Community Status Updates
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ναι ερχεται και κανενας αγγελος καμια φορα η ο γιαννης και το καιμε..
ο fandom που ξερει τις ικανοτητες σου στο αθλημα?? και εγω ειμαι αναποδος σαν ανθρωπος, μαλλον και οι δυο ειμαστε..
Feb 16 2012 22:43
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ha ha ha, έτσι ε? Και κάθεστε και παίζεται tichu με τις ώρες? Μάρτυράς μου ο Fandom πάντως, το ξεσκίζω το άθλημα! xD
Μα καλά κι εσύ πόσο ανάποδος παίζει να σαι? Πιο ανάποδος κι από μένα, δεν είναι πράγματα αυτά! Κι εγώ είμαι γνωστή για την αναποδιά μου, ρώτα τους γονείς μου:P
Feb 16 2012 22:28
εγω παλι το fail, ημουν εξω ολη μερα και γυρισα σπιτι τωρα που εβγαιναν ολοι..
και καλα την παρασκευη ποιος δεν θα βγει εμεις καθε παρασκευη βγαινουμε this one included απλα δεν σου λεμε γιατι βαριεσαι το tichu...
Feb 16 2012 21:59
Tι καλός άνθρωπος που είσαι που σκέφτεσαι τον συνάνθρωπο...
Σήμερα δε βγήκα καθόλου είναι η αλήθεια, που είναι και Τσικνοπέμπτη. Τ^Τ Αλλά δεν πειράζει, θα βγω αύριο...
Feb 16 2012 21:55
ep, μαρια τι γινετε πως παει?? βγαινεις καθολου απο το σπιτι, ολο μεσα σε βλεπω, αρρωστησες παλι??
Feb 16 2012 21:52
Blacker_than dark → metalmusicmaniac
ela re θα βγουμε αυριο?? εχω πηξει τοσες μερες μεσα..
Feb 09 2012 21:24
μια χαρα δηλαδη, ειχατε και μια εβδομαδα να κατσετε..
Feb 07 2012 17:02
Ξεκινάμε Τρίτη, 14. Θα ξεκινούσαμε κι εμείς τότε αλλά επειδή σήμερα είχε απεργία και κάνανε οι δικοί μας, βάλανε όλα τα σημερινά μαθήματα Δευτέρα και ξεκινάμε αμέσως μια μέρα μετά.
Feb 07 2012 17:01
τωρα που το θυμηθηκα εσεις μαθηματα ποτε ξεκινατε. εμας οι κακιασμενοι την πεμπτη τελειωνουμε εξετασεις την δευτερα ξεκιναει δευτερο εξαμηνο.. να μην μας αφησουν ουτε μια μερα να κατσουμε..
Feb 07 2012 16:55
Your argument is compelling. δεν έχω κάτι άλλο να πω οπότε ΟΚ. Έτσι όπως το λες έχεις ένα δίκιο!
Feb 07 2012 16:20
den ειμαι και τοσο βασικα ειμαι ψιλοαναισθητος σε τετοια θεματα, απλα σκεψου ποσο γελιο θα εβγαζε η σχεση του και η συναναστροφη τους με την υπολοιπη παρεα. γενικα εγω ειμαι ψιλοιδιαιτερη περιπ[τωση σχετικα με αυτο το manhwa. οταν το πρωτοειδα αυτο το manhwa ειπα οτι θα ειναι καμια ακομη ******* με bishonen vampires. αρκετο καιρο αργοτερα το ξεκινησα για να δω τι παιζει, και στην αρχη το βρηκα πολυ μετριο, το μονο που με κρατησε ηταν μερικες αστειες σκηνες με τον ραι, και μετα το συνεχισα και αφου βελτιωθηκε λιγο ειπα να το συνεχισω..
οποτε ειναι προφανες οτι θα ημουν υπερ της εξελιξης που θα εβγαζε το περισσοτερο γελιο..
Feb 07 2012 16:06
xD xD xD Δεν το περίμενα να ήσουν κρυφό Νa Yonsu x M-21 fan!
Feb 07 2012 15:00
'Αντε...! Ελπίζω να μη σου δημιουργήσει πρόβλημα γενικά και να το συνηθίσεις εύκολα.
Δεν περίμενα να μην έρθεις αγαπητέ, απλως λέω, βοήθειά μας...
Feb 05 2012 23:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed