Community Status Updates
Libertad → zoro77
Γειά.. Τώρα μπήκα και είδα οτι μου είχες στείλει.. Πώς πάει η σχολή?
Dec 06 2010 00:12
Nighteyes → zoro77
Πας [URL="http://www.anime.gr/forums/index.php"]εδώ[/URL], και αναλογα με το θέμα που έχεις στο μυαλό μπαινεις στο αναλογο forum/subforum. Και μετά πας τέρμα κάτω αριστερά και πατας new topic. Πρόσεχε πάντως μήπως υπάρχει ήδη παρόμοιο thread μ' αυτό που θες να φτιάξεις.
Dec 05 2010 08:18
zoro77 → Phantom Duck
ευχαριστώ που ικανοποιήσατε την επιθυμία μου(εσύ κι ο Left όπως είπες). Δεν το περίμενα ότι θα γίνει τόσο γρήγορα και μάλιστα απ'τη στιγμή που το ζήτησε ένα άτομο.:thumbup:
Dec 04 2010 18:24
zoro77 → Gol D Asos
τώρα που το σκέφτομαι έχεις δίκιο! Απλά υπάρχουν κι άλλα threads για να γράψεις και ιδιαίτερα στο forum ''Anime γενικά''
και εμένα το πρόγραμμά μου είναι σαν το δικό σου.
Dec 03 2010 20:04
Gol D Asos → zoro77
ti egine filos? oxi den exo duskolo programma akomi!! tha grapso osonoupo!! apla ta teleutaia episodia tinoun tou idiou sxoliasmou!!! "metavatiko, metrio, klp klp" den mou dinoun tin othisi na grapso!! alla tha grapso ena mazemeno gia ta teleutaia chapters pou den postara!
Dec 03 2010 19:41
Getekid → zoro77
Ναι, κάνω το πρόγραμμα Erasmus και είμαι στην Ιρλανδία για το εξάμηνο. Το πανεπιστήμιο έχει φίλτρα και τα torrents δεν δουλεύουν οπότε προσπαθώ και την παλεύω με ddl! Για αυτό και τα βαριά anime όπως τα 1080p θα περιμένουν!!!
Dec 01 2010 23:49
zoro77 → MikamiTeru
εγώ πιστεύω ότι σίγουρα η Αντερλεχτ θα νικησει μιας και η άλλη τώρα είναι αδιάφορη...
αλλά τουλάχιστον το ''χ'' στο ΟΑΚΑ θα έρθει...
Dec 01 2010 23:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed