Community Status Updates
OdyMonaxos → Osama Bin Laden
Τελικά αν έρθω σήμερα θα αργήσω κανά μισάωρο με ώρα, οπότε κάνε μια χάρη, όπου καθίσετε πες μου αν έχει τηλεόραση, να δω ταυτόχρονα και τελικό.
Mar 10 2012 16:50
acid black cherry → Osama Bin Laden
τελικα μαλλον θα παμε την κυριακη το απογευμα
πως το βλεπεις?
Mar 09 2012 12:18
Osama Bin Laden → Darthnicolas
ε καλά όχι και "fangirl" (male fangirl wtf? :P). Απλώς είχε πολύ γέλιο γιατί πήγαινε κόντρα στην όλη ποζεριά της σειράς, σε βαθμό που να καταντάει πιο πόζερος από τους πόζερους. Ατάκες του στυλ "oh yes, this is the part I had to lie" ή σκηνές όπως με τον Dean στο στριπτιζάδικο έβγαζαν πολύ γέλιο επειδή τον τρόλαραν οι σεναριογράφοι, βάζοντάς τον σε κόντρα, ως προς τον ρόλο του, καταστάσεις :hihi2:
Mar 07 2012 11:20
Osama Bin Laden → Kaidou
Επειδή έχω γίνει slightly spoilered μπορώ να σου πω ότι κατα πάσα πιθανότητα δεν είναι το τελευταίο επεισόδειο (της ιστορίας με τον Lucifer εννοώ). Έδειξε ένα επεισόδιο χτες Τρίτη, το οποίο ήταν ελαφρώς κουλό, νομίζω πάντως ότι ο πέμπτος κύκλος δεν έχει τελειώσει. Κάποιος που έχει δει όλη την σειρά θα σε ενημερώσει καλύτερα, πάντως
Mar 07 2012 11:09
Kaidou → Osama Bin Laden
Φιλε,φαινεσαι οτι εισαι supernatural fan...Χθες εδειξε το τελευταιο επεισοδιο στο star,ή θα εχει και συνεχεια?
Mar 07 2012 00:35
Darthnicolas → Osama Bin Laden
Έτσι έτσι. Και γω τρελό "fangirl" του...Βασικά πρέπει να βρω τα επεισόδια στα οποία εμφανίζεται αρκετά και να τα κρατήσω σε archive κάποια στιγμή.
Mar 07 2012 00:07
Tsunade-sama → Osama Bin Laden
Ήμουν σε εκπαιδευτική εκδρομή με το ΚΑΠΗ σε ένα γραφικό νεκροταφείο με θέμα "Embrace Death 'Cause your End is Near", κοινώς έπαιρνα ιδέες για trendy τάφους.Θα σε πάρω μαζί μου την επόμενη φορά να μου πεις και εσύ την άποψη σου. :kill4u:
Αφού επιμένετε θα σας έρθω.Να δω πως θα διαμελιστώ για να δω και την προβολή ταυτόχρονα.:sadist:
Mar 06 2012 14:34
Osama Bin Laden → Darthnicolas
Ποιο Θεός από τον Θεό στην σειρά :P Δεν έχω δει τον έκτο κύκλο και δεν ξέρω πως θα τελειώσει ο πέμπτος με τον Lucifer, αλλά έχει πολύ γέλιο (ξέρω ότι δεν εμφανίζεται από τον έκτο και μετά, αλλά μέχρι εκεί). Έπρεπε να φτιάξουν ένα δύο επεισόδια με αυτόν προωταγωνιστή ή να του δώσουν περισσότερες ατάκες. Ειδικά τα επεισόδια που κάνει έρευνα με τον Dean είναι ανεκτίμητα.
Mar 06 2012 08:08
Osama Bin Laden → Tsunade-sama
και σου πήρε 4 μέρες να σκεφτείς αυτή την απάντηση; A ρε άνοια καταραμένη....
on a more serious note (ναι καλά)
Θα μας έρθεις στο Meeting; Θα έχει η τρίτη ηλικία εκπρόσωπο σε αυτή την θρυλική μάζωξη;
Mar 06 2012 08:02
Tsunade-sama → Osama Bin Laden
Ω ναι, πήρε μέρος στον Τρωϊκό πόλεμο ως "Ωραία Ελένη"...έτσι εξηγείται και το αστείρευτο κάλλος μου που κληρονόμησα , για να σου λύσω και τυχόν απορίες που έχεις. :D
Keep on trolling!
Mar 06 2012 01:41
Osama Bin Laden → acid black cherry
οκ, πολύ καλά. Αρχίζω να μελετώ το site μην έρθω (αν τα καταφέρω) τελείως απροετοίμαστος :P
Mar 04 2012 22:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed