Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Osama Bin Laden → Tenshi
Σε παγκάκι με το λάπτοπ ανά χείρας ρε αχαχαχαχαχαχαχα. Γιατί μέχρι χτες που έμενες;
Φεβ 28 2012 13:35
Tenshi → Osama Bin Laden
Axxx.! Ειχε απαγορευτικό το πλοίο γμτ τη τύχη μου. Φεύγω σήμερα στις 21:30..... ευτύχως με φιλοξένησε ο Lord |Leon. Να ναι καλά το παλικάρι γιατί αλλιώς με έβλεπα να έμενα σε κανά ιντερνετ καφέ.... :P
Φεβ 28 2012 12:47
Osama Bin Laden → Tenshi
Έφτασες; Δεν πιστεύω να βούλιαξες μαζί με το πλοίο με τέτοιον καιρό, έτσι; :P
Φεβ 28 2012 11:25
OdyMonaxos → Osama Bin Laden
Καλά, το μήτινγκ το τραινάρουν για πάσχα που θα 'μαι φευγάτος όμως, οπότε καλύτερα κανά καφέ.
Φεβ 22 2012 15:33
Osama Bin Laden → OdyMonaxos
Μάλιστα. Θα σου έλεγα να πάμε για κανά καφέ, αλλά θα έρθεις στο Meeting από ότι είδα.
Φεβ 22 2012 15:31
Tenshi → Osama Bin Laden
Hehe! Θα ενωθούν 2 hentai? buahahahhahaha!! Εννοείτε θα σε ενημερώσω.
Φεβ 22 2012 00:25
Osama Bin Laden → Tenshi
Μεσιέ Ντρόγκο, μόλις κανονίσετε ώρα πείτε μου και εμένα. θα έχεις την τιμή να γνωρίσεις τον Vigilante αυτοπροσώπως :P
Φεβ 21 2012 22:58
Osama Bin Laden → Zane
Σε έχω καταλάβει, είσαι λίγο παλαβός και στους παλαβούς πάντα ναι λέμε :P Anyway μακάρι να παίξουμε. Ειδοποίησε με, άμα είναι.
Φεβ 15 2012 10:32
Zane → Osama Bin Laden
Ρε πλάκα σου έκανα για τον τζίρο:rofl:
Σιγά μην είχαμε συννενοηθεί κ από πριν για να σε ξεζουμίσουμε:P
Και μεις κάπου τόσα θα παίξουμε,ίσως κ λιγότερα
Φεβ 15 2012 03:19
Osama Bin Laden → zade
αχαχαχαχ είμαι γκαντέμης, δεν πειράζει όμως. Όταν καταφέρεις να ρίξεις αρνητικό κάποια στιγμή στο μέλλον, θυμίσου με :P
Φεβ 13 2012 19:09
zade → Osama Bin Laden
Ήθελα να σου ρίξω αρνητικό ρεπ που τόσο γουστάρεις γιατί το ποστ σου ήταν επικό, αλλά δεν με αφήνει το ρημάδι!
Φεβ 13 2012 19:07
Osama Bin Laden → Zane
Ε κοίτα, η αλήθεια είναι χρωστάω λεφτά σε πολύ επικίνδυνους ανθρώπους και.... πέρα από την πλάκα, δεν έχω πρόβλημα με τον "τζίρο" αρκεί να είναι σε λογικά επίπεδα. Μην πείτε δηλαδή για κανά πενηντάευρο. Μέχρι 10 άντε με (αρκετά) ζόρια 15. Παραπάνω δεν μπορώ.
Φεβ 13 2012 17:40
Zane → Osama Bin Laden
Χαχαχ ναι ρε,θα πούμε και στους άλλους άμα είναι...Αλλά δεν θέλω κοτιές,δηλαδή άμα ανέβει ο τζίρος να σηκωθείς να φύγεις:P
Εξάλλου τόσα λεφτά παίρνεις ως πληρωμένος δολοφόνος...ή μηπως γίνεσαι vigilante μόνο για το αίσθημα της απόδοσης δικαιοσύνης?:unsure:
Φεβ 13 2012 12:38

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται