Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Δεν σε βλέπω να γράφεις στο thread του PoT όμως :hahaha:
Jan 31 2012 17:17
Kamen Tantei Zura → Anelis
[QUOTE=Anelis;559645]Δεν ξέω αλλά μου φαίνεται πολύ αστείο που λες "Give me [B]mah[/B] Zetman back" έχοντας για avatar ένα bishounen με ανοιχτές αγκάλες και αστεράκια.
Just sayin' :hahaha:[/QUOTE]
[QUOTE=Anelis;559645] "Give me [B]mah[/B] Zetman back" έχοντας για avatar ένα [B]bishounen[/B] [/QUOTE]
[QUOTE=Anelis;559645] [SIZE="3"]"Give me [B]mah[/B] Zetman back" έχοντας για avatar ένα [B]bishounen[/B][/SIZE] [/QUOTE]
[QUOTE=Anelis;559645] [SIZE="4"] έχοντας για avatar ένα [B]bishounen[/B][/SIZE] [/QUOTE]
Πού είναι το bishounen; Είναι ο Junpei bishounen; :nanana:
Why are you doing this to me?
Είναι αυτό [url]http://images.wikia.com/nyankoi/images/4/46/143345m.jpg[/url]
bishounen? :unlucky:
Jan 31 2012 17:13
Kamen Tantei Zura → Kenny
Απλά δυσκολεύει η σκηνή; Δεν ξέρω. Έχω κολλήσει. Μπορεί να μην το έχω δει και να μου θυμίζει απλά κάτι αφάνταστα, αλλά μπορεί και να το έχω δει και όταν το βρουν θα χτυπάω το κεφάλι μου.
Μα φαίνεται. Και στα δύο τα Trivia καλά περνάμε. Όχι, που δεν θα έκανες δυναμικό comeback.
Μπααα. Δεν το ξέρω.
Jan 31 2012 17:05
Kenny → Kamen Tantei Zura
Mwhahahaha. :kakaka:
Και δεν είναι και κανά παμπάλαιο anime (720p screenshot γαρ), ούτε κάποιο αμετάφραστο.
Αλλά θα ήμουν ψεύτης αν δεν παραδεχόμουν ότι μ' αρέσει να σας ζορίζω. :mafia:
Πέρνα κι από το manga pic trivia, όπου η εικόνα που έχω βάλει έχει σκαλώσει την αδελφή σου. :P
Jan 31 2012 16:57
Κοιτάζω πόση ώρα την εικόνα στο anime pictures trivia, την κοιτούσα και στο σχολείο την ώρα της πληροφορικής και έχω σκάσει γιατί κάτι μου θυμίζει το σχέδιο.
:nanana:
Jan 31 2012 16:53
Kai → Kamen Tantei Zura
[img]http://funnypagenet.com/wp-content/uploads/2011/02/SadDog_19_funnypagenet.com_.jpg[/img]
Jan 30 2012 16:08
Μπαίνω, αλλά βγαίνω σχεδόν κατευθείαν. Ή το ανοίγω και είμαι αόρατη. Μουαχαχα.
Jan 29 2012 22:29
Κάπως έτσι το σκέφτηκα. Δεν μπαίνεις και στο MSN να σου στέλνω κατευθείαν τα mp3, οπότε... :P
Glad you like it.
Jan 29 2012 22:23
Kamen Tantei Zura → Hanzo
[QUOTE]Στο season διαλεγεις εναν αρχηγο αρχικα ξερω γω.Πχ με τον Τezuka η τον Atobe που εχουν τεραστιο rep παιρνεις σχεδον οποιον θες και καταστρεφεις καθε ομαδα στον δρομο σου.Αλλα δεν εχει πλακα ετσι.Ας πουμε ειχα παρει Akutsu αρχηγο την πρωτη φορα και δεν ερχοταν κανεις εκτος απ τον...Dan που ειναι και παικταρας και ο Kawamura ηρθε με τη δευτερη γιατι με λυπηθηκε.Δεν πηγαιναμε πουθενα ετσι οποτε το αφησα
Μετα αφου φτιαξεις ομαδα εκπαιδευεστε και κανετε practice matches,βολτες στην πολη για μποουλινγκ και τετοια,μεχρι να ρθουν οι Nationals.
Αλλα ναι το διπλο ειναι το τερμα εθιστικο.Ο αδερφος παιρνει κατι τεχνικους ετσι με κολπα.Εγω προτιμω τους βαρετους με καλα service και smashes (Momoshiro,Ootori).Nα ακους εκει τον Shishido να φωναζει "Makasero Choutaro!" εν μεσω αγωνα.Γενικοτερα στις φωνες εχουν κανει αψογη δουλεια και εδω με διαλογους και ατακες ιδιους με τη σειρα.[/QUOTE]
Δεν ντρέπεσαι, ολόκληρη ανάλυση Τ^Τ
Ζηλεύω.
Και δεν έχουμε και PS2.
Jan 29 2012 22:15
Είχες καιρό να μου δώσεις κάτι να ακούσω ε; :hahaha:
I like it. Thank you, Kenny.
Τα περισσότερα από αυτά που μου δίνεις πάντα μου αρέσουν.
Jan 29 2012 22:04
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
To δεύτερο το σβησα έχεις δίκιο. Το άλλο δεν το σβήνω, μ'αρέσει xD
Jan 29 2012 21:58
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Καλύτερα να το έγραφες σε vm :p Και τα δύο ποστς σου θεωρούνται spam στο anime pictures trivia.
Άρα δεν σε πρόλαβε :p Απλά το είδε πιο νωρίς από εσένα.
Jan 29 2012 21:55
[youtube=PJlyvV7zNx0]Tommy Emmanuel - Sanitarium Shuffle[/youtube]
Jan 29 2012 21:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed