Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → elenikd
[IMG]http://static.allkpop.com/wp-content/uploads/old/2009_stories/20090105_suju.gif[/IMG]
My new sig!!
:blush2::if:
Αύγ 22 2010 08:54
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → elenikd
[IMG]http://i529.photobucket.com/albums/dd338/shii_nyaa/f0056741_48a2c93cc1d49.gif[/IMG]
Αύγ 16 2010 12:01
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → unagi
Mμμ λες??Ναι ίσως...Εγώ συγκινήθηκα στο τέλος!
Glad u liked it!!:ureshii:
Ιούλ 16 2010 00:57
unagi → Eleni~WaIKinG oN AiR~
Ευχαριστώ!!!Την ειδα τη ταινία... πολύ καλή ήταν αλλα πιστεύω οτι με καλύτερο σκηνοθέτη θα γινότανε καλύτερή...:cry5:
πάντως ειχε ωραίο story και καλο τέλος, σχεδόν συγκινήθηκα στο τέλος.
Ιούλ 16 2010 00:48
Δες την και πες μου!!
Ωχ μηχανογραφικό...ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ unagi!!
:thatsit:
Ιούλ 12 2010 23:14
unagi → Eleni~WaIKinG oN AiR~
konichiwa!!!Μια χαρά είμαι, μόλις κατέθεσα μηχανογραφικό!!! Αυτές της μέρες εχω μπόλικο ελεύθερο χρόνο μουχαχαχαχα.Thanks για την ταινία, θα την δω σήμερα το απόγευμα...
Ιούλ 12 2010 14:58
Ohayo unagi!!Ogenki desu ka?
Βρήκα ταινία να σου προτίνω να δεις!Την είδα προχτές και μου άρεσε πολύ!
[url]http://www.veoh.com/browse/videos/category/anime/watch/v16241573ZsKxaEcB[/url]
Hope u like it!
Ακομα δεν είδα την δικία σου!!Shame on me!!^^Αλλά θα την δω που θα μου πάει!!:ureshii:
Ιούλ 12 2010 12:45
Sakura!!! → Eleni~WaIKinG oN AiR~
Λυποθημούσα δεν λές τπτ..αμα έρχονταν οι gazette μπροστα μπροστά θα πήγαινα..θα είχα τρελαθεί, θα τους κυνηγαγα για μια φωτο!!!:joyful:
Ειδικά τον Aoi να κάνει τα δικά με την κιθάρα!! and Ruki να τραγουδάει...:blingeye2:
Ιούν 30 2010 13:34
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Sakura!!!
Συνφωνώ απόλυτα μαζί σου Sakura!!όχι όπως εδω που η μουσική δεν αξίζει και πολλά(με λίγες εξαιρέσεις μονάχα):redcard2:
Οι gazette όντως κάνουν διεθνή καριέρα γιατί απλά το αξίζουν τόσο απίστευτοι που είναι!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ??:if:
Φαντάζεσαι να βλέπεις τον Ruki απο κοντά??!!ΟΜGG εγω ίσως και να λυποθημούσα!!:kawaii:
Ιούν 30 2010 08:51
ναι ναι!!βασικά μπορώ να πω πως η μουσική στην ιαπωνία είναι σημαντικό για τον κόσμο..
όχι όπως εδώ..^^ υπάρχουν συγκροτήματα εκεί που θα μπορούσαν να κάνουν διεθνή καριέρα..παντού!!Οι gazette είναι ενα από αυτα!!
Ιούν 29 2010 22:31
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Sakura!!!
:hahaha::hahaha: Αστειεύεσαι!!
Ναι οι Gazette ειναί για άγριο headbanging!!
Πωπω τρελένομαι για filth in the beauty!!
Οτι και να κάνουν οι gazette είναι θεικό!!:wooi2:
Ιούν 28 2010 08:27
Ohhh i want a hug too!! :Crying2: To cassis einai ena apo ta polu kala tous tragudia ^^
loipon emena m aresei to[SIZE=2][B]DISTRESS AND COMA[/B] kai epishs to [/SIZE][B][SIZE=2]Filth in the Beauty [/SIZE][/B][SIZE=2]apo ta prwta agapimena[/SIZE][B][SIZE=2] [/SIZE][/B][SIZE=2]moy to astamitito [/SIZE]headbanging me ekane na piastw 2 meres >.>
Dn kanw plaka ^^
Ιούν 25 2010 12:31

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται