Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Theodore :D
To συγκεκριμένο δε θυμάμαι να το έχω πιει αλλά η αναφορά έγινε επειδή μου φάνηκε too British of you xD
Ε, αφού το λένε τόσοι...
Φεβ 04 2012 18:46
Theodore :D → Fallen_Mpougatsa
Ε να είδες. Έτυχες σε καλό! Ορκίζομαι ότι δεν έχω φάει ακόμη καλό τζατζίκι εμπορίου.
Όσο για το τσάι... έχεις πιει αυτό το συγκεκριμένο; Δεν υπάρχει! Τόσο νόστιμο. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, τράβα στον Μασούτη τώρα!
@Kenny, το έχω ακούσει και εγώ αυτό. Ένας φίλος σπουδάζει εκεί και όποτε έρχεται έχει βάλει και ένα κιλό. Μας είπε φταίνε οι πιτογυροι. B|
Φεβ 04 2012 18:38
[QUOTE=Theodore :D;560984]Βρήκα το καλύτερο τσάι σε φακελάκια. Delicious.
[SPOILER][IMG]http://kaczuszka.co.uk/thumb/lipton-pyramid-london-earl-grey__8712566051281.jpg[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
Like a sir.
Φεβ 04 2012 17:48
Xμ, η αλήθεια είναι ότι στην περιοχή που μένω μόνο από ένα σαντουιτσάδικο με άρεσε το τζατζίκι. Κι αυτό επειδή είναι και ρεστοράν(με προφορά γαλλική όχι αστεία) μαζί. Και μετά λίγα κι εκλεκτά κρεοπωλεία.
Φεβ 04 2012 17:45
-.- έχω φάει του κόσμου τις πίτες στην Θεσσαλονίκη και είναι όσο σκατά είναι και στην Καβάλα.
Αν και έχω φάει φοβερόοοο κοτόγυρο από τα Γοριλάκια.
Φεβ 04 2012 17:41
Ναι ίσως να έχετε καλύτερο τζατζίκι.
Που είναι το «εδώ» ;_;
Φεβ 04 2012 17:34
Kαι πάλι με ενοχλεί είναι η αλήθεια! xD
Όχι, ίσα ίσα: είναι γευστικότατο-μάλιστα είμαι πολύ περίεργη στις γεύσεις. :3 Απλώς εδώ έχουμε καλύτερο τζατζίκι. :P
Φεβ 04 2012 17:11
Light 2% for lighter taste!
Είναι γούστα. Προφανώς αυτό το μια χαρά που λες εφόσον είναι εμπορίου θα είναι για εμένα χάλια. Κυρίως διότι είναι άγευστο γιαούρτι με μαραμένα αγγούρια.
Φεβ 04 2012 16:20
Χα χα, ΟΚ. Κοίτα, ανάλογα το τζατζίκι, αυτό που παίρνουμε εμείς είναι μια χαρά. Αλλά την τυροκαυτερή έτσι κι έτσι. Και lol στο 500% σκόρδο. Δεν είναι όλα έτσι. Η μαγιονέζα με έρχεται βαριά πάντως.
Φεβ 04 2012 15:50
But seriously!
Του εμπορίου για την ακρίβεια το τζατζίκι δεν είναι ΚΑΝ τζατζίκι! Θεός φυλάξει.
Το σπιτικό αν είναι επιτυχημένο και χωρίς 500% σκόρδο τότε μπορώ να το φάω. Αλλά η τυροκαυτερή είναι απλά θεϊκή @_@
Πρώτα αυτή και μετά η μαγιονέζα/goody's sauce.
Φεβ 04 2012 15:19
[QUOTE=Theodore :D;560921]
3. Το ακριβώς αντίθετοοοοο. Τώρα μου αρέσει η τυροκαυτερή και απεχθάνομαι το τζατζίκι.
[/QUOTE]
Blasphemy!
Φεβ 04 2012 10:52
Theodore :D → OdyMonaxos
3€? Γερμανία; Άνετα.
Εδώ Καβάλα 2,90€ έχει lol. Ναι μεν στην Πάτρα βρήκα με 1,90 και 2€ αλλά εδώ πάνω μας *beep* στις τιμές.
Φεβ 03 2012 21:04
OdyMonaxos → Theodore :D
Να δώσω 3 ευρά για την ίδια τη μετριότητα; Μόνο και μόνο η τιμή είναι απαγορευτική.
Και έχει ένα στα 50 μέτρα.
Φεβ 03 2012 21:00

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται