Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Osama Bin Laden → Kaidou
δεν έχω λογιαριασμό στο mangastream :P Καλά δεν πειράζει. Tnx για την προσπάθεια.
Δεκ 23 2011 11:17
Kaidou → Osama Bin Laden
[url]http://forum.mangastream.com/showthread.php?t=31533[/url]
Αν δεν την δεις και εδω,τοτε δεν ξερω τι συμβαινει :P
Δεκ 23 2011 11:05
Kaidou → Osama Bin Laden
[IMG]http://forum.mangastream.com/attachment.php?attachmentid=1887&d=1324591699[/IMG]
Τωρα;
Δεκ 23 2011 10:59
Osama Bin Laden → Tsunade-sama
Άσε ρε που το παίζεις αθώα περιστέρα... Τελικά και εσύ δολοφόνος αποδείχθηκες. Κανείς δεν ξεφεύγει από τη [S]τυφλή[/S] οργή του Θεού :P
Και για το Tichu, μιας και μου το θύμησες, μην σας πιάσω να κλέβεται πάλι, γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Θα έρθω προετοιμασμένος αυτή την φορά...
Δεκ 22 2011 11:00
Tsunade-sama → Osama Bin Laden
Καλά ρε, εμένα βρήκες?Το καλύτερο κορίτσι του κόσμου?Πιο αγνό και από τον κώλο μιας μοναχής?Εμένα???
Ντροπή και όνειδος αγαπητέ!Θα σου πάρω τα σώβρακα στο Tichu!
Δεκ 22 2011 03:32
Lord Leon → Osama Bin Laden
Ναι το πιστευω και πλεον αρκετα πραγματα βγαζουν νοημα. Μαλιστα μπορω να πω οτι αναθεωρω καποιες εικασιες μου για το ποιους εφαγες εσυ και ποιους οι δολοφονοι.
Και να μη σου κρυβομαι, με τρωει πολυ να σε ρωτησω καποια πραγματα περι αυτου, αλλα θα εινα μλκια, γιατι θα βοηθησει αρκετα τις ερευνες να ξερεις το game plan των δολοφονων.
Ναι θα πεσει πολυ γελιο τις πρωτες μερες στη γενικη συζητηση, και επιτελους θελω να πιστευω οτι για πρωτη φορα δεν θα μονοπωλειται από γκρινιες για msn, PMs κτλ.
Δεκ 21 2011 18:22
Osama Bin Laden → Lord Leon
Και όμως, το πιστεύεις ότι ακόμα και το sequence των εκδικήσεων είχε λογική; :P Θα εξηγηθώ στην γενική συζήτηση την οποία ανυπομονώ περισσότερο από το ίδιο το παιχνίδι :D
Moments of epicness are nigh!
Δεκ 21 2011 17:05
Καλα οταν θα σε λουζουν στη γενικη συζητηση ελα να μου το ξαναπεις αυτο.
Α και αναφορικα με το σημαδι σου:
Εσυ εισαι ρε αυτος που μπαινει για κατουρημα και κανει χαλια ολες τις τουαλετες;:madtodeath:
Δεκ 21 2011 15:29
Είδες ότι τελικά [S]ήμουν αθώος[/S] δεν ήμουν δολοφόνος; Μόνο για να παίζεις με τον εαυτό σου είσαι καλή από ότι φαίνεται, κυρία Emiru :D
Δεκ 21 2011 09:51
Κοίτα.. υποδύομαι τον [S]παντογνώστη[/S] Θεό. Αν δεν [S]γνωρίζω τι γίνεται σε manga που δεν έχω διαβάσει[/S] είμαι κωλόφαρδος, τι κάνουμε τότε; :P
Δεκ 20 2011 14:46
Oχι βασικά πέρα από αυτό εχει διπλό γέλιο αν σκεφτεις οτι στη μιση σειρά όντως αυνανιζεται η κιουρια. Πραγματικά οταν το διαβασα λυθηκα.
Δεκ 20 2011 12:27
Ε μα... Παίξε και παίξε και παίξε, αλλά αν δεν θες να παίξεις θα παίξεις:P Πολύ καλό rp πάντως.
Δεκ 20 2011 08:02
[QUOTE][B][COLOR=Black]Έτσι και αλλιώς, φαίνεται ότι είστε πολύ καλή στο να παίζετε με το εαυτό σας[/COLOR][/B][B][COLOR=Black].[/COLOR][/B][/QUOTE]
respect!
kai gamw tis plirwmenes apantiseis!
[B][COLOR=Black][/COLOR][/B]
Δεκ 19 2011 17:57
Kenny → Osama Bin Laden
Επιβεβαίωσε plz αν είναι σωστή η λύση του Zane στο Six Degrees.
Δεκ 14 2011 17:30

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται