Community Status Updates

zoro77 → Night Wizard Seal
Γνώμη πολλών καθηγητών μου είναι ότι το πτυχίο του φιλολογικού υπερέχει του ιστορικού-αρχαιολογικού(οπότε καλά το σκέφτεσαι έτσι). Βέβαια και στα δύο γίνεσαι καθηγητής(εκτός αν θέλεις να γίνεις αρχαιολόγος). Το φιλολογικό τμήμα όμως είναι λίγο πιο ''μπλα μπλα'', άρα και πιο κουραστικό.
Τωρα αν πάρεις το PCE θα έχεις μια πολύ καλή εναλλακτική λύση και γιατί όχι και πρώτη.
Όσο γι'αυτό που λες ότι είσαι αναποφάσιστος εγώ στη β'λυκείου και αρχές γ' έλεγα ότι σε καμία περίπτωση δε θα γίνω φιλόλογος.:emptyonexg1:

Night Wizard Seal → zoro77
Φυσικά βοήθησαν. Και ακόμα βοηθούν. Ναί έχω αρκετές ελπίδες να το πάρω. :)
Άσε που μπορείς να διδάξεις αν το έχεις πάρει, (βέβαια υπάρχει ολόκληρη διαδικασία αλλά never mind) κάτι το οποίο σκέφτομαι σοβαρά να κάνω. Θα έλεγα ότι είμαι στην ελληνική και αγγλική φιλολογία ανάμεσα και μπορεί και Ιστορικό-Αρχαιολογικό.
Σε ποσοστά πάνε κάπως έτσι: Ελληνική 50%
Αγγλική 25%
Ιστορικο - Αρχαιολογικό 25%
Είμαι αναποφάσιστος εκ φύσεως, οπότε δεν περιμένω κάμια πρόοδο μέχρι και του χρόνου που θα δίνω. :hahaha:
Ακόμα θα σκέφτομαι...

zoro77 → Gol D Asos
όχι φίλε δε χρειάζεται να ψάξεις, θα βρώ. Απλά μήπως ήξερες κάτι.

zoro77 → Nighteyes
το πρόβλημα με τα παιχνίδια είναι ότι όταν παίζω ένα παιχνίδι τύπου pacman επειδή διαρκεί αρκετα, το forum με πετάει έξω και δεν αποθηκεύονται τα ρεκόρ. Αυτό . Αφού όμως με διαφώτισες, τώρα δεν έχω πρόβλημα:). Sorry που σας έπρηξα.

Nighteyes → zoro77
Όχι ρε συ. Καταρχάς αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε καθόλου το κουτάκι.
Αυτό που εννοούν οι κανόνες είναι ότι ο λογαριασμός σου πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από σένα. Ότι αν κάποιος άλλος μπει με τον λογαριασμό σου, εσύ θα είσαι υπεύθυνος για ότι συμβεί και ότι το forum δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε συνέπεια. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν δώσεις εσύ τους κωδικούς σε κάποιον. Αν χειρίζεται κι αλλος τον υπολογιστή σου κάνε log out. Δεν έχω καταλάβει ακριβως τι πρόβλημα υπάρχει με τα παιχνίδια αλλά υποθέτω ότι αυτό που εννοούσε ο phantom ήταν ότι όταν θέλεις να παίξεις παιχνίδια, πριν να μπεις να τσεκάρεις το κουτάκι ώστε να φαίνεσαι στην διαρκεια του παιχνιδιού μέσα. Μετα λογικά θα μπορείς να κάνεις log out αν θες.
[QUOTE]δε θα υπάρχει κίνδυνος που εγώ ως user θα είμαι ενεργοποιημένος ενώ δεν είμαι μέσα(χαζό φαίνεται ε?)?[/QUOTE]Και να είσαι logged in, δεν σημαίνει ότι θα φαίνεσαι μέσα. Αν περάσει ώρα και δεν κάνεις τίποτα μέσα στο φορουμ, πχ. πήγες να φτιάξεις καφέ, σε μας δεν θα φαίνεσαι μέσα, απλά δεν θα σε πετάει έξω ώστε να πρέπει να ξανακάνεις log in.

Gol D Asos → zoro77
μπα δεν ξερω καποιο συγκεκριμενο αλλα ολο και κατι θα βρω αν ψαξω!!

zoro77 → Nighteyes
απλά εννοώ ότι αν χαθεί η σύνδεση (λόγω μικρής ταχύτητας) και μετά δε μπω στο forum επειδή για παράδειγμα νυστάζω, δε θα υπάρχει κίνδυνος που εγώ ως user θα είμαι ενεργοποιημένος ενώ δεν είμαι μέσα(χαζό φαίνεται ε?)? Αυτό το λέω γιατί σε ένα κανόνα που είχα διαβάσει είναι απαραίτητο το log out γιατί σε περίπτωση που γίνει κάτι δε θα ευθύνεται το forum. (Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με)

Nighteyes → zoro77
Τι εννοείς; Αν εννοείς για τα παιχνίδια, δεν έχω ιδέα. Το μόνο που είπα είναι το πως γίνεται να είσαι logged in συνέχεια. Δηλαδή δεν θα χρειαζεται να περνάς κωδικούς κάθε τόσο. Αυτό μόνο. Τίποτα δεν αλλάζει.

zoro77 → Gol D Asos
φίλε αν ξέρεις κάποιο πρόγραμμα που επεξεργάζεσαι gif θα σου στείλω όσα θέλεις. Έχω πολλά τέτοια αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι σε καλή ποιότητα και δε τα δέχεται το site.

Gol D Asos → zoro77
Οχι δεν εκανα τπτ!απο μονο του μου την εκανε .jpg οποτε υποθετω οτι ετσι πρεπει να το αποθηκευσεις!! εγω μελλοντικα σκεφτομαι να σου κλεψω το .gif που εχεις με το Luffy!! :-p

zoro77 → Nighteyes
το ''remember me''(που είναι δίπλα) νομίζω εννοείς γιατί δε βλέπω άλλο κουτάκι που να είναι από κάτω

zoro77 → Gol D Asos
ναι πολύ καλύτερα. Πριν βάλεις τη εικόνα τη μετέτρεψες σε jpg? Γιατί εγώ σκέφτηκα να αλλάξω avatar με μια εικόνα που δημιούργησα χάρη στη συμβουλή σου αλλά δε τη δεχόταν γιατί είναι αρχείο bitmap.