Community Status Updates
Osama Bin Laden → Fallen_Mpougatsa
Τώρα που το λες, όντως. Δεν έχω ιδέα πως μου ήρθε (βέβαια έχω δει τον άρχοντα καμιά 20άρια φορές...). Είμαι τόσο κουρασμένος που έχω μπει σε τρολοϋπερένταση. Είναι κάτι σαν Hangover με λιγότερο πονοκέφαλο. Το πρωί δεν θα θυμάμαι τίποτα:kakaka:
Nov 29 2011 23:51
Fallen_Mpougatsa → Osama Bin Laden
Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό που είπες έδω
[QUOTE=Osama Bin Laden;545438]edit: 30 minutes 'till the gates get shut![/QUOTE]
μου θύμισε αυτό:
The way is shut. It was made by those who are dead and the dead keep it. The way is shut.
Nov 29 2011 23:47
Osama Bin Laden → iristella
You pathetic creature you dare defy me? I will reveal to you that you are nothing more than a piece of the puzzle I created called the world! :burningbe3: Δεν έχει και πολύ σημασία. Έχω ήδη μπει στο πετσί του ρόλου :kakaka:
Καλή αρχή!
Nov 27 2011 15:13
iristella → Osama Bin Laden
Hahaha glad to see another AS fan. Πόσα πληγωμένα bishounen να πάρω όμως σε αυτό το παιχνίδι? Έχω πάρει Ludwig είχα κάτι προσωπικά με τον Earl Cain Hargreaves νομίζω την έχω τιμήσει την Kaori Yuki με το παραπάνω (+ κάποιο παιδί ψηνόταν να τον πάρει από ψες οπότε δεν μπορώ να τον κόψω). Λέω να μείνω με τον επιστήμονα και να αμφισβητώ την ύπαρξή σου σε όλη την διάρκεια της σειράς.:hihi2:
Nov 27 2011 15:07
Osama Bin Laden → iristella
ένα έχω να πω... Angel Sanctuary ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.
Το πιο WTFOMG Σαδομαζοχιστικά ψυχανώμαλο και διεστραμμένο manga ever. :P
Αν το ψήνεις πάρε Lucifer. Θα δημιουργήσει πολλές πανέμορφες καταστάσεις, με σπόντες και κουλά υπονούμενα :kakaka:
Nov 27 2011 15:03
Osama Bin Laden → Tenshi
κύριε Tenshi, δεν ξέρω τι προβλήματα έχετε ορμονικά, αλλά η barbie ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι για ερωτικά παιχνίδια (well, όχι η original τουλάχιστον).
Καλημέρα σας :P
Nov 26 2011 12:17
Tenshi → Osama Bin Laden
Συγγνώμη κύριε τρομοκράτη, αλλά η barbie είναι και για ερωτικά παιχνίδια!! :P
φαπ φαπ φαπ!! δείτε και θα καταλάβαιτε!! :troll:
Nov 26 2011 00:13
Osama Bin Laden → Tsunade-sama
Yep την έκανα! Πήρα πρώτα το οκ από την eyl εννοείται, αλλά τόσο επική γραμμή δύσκολα θα την άφηνα να περάσει xD
Oct 17 2011 09:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed