Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura

Μάλλον θα μείνω για λίγο καιρό ακόμα με την Tasmania. Και δουλειά θα σου βάλω αφού τελειώσεις. Δεν είναι σωστό. Αντί να μου φτιάχνεις σετ να κάθεσαι να χαλαρώνεις τώρα.
Jan 29 2012 19:06
Photo

Kamen Tantei Zura → OdyMonaxos

Αφού είχες δει τα σχέδια μου νομίζω :p Το σχέδιο στο άβαταρ είναι κάτι που θα χρειαστώ χρόνια για να το σχεδιάσω. Αν θες να βρω fanarts από κάπου και να σου κάνω ένα σετ δεν έχω πρόβλημα. Πχ από Berserk.
Jan 29 2012 19:01
Photo

Κρίμα. Πάνω που πήγαινα να ζητήσω κάτι σε παρόμοιους τόνους. Έχω βαρεθεί με το σημαιάκι που κανένας δεν ξέρει τι είναι.
Jan 29 2012 18:59
Photo

Kamen Tantei Zura → OdyMonaxos

Όχι, μακάρι να μπορούσα να σχεδιάζω έτσι. Βρήκα το artwork όταν έψαχνα fanarts για το Sengoku Basara.
Jan 29 2012 18:57
Photo

Το άβατάρ σου εσύ το έφτιαξες; Είναι πολύ ωραίο.
Jan 29 2012 18:55
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Όχι, αν δες να βαθμολογήσεις το review μου δίνεις στο rep xD Αυτό που βαθμολογούν τα κορίτσια είναι το anime. :p
Jan 29 2012 00:04
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Όχι. Ώπα κάτσε γιατί μπερδευόμαστε. Εγώ έλεγα να βαθμολογήσω την review όχι το OVA. Νόμιζα ότι αυτό κάνανε οι άλλοι. xD Fail.
Jan 29 2012 00:02
Photo

Το είδες;
Jan 29 2012 00:01
Photo

:kakaka: Σχολίασα αλλά βαρέθηκα να βαθμολογήσω!
Jan 28 2012 23:31
Photo

mono → Kamen Tantei Zura

Εντωμεταξύ αφού το έγραψα το ξαναδιόρθωσα γιατί είχα κάνει καμιά δεκαριά typos :hahaha: Μην το φοβάσαι πάντως το συντακτικό. Αν θυμάσαι 2-3 απλά πραγματάκια θα κρατάς το λόγο σου σαφή και καθαρό. Όταν κάτι σου βγαίνει πολύπλοκο και δυσνόητο προσπάθησε να το κόψεις σε απλές κύριες προτάσεις. Είναι καλύτερο από ένα μπερδεμένο κείμενο. Αφού φαίνεται ότι έχεις ιδέες και πράγματα να πεις όλα τα άλλα είναι τεχνικότητες.
Jan 28 2012 23:21
Photo

Όχι, βρε. Ο καθένας μπορεί να βαθμολογήσει το anime. Αρκεί να το έχεις δει.
Jan 28 2012 23:17
Photo

Mόλις το είδα! Πολύ ωραίο! Πήγα να σχολιάσω αλλά είναι αναγκαστικό να βαθμολογήσω τα πάντα όπως τα κορίτσια ή αυτό ανήκει μόνο στη review team?
Jan 28 2012 22:56
Photo

[url]http://www.anime.gr/forums/reviews/10924-deimos-no-hanayome.html[/url] Ορίστε. Για να καταλάβεις το OVA που σου ανέφερα :p
Jan 28 2012 22:14
Photo

Kamen Tantei Zura → mono

Πραγματικά οι συμβουλές σου είναι πολύ καλές. Το πρόβλημά μου με το συντακτικό μάλλον θα το βλέπεις και σε άλλες παρουσιάσεις, μέχρι να μάθω. Πχ στην έκθεση πάντα μου λένε "ωραίες ιδές μπλα μπλα αλλά ασάφεια, το συντακτικό σου έχει πρόβλημα μπλα μπλα" Thank you again :3
Jan 28 2012 20:32
Photo

mono → Kamen Tantei Zura

No prob θυμήθηκα τα παλιά και χάρηκα :if:
Jan 28 2012 20:28