Jump to content

Community Status Updates

Photo

WillOfTheD → jimop24

καλα ναι,δε βαριεσαι χαβαλε ειχε xD
Jan 08 2012 13:30
Photo

jimop24 → WillOfTheD

κάτσε να δεις τι θα γίνει όταν μπει ο Kenny xD
Jan 08 2012 13:25
Photo

WillOfTheD → jimop24

χαχαχα και αν φανταστεις οτι ημουν ετοιμος να βαλω το ιδιο τραγουδι και τελευταια στιγμη αλλαξα γνωμη :hahaha: trololol
Jan 08 2012 13:20
Photo

jimop24 → WillOfTheD

Ναι :p
Jan 08 2012 13:18
Photo

WillOfTheD → jimop24

δες κατω μας τρολλαραν κ εμας xDDD
Jan 08 2012 13:03
Photo

jimop24 → WillOfTheD

το χούμε λιώσει όμως:hihi2:
Jan 08 2012 12:57
Photo

WillOfTheD → Kamui

No,not really :Blissfull: παντως προκαλει εθισμο το συγκεκριμενο thread :nanana:
Jan 03 2012 14:52
Photo

Kamui → WillOfTheD

Dare you tell that to Ody?
Jan 03 2012 14:48
Photo

WillOfTheD → Kamui

[QUOTE]Το πρόβλημα είναι οτι δεν τις πόσταρες στη σωστή στιγμή.:)[/QUOTE]Μπα καλυτερα,αμα γινοταν συνεχως αυτο θα μονοπωλουσα το thread :hahaha: /ψωνιστικο post
Jan 03 2012 14:47
Photo

WillOfTheD → matassos

πσσσ νταξ b-real ειναι ολα τα λεφτα,ειδικοτερα τα τραγουδια που εχει κανει με cypress hill μετραν ασχημα και τι δε θα'δινα να τον δω live!!!!!οι psycho realm δε με ξετρελαινουν,αλλα κατι λεν... οσον αφορα τους bdc γουστα ειναι,εμενα προσωπικα μ'αρεσουν πολλα τραγουδια τους(οχι ολα)για τους λογους που σου ειπα και πραγματα που αλλοι τα βλεπουν ως μειονεκτηματα εγω τα βλεπω ως προτερηματα...το playlist που μου'στειλες θα το τσεκαρω παντως,ειδικα απο ψυχοδραμα και ταφ λαθος θελω να ψαχτω περισσοτερο... btw σου'στειλα request στο fb,κανε με add...
Dec 28 2011 15:04
Photo

matassos → WillOfTheD

και γω τα λατρευω εκεινα τα 2 τραγουδια με τους τιτλους απο ναρουτο αλλα περα απο κανα 2-3 αλλα ολα τα υπολοιπα τα βρισκω πολυ κουραστικα, ειδικα το "καινουργιο" cd δεν αντεξα να το ακουσω ολο bpeis δεν μαρεσουν.. ψυχοδραμα ψαξε και θα βρεις γαματα κομματια, δοκιμασε και μονο του αγνωστου χειμωνα να ακουσεις.. ladose εχουν καλα αλλα δοκιμασε τα παλιοτερα τους και του ραψωδου.. επισις αξιζουν με τα χιλια ορθολογιστες (αμα ερθουν για live ΜΗ το χασεις). flowjob και ο anser (ο τραγουδιστης τους) αξιζουν και ηρωας. τελος δοκιμασε να ακουσεις υπονοια ονομαζονται low bap αλλα δεν ειναι αυτο που φανταζεσε και αξιζουν γενικα μπορεις να ριξεις μια ματια σε ενα random playlist π εχω στο youtube για να ψαχτεις απο ελληνικα [url]http://www.youtube.com/playlist?list=PL70DAD5B15FD6E13C[/url] Θεσσαλονικη σε παρουσιαση δισκου ή τελος παντον 1-2 συγκροτηματα αν ειναι θα βρεις τη λογικη τιμη των 10 ευρω.. στα υπολοιπα 12-15+ και πανω οποτε με το ταξι που θα αναγκαστεις να παρεις συνηθως ενα 20 το χρειαζεσε αρα το σκευτεσε αν θα πας.. ναι ερχονται και ξενοι , περα απο το thhf που παντα φερνει , αλλα μη νομιζεις συχνα, εγω πηγα μια φορα για φωτογραφιες b real & psycho realm πριν ενα μηνα (χωρις να εχω ιδεα απο τα τραγουδια τους :hihi2:)
Dec 27 2011 02:33
Photo

WillOfTheD → matassos

koita gia auto pou les gia thn pseutomagkia twn bdc,kati pou me xalaei apisteuta einai to oti prowthoun tooooso polu ta narkwtika(me apokorufwma ton mani na exei ftasei na milaei gia surigges)ntax aisxos pragmatika...par'ola auta mou aresei apisteuta to style twn tragoudiwn tous kai h lektikh deinothta pou anamfivola katexoun opws epishs kai h gamatosunh twn stixwn tous,to oti einai psagmenoi kai leitourgoun polu kallitexnika,einai prwtotupo ston ellhniko xwro na onomaseis ta 2 sou album me titlous apo batman kathws kai na dwseis manga-related onomasies se tragoudia sou(profanws mono kourastika de tha ta xarakthrixa :P)...twra egw anekathen akouga kseno rap,me thn ellhnikh skhnh exw asxolithei ligo kairo kai den mporw na pw pws eimai idiaitera psagmenos,par'ola auta ap'ta oliga pou exw psaksei den exw vrei crew me to opoio na th vriskw toso oso me tous bdc kai psuxodrama pou eixa akousei oti exoun psagmeno kai underground stixo,me xalan kapws oi fwnes...ladose einai gia liga pragmata,kai bpeis eixan na vgaloun disko kamia 10etia...oute me fullface-giants ksetrelathika... twra gia tis times twn lives pou les den exw paei se live thesalonniki gia na kserw,pantws edw se ola h timh einai 10 euro kai nai de xreiazesai taksi(an kai to club sto opoio ginontai einai sthn allh akrh ths polhs kai egw apexw kana 40lepto apo ekei :P)opote ontws sumferei arketa...epishs omg erxontai kai ksenoi rappers se esas??
Dec 27 2011 01:31
Photo

matassos → WillOfTheD

[QUOTE]alla allo na eisai sth rap prwteuousa ths xwras kai na exeis kathe vdomada live...[/QUOTE]εχεις αδικο εδω :P το πολυ 2 φορες το μηνα να εχει live hip hop και αυτο πολες φορες να μην ειναι και βολικο οικονομικα (μιας και ειτε συνδιαζονται πολα groups οποτε αυξανουν την τιμη είτε ερχονται ξενα ονοματα που δικαιολογητε και εκει ψηλη τιμη + τις περισοτερες φορες χρειαζεσε ταξι για να φυγεις απο το χωρο του live οποτε παραπανω εξοδα) συνεπως τι να το κανω αν γινονται συχνα αλλα δεν μπορω να παω (σκευετε ο μεσος ακροατης) αντιθετα στις μικρες πολεις για να μαζεψουν κοσμο μειωνουν την τιμη (+μικρες αποστασεις) οποτε οταν θα γινει δεν εχεις λογο να μην πας τωρα στην Ξανθη αποτι εχω καταλαβει γινονται ελαχιστα.. τα πιο πολα Καβαλα οποτε θα χρειαστει να βρω καποια λυση να πηγαινω εκει :nanana: [QUOTE]pantws prepei na einai ola ta lefta na vlepeis olous tous rappers se mia nuxta,eidika tous bdc pou imo einai kai oi kaluteroi ston ellhniko xwro[/QUOTE] ναι, μωρε καλα ειναι αλλα ψοφας απο την κουραση.. και θα διαφωνησω για το τελευταιο :P καλουτσικοι οι bdc αλλα πολυ μαγκια χωρις λογο και πολυ κουραστικα τραγουδια [QUOTE](poso mallon na tous vgazeis kai videos-fotos)[/QUOTE]και εδω θα διαφωνησω :P φωτογραφικα δεν εχει τοσο ενδιαφερον το χιπ χοπ οσο αλλα live (εξαρτατε απο το συγκροτημα βεβαια), ειδικα τωρα τελευταια εχω βγαλει φωτο σε τουλαχιστον 3 hip hop live και αρχισε να μην με τραβαει τοσο (επαναλβανομενα μοτιβα χωρις φωτογραφικο ενδιαφερον, ειδικα στο φεστιβαλ που εβγαζα 16 ωρες) οποτε σε 3-4 μηνες παλι (αποτι στιγμη που δεν εχω και εσοδα απο αυτο και το κανω εντελως γιατι μαρεσει.. τωρα αν προκυψει κατι αλλο.. :himitsu:)
Dec 26 2011 18:19
Photo

WillOfTheD → matassos

apo larisa...ntax se mas teleutaia kati ginetai prin apo kana 2 vdomades eixame 12o xamos egine,alla allo na eisai sth rap prwteuousa ths xwras kai na exeis kathe vdomada live...an kai opws eixe pei se mas otan irthe o 12os sthn eparxia gia auton akrivws to logo tous ektimame kai perissotero kai to xairomaste pio polu mias kai den tous exoume kai toso suxna...pantws prepei na einai ola ta lefta na vlepeis olous tous rappers se mia nuxta,eidika tous bdc pou imo einai kai oi kaluteroi ston ellhniko xwro(poso mallon na tous vgazeis kai videos-fotos) :P
Dec 26 2011 00:29
Photo

matassos → WillOfTheD

καλα ναι, χαλαρα.. πλεον δεν ειμαι σαλονικιος (σπουδαζω ξανθη) οποτε ειναι λιγο πονος να κατεβαινω για lives. απο που εισαι? δεν εχεις location..
Dec 25 2011 20:55