Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ela, kala eisai egw poy grafw proodo se 20 lepta ti na pw...
Δεκ 12 2011 11:41
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Πφφφ, τι να διαβάσω? Σιγά! Μια εργασία όμως την έχω...πω πω τι μου το θύμισες τώρα...!
Δεκ 12 2011 11:39
mpa, ti leei den diabazoume pote? opote exoume ,ligo xrono internet??
Δεκ 12 2011 11:36
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
Μετά το χθεσινό tichu το βράδυ είχα εφιάλτες :P Έβλεπα κέντες, φουλ και βόμβες και φώναζα 'παίξτε δυφυλλίες επιτέλους' :P
Ο αδερφός μου και η μάνα μου είχαν μείνει :erk:
Δεκ 10 2011 14:52
nah, ειμαι ακομη ετσι απλα ειναι αναλογα στην διαθεση μου, αμα με γνωρισεις λιγο περισσοτερο πιθανοτατα να την δεις και αυτην την πλευρα μου.. κατσε τωρα ησουν και εσυ καποτε τετοιο ατομο, χαχα δεν μπορω να το φανταστω:)
Δεκ 08 2011 01:14
Thus ends the tale of Stelios the Glum. Now Stelios the Sun has replaced him. The beautiful hopeful ending to an amazing story.
Πάντως όλοι ήμαστε κάπως πρώτα και τώρα καταλήξαμε διαφορετικά. Είναι καλό να βλέπουμε και να συνειδητοποιούμε το πως αλλάζουμε! ;)
Δεκ 08 2011 00:55
α οκ, εγω δεν σε επιασα, παντως επρεπε να με γνωρισεις τοτε που ημουν ετσι, ημουν πολυ τελειος και τοτε αλλα με διαφορετικο τροπο, σαν μια σκοτεινη πλευρα του τωρινου εαυτου μου, βεβαια οταν ημουν ετσι δεν με συμπαθουσε κανεις και σταδιακα κατεληξα στην πιο cheerful version of me που ολοι γνωριζουμε και αγαπαμε...
Δεκ 08 2011 00:41
Να σε πω εγώ εννοούσα ότι τρομάζουμε ο ένας τον άλλον που συμφωνούμε αλλά ΟΚ! XD
Δεκ 08 2011 00:18
μπα, γιατι να τρομαζετε?? το πολυ πολυ να γινω ο παλιος μου εαυτος που πολυ απλα θα ειμαι ενα ατομο που δεν θα θελατε να κανετε παρεα, μεση λυση δεν υπαρχει. θα ειμαι αρκετα πιο εκκεντρικος,πιο αντικοινωνικος,λιγο μισανθρωπος,λιγο κυνικος,πολυ πεσσιμιστης, παντα κατσουφης, οταν λεμε ποτε χαμογελο ποτε ομως, σε μελαγχολικο επιπεδο και πολυ πιο κακος(φυσικα θα παρεμενα το ιδιο ναρκισσος και εγωιστης), τι λες σου αρεσει:)??
Δεκ 07 2011 23:58
Ha ha, I hope so αλλιώς θα συνεχίζουμε να τρομάζουμε!
Δεκ 07 2011 23:49
μην ανησυχεις προσωρινο ειναι,την αλλη βδομαδα θα βγουμε (σχεδον σιγουρα) για γραφφιτι και urban exploring, και θα γυρισω μαλλον και λιγο στην λαρισα οπου θα βρεθω λιγο με τους καφρους απο κει για να κανουμε καμια [EMAIL="μ@λ@κια"]μ@λ@κια[/EMAIL] και θα επανελθω στα φυσιολογικα μου επιπεδα,..
Δεκ 07 2011 23:35

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται