Community Status Updates
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
συμφωνω, μιας και αυτο ισχυει για [πολλους καθηγητες στην σχολη μας.... τεσπα σε αφηνω πρεπει να φυγω θα τα πουμε αυριο λογικα, αντε καλο απογευμα!!!
Mar 08 2012 16:54
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Εμ, τι να πεις? Αν οι καθηγητές είναι χτυπμένοι δε μπορείς να έχεις και καλή διάθεση ή οποιαδήποτε διάθεση για να πας.
Mar 08 2012 16:51
χαχαχαχα, καλο ηταν αυτο, χαρηκα τωρα. εγω παλι καθε φορα που λεω να παρω ενα εξαμηνο στα σοβαρα,(δηλαδη τ προηγουμενο και αυτο) απλα καταληγω να μην τα παιρνω στα σοβαρα... οι καθηγητες παντα εκει ειναι...
Mar 08 2012 16:46
9, αλλά εκεί που μένω...μία ώρα νωρίτερα έφυγα απ'το σπίτι μου. Και ξες, είναι κι αυτή η γκαντεμιά που με δέρνει; κάθε φορά που λέω ότι θα πάρω ένα εξάμηνο στα σοβαρλα, όλοι οι καθηγητές αρχίζουν να λείπουν. Ένα περίεργο πράγμα.
Mar 08 2012 16:44
ενταξει τι να κανουμε, δεν γινεται να τα εχουμε και ολα δικα μας.. τι ωρα ηταν το μαθημα??
Mar 08 2012 16:42
Άσε με, μη με τσιγκλάς γι αυτό, που ξύπνησα τζάμπα τα χαράματα κι εν τέλη μάθημα δεν έγινε.
Mar 08 2012 16:40
ελεος εσυ και ο ηρακλης που εχει χασει κι αυτος καμποσα μαθηματα αυτη την εβδομαδα, γιατι να κανω μονο εγω κανονικα μαθημα, εε???
Mar 08 2012 16:38
O καθηγητής θα λείπει στο εξωτετικό ή εσωτερικό αλλά Αθήνα μεριά, δε θυμάμαι, για μια ομιλία. Και δε θα κάνουμε μάθημα αυτήν την Παρασκευή. Την επόμενη βδομάδα όμως, θα κάνουμε και Πέμπτη και Παρασκευή!
Mar 08 2012 16:35
αντε γιατι εχουμε κατι χρονια να σε δουμε... btw πως και δεν εχεις σχολη την παρασκευη??
Mar 08 2012 16:32
Καλησπέρα~! Την Παρασκευή θα είμαι κάτω έτσι κι αλλιώς εκείνη την ώρα -αυτή τη βδομάδα δεν έχω μάθημα Παρασκευή- οπότε μάλλον θα βρεθούμε Δάδα, ναι! ^^
Mar 08 2012 16:26
καλησπερα, πως περασε η μερα σου, θα ερθεις για καφε την παρασκευη??
Mar 08 2012 16:24
Όχι, προφανώς. Αλλά δεν είμαι όλη την ημέρα μέσα, αυτό λέει ψέμματα, να ξέρεις. Μπαινοβγαίνω και δεν το καταλαβαίνει.
Mar 06 2012 16:23
ep μαρια τι γινεται ολη μερα μεσα εισαι σημερα , μαθημα δεν εχουμε??
Mar 06 2012 15:51
γιατί δεν μου αρέσει... τώρα που μου το θύμισες καιρό έχω να αλλάξω avatar...
Mar 01 2012 16:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed