Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zem@c → zoro77

ok re ..to katalaba alla..auto p lew einai oti o wb einai mi-sugkrisimos...eides ti egine sto manga kai mexri kai tin teleutaia stigmi ederne kosmo.....kai skepsou oti einai 80+ skepsou oti exei ipatiki aneparkeia-kirrwsi apo to alkool kai skepsou oti ton karfwse o mlks o squardo me to spathi + tin anakopi p ton epiase stin mesi tou polemou.... einai thrulos apla....thnks gia tin eikona... kanei mpam oti eimai polu fan tou wb e? xaxaxaxaxa o gol d asos pali einai fan tou ace...rwta ton poses meres tou pire na sunelthei apo to outcome tou polemou xaxaxa
Nov 01 2010 13:54
Photo

zoro77 → Zem@c

βασικά για να μην συνεχίσω στo thread, φυσικά και συμφωνώ ότι είναι πιο δυνατός και από τον shanks. Απλά για μένα η διαφορά τους δεν είναι μεγάλη γιατί φαίνεται ότι ο κοκκινομάλλης έχει καλύτερο haki. Αντε πάρε μία του αγαπημένου σου:D.[SPOILER][IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100912231556/onepiece/images/f/f3/Crocodile_and_whitebeard.jpg[/IMG][/SPOILER]
Nov 01 2010 00:39
Photo

zoro77 → Lord Leon

οκ φίλε.
Oct 31 2010 01:29
Photo

Lord Leon → zoro77

διαφωνω. καλυτερα να φαινεται που οδηγει ο φανατισμος οταν αρχισουν παλι οι κορωνες κι απο δω κι απο κει. αστο αν ειναι θα το σβησουν οι μοντς. Εξαλλου θα πρεπει να ναι στοκος καποιος για να κατηγορησει εσενα για το σαιτ.
Oct 31 2010 01:26
Photo

zoro77 → Lord Leon

αν θέλεις με EDIT μπορούμε να διαγράψουμε το site για να μην το δουν άλλοι(εσύ απ΄το quote και εγώ απ΄το ποστ μου)
Oct 31 2010 01:17
Photo

Lord Leon → zoro77

Μην απολογεισαι δε φταις εσυ. Τα θυματα του φανατισμου και της παραπληροφορησης ειναι αμετρητα. Το ιντερνετ παρέχει τα πάντα απο αποψη ενημερωσης αλλα δυστυχως η πλειοψηφεια ειναι σκουπιδια.
Oct 31 2010 01:09
Photo

zoro77 → Lord Leon

αν είναι από το τρίτο μήνα και μετά ζητάω συγγνώμη για την παραπληροφόρηση. Χωρίς πλάκα(μεγάλη μου βλακεία) δεν είχα δει τα βίντεο, μόνο τους τίτλους γιατί εκείνη τη περίοδο δεν είχα καλή ταχύτητα στο internet και βαριόμουν να περιμένω. Πήγα για καλό αλλά...
Oct 31 2010 01:03
Photo

zoro77 → Kenobi-sensei

να σαι καλά.
Oct 31 2010 00:35
Photo

Kenobi-sensei → zoro77

ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και που μου έστείλες ένα τέτοιο μήνυμα.Γενικά όμως πιστεύω πως το επίπεδο του site, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις ,ςίναι αρκετά καλό.Για να μου γράψεις αυτό λογικά πρέπει να έχεις διαβάσεις ποστ μου από το off topic,θα ήθελα να σου πώ πως προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα σφαιρικά ,να μην είμαι τον άκρων και πάνω από όλα να σέβομαι τους άλλους.Ευχαριστώ και πάλι
Oct 31 2010 00:23
Photo

zoro77 → Kenobi-sensei

γενικά ο τρόπος που γράφεις μου δείχνει ότι είσαι σωστό άτομο
Oct 31 2010 00:09
Photo

Kenobi-sensei → zoro77

γιατί?(όχι πως δεν μου αρέσεις που με συμπαθείς.I love to be liked)
Oct 31 2010 00:06
Photo

zoro77 → Kenobi-sensei

Α ρε kenobi αν και είσαι βάζελος(:tongue:) σε συμπαθώ.
Oct 30 2010 23:49
Photo

Night Wizard Seal → zoro77

Κούνια που τους κούναγε:hahaha:
Oct 29 2010 14:30
Photo

zoro77 → Night Wizard Seal

Μην αγχώνεσαι όλα θα τελειώσουν και θα βρεις το δρόμο σου. [SPOILER]Και μένα αυτή τη συμβουλή μου λέγανε:rolleyes:[/SPOILER]
Oct 29 2010 14:26
Photo

Night Wizard Seal → zoro77

Δίδυμοι φίλε μου, τι περιμένεις; Πρωτοτυπία στις αποφάσεις;:hahaha: Για Ιστορικό-Αρχαιολογικό για αυτό το σκεφτόμουν. Τέτοιες εναλλακτικές. Αλλά [U]δεν[/U] ξέρω ακόμα. τ_τ
Oct 29 2010 14:19