Community Status Updates
rahxephon → johntheo95
[B][I]Απλα σημερα εβαλα μερικα απο τα DVDs μου.Παλια αγοραζα γνησια.Τωρα τελευταια το εχω κοψει.Μονο DVDs εχουν.Απλα ειναι πολυ ωραια εκδοση[/I][/B]
Jan 23 2011 22:30
johntheo95 → rahxephon
εχω μεινει με την συλλογη αλλα εχω μια απορια τα κουτια με τον Kenshin και γενικα τα αλλα τι ειχαν μεσα???
Jan 23 2011 19:53
Kenny → johntheo95
"ronery" -> lonely, όπως το προφέρουν οι ιάπωνες.
moefags -> αυτοί που τους έχει γίνει εμμονή να βλέπουν anime μόνο και μόνο για το moe στοιχείο. Για το τι σημαίνει moe, [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Moe_%28slang%29"]check wiki[/URL].
Jan 16 2011 12:45
johntheo95 → Kenny
συνφωνω με αυτα που λες νταξει καλα ειναι και αυτα αλλα οχι μονο αυτα, το εχουν παρακανει πια
να ρωτησω τι ειναι το ronery moefags αν και καταλαβα περιπου μπορεις να μου εξηγησεις?
Jan 16 2011 12:34
FallenSpiritGR → johntheo95
φιλέ μου είναι ο πρωταγωνιστής στο AirGear που είναι από τα ποιο γαμ@τα ανιμε για μένα. πρόσφατα εχουν κυκλοφορήσει και ova ειναι 23ep αν θιμαμε καλα και 2 ova's το σταματήσαν και δεν ξέρω γιατί αλλά το μανγκα εχει φτάσει μέχρι 129 chapter αν θες ριξτου μια ματιά αξίζει τον κόπο ^^
Jan 16 2011 10:40
johntheo95 → FallenSpiritGR
να ρωτησω ποιος ειναι ο τυπας στην sig σου???φαινεται ενδιαφερον ανιμε/μανκα
Thanks προκαταβολικα
Jan 15 2011 14:43
rahxephon → johntheo95
Κοιτα ο Βασιλης που εχει το μαγαζι αν και δεν εχει μεγαλη ποικηλια σε anime μπορεις να του παραγγειλεις τα παντα.Ειναι το καλητερο μαγαζι στην Αθηνα απο θεμα ποιοτητα και αξιοπηστιας.Οι τιμες του ειναι καλουτσικες.Ειχα αρχισει να συλλεγω μαζικα απο το 2004.Οι φωτογραφιες που ειδες ειναι απλα ενα μερος απο την συλλογη μου.
Jan 09 2011 09:37
johntheo95 → rahxephon
ok ευχαριστω,το μαγαζι το ειδα αλλα δεν με ενθουσιασε και πολυ μαλλον επειδη εχω συνηθησει το HLJ και το HobbySearch.Απιθανη συλλογη,αληθεια ποσο καιρο συλεγεις?
Jan 09 2011 01:10
rahxephon → johntheo95
Για παρτυ σου και μονο ανεβασα σημερα μερικες φωτογραφιες απο την συλλογη μου.Κοιτα το ebay ειναι το καλητερο μαγαζι.Αλλα αν δεν θες να μπλεκεις με online παταγγελιες τοτε [URL="http://www.figuresworld.net"]www.figuresworld.net[/URL]
[B][/B]
Jan 09 2011 00:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed