Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lord Leon → Warchief

Εμένα πάλι όχι. Ή μάλλον όχι πάντα. Μου θυμιζει το team america. Τα είχα δει οταν τον ειχες ποσταρει παλιότερα. Πάντως ως τρολλ (γυναικες στην κουζινα σας κτλ.) ειναι καλυτερος από ότι ως κωμικος.
Jan 23 2012 18:11
Photo

Warchief → Lord Leon

lol δεν ξέρω ρε. απλά με κάνει να γελάω. δεν το έχω αναλύσει τόσο. απλά δες και τα πρώτα βίντεο του να πάρεις μια καλύτερη ιδέα.
Jan 23 2012 18:07
Photo

Lord Leon → Warchief

To οτι εντοπιζει καποιος επιτυχώς το πατερν, δε σημαινει οτι μπορει να το αναπαραγει με επιτυχημένο τρόπο, είναι θετικα ( κανοντας κατι εξισου καλο ή "καλό") ειτε αρνητικά (σατιρα/κραξιμο). Οποτε 10 για την προσπαθεια και 3 για το αποτελεσμα από εμένα. Θα με ενδιεφερε να μαθω όμως τι εννοεις καλό. Σου αρκει ο εντοπισμος της δομης, για την αποδομηση, ή βλέπεις και κάτι που δε βλέπω;
Jan 23 2012 18:03
Photo

Warchief → Lord Leon

Δεν μπορείς να εκτιμήσεις ένα καλό deconstruction
Jan 23 2012 17:54
Photo

Lord Leon → Warchief

Σταματα να βαζεις αυτά τα βιντεο. Θα σου ριξω μπαν. Και μετά ποιος τον ακουει το μαικ το χελωνονιντζακη.
Jan 23 2012 15:39
Photo

K-OnXRailGunIndex_Fan → Lord Leon

ευχαριστώ... δεν έχω πρόβλημα με τα σχόλια τους... Δεν με πειράζει που τα είδα με λάθος σειρά γιατί είχα ήδη διαβάσει τα manga. Πάντως το ότι έχει μάχες το κάνει λίγο πιο ενδιαφέρον... και πάλι ευχαριστώ ^_^
Jan 22 2012 19:31
Photo

Lord Leon → K-OnXRailGunIndex_Fan

Mia xara einai ta majutsu no index, μην τους ακούς. Ειναι λίγο πιο "αγορέ" υπό την έννοια οτι εχει λίγο περισσότερες μάχες. Και ναι η σειρά είναι Index 1, railgun, index 2. Αλλά τα δύο πρώτα εξελίσσονται ψιλοπαράλληλα οπότε δεν θα χεις πρόβλημα.
Jan 22 2012 18:41
Photo

Lord Leon

guys, οποιοι στέλνετε msn adds ας κανετε τον κόπο να γραψετε και ενα μνμ. Αλλιώς το τρώνε η ληθη και το έρεβος.
Jan 22 2012 04:27
Photo

Kenobi-sensei → Lord Leon

καλα δε διαβασα μεχρι κάτω αλλά τον ορισμό στην πρώτη παράγραφο :P οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί ελάχιστα με assembly, λογικα κυκλώματα-codes(grey,IEEE etc) τα ξέρει αυτά (am i geek?) οσο για το τελευταίο τι να πω....θα σε φωνάζω Lord Leon η προξενητρα :P
Jan 19 2012 15:35
Photo

Lord Leon → Kenobi-sensei

αυτό που μου στειλες ντε! [QUOTE]One popular prank is to assign first-year computer science students to either crack or otherwise probe 127.0.0.1. Other variations include service technicians who 'prove' their network's speed and reliability by having customers ping the loopback address. Many anecdotes about the "World's Worse Hacker" performing a DDoS attack, or similar malicious feat, on 127.0.0.1 circulate the Internet.[/QUOTE] Και ναι, καλυτερα να μην το πεις γιατι υποψιάζομαι οτι ειναι το κρυφο ανεκδοτο της λίστας. Σε φαση, όποιος το βρει, αρχιζουν να βαρανε οι "must get laid" σειρηνες και δε σταματανε με τίποτα. :lol: χμμμμ μηπως να σας κανω κανα κονε με την F.A.I. ; :orly: trolololol
Jan 19 2012 15:17
Photo

ποιο αρθρό? btw το 25 DEC=31 OCT είναι λάθος αλλα κουβέντα να γίνεται :)
Jan 19 2012 14:57
Photo

μμμ ηταν οντως λιγοτερο εμπνευσμενο από τα άλλα. Περισσοτερο γελασα με τις φαρσες που κανανε στους πρωτοετεις φοιτητες που έλεγε στο τελος του αρθρου.:hehe:
Jan 19 2012 14:52
Photo

[URL="http://what-is-what.com/what_is/127.0.0.1.html"]this[/URL] για να μη στα πω και λάθος. Με λίγα λόγια ο host του πισοιου
Jan 19 2012 14:46
Photo

εχασα μονο τη σχεση 127.0.0.1 με το home. can you clarify pwetty pwease?
Jan 19 2012 14:27
Photo

Tsunade-sama → Lord Leon

Γενικά, δε διαβάζω μάνγκα αλλά ίσως κάνω μια εξαίρεση για αυτή τη σεξοπορνοδιαστροφική χαρακτήρα.:riiight:
Jan 15 2012 22:05