Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
πω, κοιτα να δεις συμφωνησαμε σε κατι, η παρεα μαζι σας με εχει χαλασει...
Δεκ 07 2011 23:26
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Koίτα διαβάζω αλλά πλέον όχι τόσο όσο παλιά ή μάλλον πριν λίγο καιρό ξανάρχισα. Κι όχι δεν είναι πολλά αν σκεφτείς ότι είναι ακριβώς του γούστου σου και ξέρεις τον κόσμο στον οποίο διαδραματίζονται και σ'αρέσουν.
Δεκ 07 2011 23:16
α τωρα που θυμηθηκα, εσυ διαβαζεις καθολου βιβλια?? γιατι οταν ειπα στον ηρακλη οτι εχω διαβασει γυρω στα 60 novels μονο σχετικα με τα forgotten realms, ψιλοφρικαρε αν και δεν ειναι πολλα μονο 60 βιβλια απο μια σειρα ειναι, εσυ τι λες?/
Δεκ 07 2011 23:13
A ναι έχει βγει σε anime. Tytania it is called αλλά ακόμα δεν έχω διαβάσει κάτι απ'τα novels του.
Δεκ 07 2011 23:10
α καλα απλα επειδη οι συζητησεις σας ειναι ακυρες εγω δεν το κανω αυτο, τι εννοεις το ειδατε, εγω αυτο εννουσα που ακριβως για να ξερω και εγω, εγω ως (σχεδον)books otαku το διαβασα σε ενα βιβλιο,...
Δεκ 07 2011 23:01
Ha ha, η Kai είναι stalker όπως κι εγώ οπότε μπορεί να τα βλέπει αυτά κι αν όχι τώρα τότε κάποια στιγμή θα τα δει. Κι όταν τα δει θα καταλάβει ότι ξέρω ότι με παρακολουθεί αλλά είμαι πάντα ένα βήμα μπροστά της :kakaka: Επίσης, λες να μην ξέρω τον Jouslain-kyo? Απαπαπα, το είδαμε το καλοκαίρι και το καταφχαριστηθήκαμε.
Δεκ 07 2011 22:50
ενταξει τωρα με κολακευεις, οχι σοβαρα τωρα ολοι μπορουν να το κανουν αυτο ακομη και εσυ, και γιατι μιλας στην kai στο προφιλ μου πες το σε αυτηνης κατευθειαν, και παρεπιπτοντως εισαι το μονο αλλο ατομο που γνωριζω να το εχει κανακουσει αυτο, τελειο δεν ειναι, απο που το ξερεις btw??
Δεκ 07 2011 22:38
Ναι αλλά απλώς δεν είμαι τόσο τέλεια για να κάνω πολλά πράγματα μαζί όπως και να πάω στη σχολή και να περάσω καλά. [B]Kai[/B] are you reading this? Jouslain reference!
Δεκ 07 2011 22:30
ουου, φλοριες δηλαδη τιποτα δεν εκανες παλι, εγω γιατι να ειμαι τοσο γκαντεμης που να μην ταιριαζει το προγραμμα μου με τα παιδια να ξαναξεκινησω να κανω τακτικα παρκουρ.... α και μην ανησυχεις ειναι καλο να εισαι περιεργο ατομο, curiositas anima mundis(νομιζω ετσι γραφεται, δεν εκανα και λατινικα, ποσο τελειοα ειναι ομως..)
Δεκ 07 2011 22:23
A δεν έχω πρόβλημα μ'αρέσει να διαβάζω ιστοριούλες στα VMs. Ναι είμαι περίεργη. Δε ρώτησα συγκεκριμένα για τη μέρα σου αλλά ρώτησα για το τι κάνατε. Χμ, καλά ήσουν δηλαδή.
Τι έκανα εγώ σήμερα? Ξύπνησα, έφαγα πρωινό, έφυγα, πήα στη σχολή όπου έλιωσα στο μάθημα 6 ώρες γεμάτες και μετά είπα να ρθω σπίτι μπας και καταφέρω να φάω μεσημεριανό στις 7.
Δεκ 07 2011 22:09
ναι καλα ηταν ηπιαμε λιγο κρασακι (γυρω στα 5 λιτρα 6 ατομα, 5 αγορια μια κοπελα), φαγαμε, ειπαμε και τις βλακειες μας, καλα κυριως οι φιλοι του ηρακλη, ε και αυτα, και σημερα βρηκα τον νικο ενα παιδι που κανει παρκουρ στην λεσχη ε και πηγαμε και με αυτον και τον αδερφο του μια βολτα, για τετοια πραγματακια, κα;λα ηταν. οχι οτι ρωτησες αλλα μου αρεσει να εξιστορω πως περασε η μερα μου, βοηθαει και στην μνημη..
Δεκ 07 2011 21:58
A, όχι εντάξει να σε πω. Πήγα στην Kai όπου είχε γενέθλια η Zura και της πήγα το δώρο της και έφαγα και τούρτα και πήρα και το Hellsing μου, που μoυ το παρήγγειλε με το pay pal της η Kai και περάσαμε πολύ ωραία όλες μαζί. Γιατί καλέ μου σου χαλάω τη διάθεση που περνάω καλά?/troll mode on. Επίσης αχα! Ταβερνούλα, ε? Ωραία. Γούστα χθες!
Δεκ 07 2011 21:51
εγω σου ειπα οτι περασαμε καλα, οχι τελεια, αλλα πιστευω οτι αξιζε, ειχα καιρο να; παω σε ταβερνα, και παρεπιπτοντως υπεκφευγεις δεν σε ρωτησα πως περασες αλλα τι εκανες, καποια δεν θελει να απαντησει...
και γιατι περασες τελεια, να μου χαλασεις την διαθεση θες?// αν και εγω και σημερα καλα περασα, αλλα να μου πεις εγω βγαινω και καθε μερα πανω κατω...
Δεκ 07 2011 21:43
Χαίρομαι που πέρασες καλά τέλειε φίλε μου! Επίσης, εχθές το απόγευμα πέρασα πάρα πολύ ωραία κι εγώ η ίδια κι ότι κι αν ήτανε είμαι σίγουρη ότι δε θα ήταν καλύτερο απ'αυτό που έκανα εγώ. Αλλά τι κάνατε τέλος πάντων που ήταν τόσο υπέροχο? xD
Δεκ 07 2011 21:38

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται