Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → johntheo95

[QUOTE] μαγκελανος?? [/QUOTE] o magellan από impel down
Nov 07 2010 18:10
Photo

Kamui → johntheo95

Τα λεφτα ειναι λογικα.Απο πιοτητα δεν ξερω,εξαρταται απο το μαγαζι. Τα DW αμα δεν ηταν ιαπωνικα δεν θα μπορουσαν να ειναι ποτε τοσο γαματα. Επισης,εννοειται πως παιζουν αντιγραφες.Αλλιως δεν θα ζουσαμε τωρα. Θα ειχαμε χρεοκοπησει...
Nov 07 2010 11:30
Photo

johntheo95 → Kamui

εχω το 2 slim και επειδη εκλεισε το μαγαζι που μπορουσα να το τσιπαρω δεν ασχοληθηκα παρα μονο μια βδομαδα πριν που ανακαληψα ενα αλλα.Τσιπ στα 80 ειναι καλα?ή ειναι ακριβος? εχω ακουσει οτι καποια τσιπ σου χαλανε το ps2 αμα ειναι κακης ποιοτητας(κατεπεκταση φτεινα) Επεισης εχω την εντιπωση οτι αυτα τα game ειναι ιαπωνικα ή κανω λαθος?Οποτε παιχνιδια για ιαπωνικες κονσολες παιζουν αμα ειναι τσιπαρισμενο? Ευχαριστω
Nov 07 2010 11:11
Photo

Kamui → johntheo95

Ναι.Δεν μπορω να πω οτι το μετανιωσα,αλλα προτιμω τα αυθεντικα. Αλλα τι να κανεις...Σε αυτη τη χωρα αμα δεν το ειχα τσιπαρει δε θα ειχα βρει ουτε τα μισα παιχνιδια απο αυτα που εχω.Να φανταστεις οτι χαλασε και ξεαναχρειαστηκε να τσιπαρω και το καινουργιο για να παιζει τα παλια... Αμα εχεις PS2 ησως θα ηταν καλη επιλογη να παρηγγελες το 5 απο το ιντερνετ αμα δεν το βρισκεις.
Nov 07 2010 00:31
Photo

johntheo95 → Kamui

αυτο εννουσα αμα το ειχες κατεβασει ή οχι να ρωτησω για να λες αντιγραφεις το εχεις τσιπαρει ε?
Nov 06 2010 23:56
Photo

Kamui → johntheo95

To 3 το εχω αυθεντικο,και τα 4,5 αντιγραφες.Στο PS2 ολα. Οταν λες πως θα το παιξεις,εννοεις πως θα το βαλεις? Αμα ειναι σε κονσολα,φυσιολογικα.Τωρα για emulators και τετοια δεν ξερω.
Nov 06 2010 23:33
Photo

johntheo95 → Kamui

ναι ισχυει αλλα καποια ειναι ovas αρκετες ταινιες και κατα μεσο ορο τα ανιμε ειναι 13 επεισοδεια το καθενα(δυστηχως για καποιες σειρες)Περιπου εχω δει γυρο στα 100 συνολικα. Επεισης καποια ειναι που τα εβλεπα μικρος οταν εδειχνε ανιμε στο star και αλτερ(στο δευτερο θυμαμαι καθομουν απο τις 8 και κατι μεχρι τις 4 ο λιωμενος:hahaha::terror2:) Εσυ πως τα πας?!?(παντως εχω δει και ¨χειροτερους¨[SPOILER]για λιγο:hahaha:[/SPOILER] Να ρωτησω το Dynasty Warriors το εχεις αυθεντικο σε DVD?Μηπως ξερεις πως μπορω να το παιξω??
Nov 06 2010 19:59
Photo

Kamui → johntheo95

Ρε,να σε ρωτησω κατι? Αυτο που δειχνεις στο sig σου ισχυει? Πως ειναι δυνατον να εισαι στην ηλικια μου και να εχεις δει τοσες σειρες?
Nov 06 2010 17:38
Photo

johntheo95 → d.neko-angel

sorry που ενοχλω αλλα μηπως εχεις το λινκ για την φοτο με τις sabers???τα σπαει Ευχαριστω
Nov 06 2010 13:08
Photo

didimakia → johntheo95

Ναι αμα σβησεις την εικονα απ οτ hosting site,δεν θα εμφανιζεται και στο forum ^^
Nov 05 2010 04:00
Photo

Kenobi-sensei → johntheo95

όχι παίζουμε... on topic:just google it and good searching ,καλές συλλογές μπορείς να βρείς στο mangashare αλλά και στο onepiecegr
Nov 01 2010 01:19
Photo

johntheo95 → Kenobi-sensei

λολ απο που τις ανακαλυπτεις τις φοτο του οp?τα σπανε
Nov 01 2010 00:47
Photo

Kenichi → johntheo95

Ψάξε στο Google..Δες λίγο εγώ στο λινκ και βρες :) [url]http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&biw=1920&bih=979&q=kenichi+photos&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=c9bfd8c4d05b805d[/url]
Oct 27 2010 15:46
Photo

Kenichi → johntheo95

Χμμ..Συγκεκριμένα όχι φίλε μου.Τις φώτος τις βρίσκω στο [url]www.images.google.gr[/url] Πάτα kenichi Και θα σου βγάλει!Έχει πολλές
Oct 26 2010 15:34
Photo

johntheo95 → Kenichi

δεν πιστευα οτι θα εβρισκα Kenichi fan στη θεσσαλονικη:if:Πραγματικα τα σπαει,να ρωτησω μηπως ξερεις κανενα σιτε για Kenichi φοτος??Ευχαριστω
Oct 26 2010 14:53