Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

zoro77 → MikamiTeru

α ρε mikami μερικές φορές έχεις πολύ γέλιο. Μην ανησυχείς δε θα στη πω.. για φέτος.. γιατί εμείς δεν περάσαμε τον 3ο προκριματικό γύρο...
Δεκ 17 2010 00:09
Φωτογραφία

MikamiTeru → zoro77

Οκ αυτο ακουστηκε καπως...χαχαχα!
Δεκ 16 2010 23:59
Φωτογραφία

MikamiTeru → zoro77

Ελα, πες το. Βασανισε με αλλο λιγο, σε αφηνω, ξερω οτι το θες.
Δεκ 16 2010 23:59
Φωτογραφία

zoro77 → Zem@c

μια χαρά είναι!
Δεκ 15 2010 17:48
Φωτογραφία

Zem@c → zoro77

ναι. το ζητησα σαν χαρη. ειχα τους λογους μου. να ναι καλα ο ph.duck που με βοηθησε :)
Δεκ 14 2010 20:43
Φωτογραφία

zoro77 → MikamiTeru

[QUOTE=MikamiTeru;454958][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER]Μα γιατι ?:wooi2:[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/QUOTE] epic!
Δεκ 14 2010 16:38
Φωτογραφία

zoro77 → Zem@c

αλλάξαμε λίγο το ονοματάκι?
Δεκ 14 2010 16:22
Φωτογραφία

zoro77 → Getekid

ok φίλε μου το ελυσα! ευχαριστώ πολύ.
Δεκ 14 2010 16:16
Φωτογραφία

Getekid → zoro77

Δεν νομίζω, αν γενικά έχεις ήχο, θα είναι το πρόγραμμα. Κατέβασες μόνο το Media Player Classic ή όλο το k-lite codec pack; γιατί μόνο του χωρίς τα codecs δεν κάνει και πολλά. Αν ναι, τσέκαρε μήπως έχεις τίποτα άλλα codecs εγκατεστημένα γιατί μερικές φορές πάνε να λειτουργήσουν 2-3 πακέτα codec μαζί και μπερδεύουν τον υπολογιστή....
Δεκ 14 2010 06:30
Φωτογραφία

zoro77 → Getekid

το κατέβασα αυτό που μου πες αλλά τώρα δεν έχω ήχο! Μήπως φταίει το ότι το laptop μου είναι καινούργιο και έχω ξεχάσει κανένα προγραμματάκι να εγκαταστήσω?HELP!:roar:
Δεκ 14 2010 02:36
Φωτογραφία

Getekid → zoro77

Όχι όλοι το κάνουμε αυτό, αν λέει 100% τότε είναι ολόκληρο. Νομίζω ξέρω τι φταίει. Αν δεις τα αρχεία του torrent, υπάρχουν τα Openings και Endings. Είναι κάτι που κάνουν για να ελλατώσουν το μέγεθος των αρχείων. Βγάζουν τα OP, EN από τα επεισόδια και έχουν ένα αρχείο που το περιέχει και το παίζουν όποτε πρέπει. Δηλαδή παίζει το επεισόδιο και όταν φτάσει η στιγμή να μπει το opening/ending, ο player πάει και αναπαραγάγει το άλλο αρχείο (και μετά συνεχίζει κανονικά). Το VLC δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο οπότε όταν βλέπει μια τέτοια ρύθμιση παίζει το βίντεο από την αρχή. Θα πρέπει να κάνεις scrolling αμέσως μετά το "σημείο μετάβασης". Αλλιώς δοκίμασε Media Payer Classic (με k-lite codec pack) ή κάτι άλλα που προτείνουν σε [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=911"]αυτό το thread[/URL]. Λογικά αυτό είναι, πες μου αν είναι.
Δεκ 14 2010 01:26
Φωτογραφία

zoro77 → Getekid

Έφτασε κανονικά στο 100% απλά τον έκλεινα τον υπολογιστή και μετά όταν τον ξανάνοιγα συνέχιζε το torrent κανονικά μέχρι να φτάσει στο 100%. Αυτό εννοώ μήπως έτσι χανόταν κανένα κομμάτι απ'τα βίντεο. Αλλά και πάλι το χω ξανακάνει έτσι αλλά δεν είχα πρόβλημα. Τελοσπάντων χρησιμοποιώ VLC media player.
Δεκ 13 2010 23:29
Φωτογραφία

Getekid → zoro77

Καλησπέρα. Όταν λες σιγά σιγά έχει κατέβει όλο το επεισόδιο; Μπορεί πχ. να έχει κατέβει το 80% και να είναι τα πρώτα 10 λεπτά και τα τελευταία 5. Έτσι παίζει κανονικά την αρχή αλλά όταν φτάσει σε σημείο που δεν "υπάρχει" ακόμα, πάει από την αρχή. Αν το κάνεις scrolling σε σημείο που έχει κατέβει θα το παίξει κανονικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κατεβάσει τα ενδιάμεσα. Τώρα αν έχει κατέβει όλο το επεισόδιο δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Τι player/codecs χρησιμοποιείς;
Δεκ 13 2010 19:31
Φωτογραφία

zoro77 → Getekid

Καλησπέρα φίλος. Κατέβασα την 1η σεζόν για το code geass σε 720p(που μου πρότεινες) αλλά μόλις φτάνουν τα επεισόδια σε κάποιο σημείο μετα μου γυρνάει απ'την αρχή(Ενώ αν το προχωρήσω με το mouse παίζει, δηλαδή τα βίντεο είναι ολόκληρα)! Το torrent αυτό το κατέβαζα σιγά σιγά γιατί είναι 11GB. Μηπως είναι αυτό το λάθος μου?
Δεκ 13 2010 17:37