Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → AmiRyuuzaki

Geia s!!Thanks gia to add!!:ureshii: (Eutuxws prolava to link s prin to svisei h iristella!!XDD:gotit:)
Αύγ 31 2010 17:05
Φωτογραφία

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → LethalMike

Hi Lethal!!Thanks gia to add!! ...Eisai apo Rodo!! (Kai egw katagomai apo ekei alla dustuxws den menw kai ekei..:sigh2:)
Αύγ 31 2010 17:04
Φωτογραφία

LethalMike → Eleni~WaIKinG oN AiR~

o hello. :P
Αύγ 31 2010 16:38
Φωτογραφία

jun → Eleni~WaIKinG oN AiR~

xD το χω δει και σε live αλλα το gif νομιζω ειναι πιο cool XD.
Αύγ 28 2010 19:57
Φωτογραφία

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → xkristinx

Και εγω σε ευχαριστω!!Το εχω ακουστα αυτο και ναι πρεπει να κατσω να το δω!!Θα σου πω οταν δω..και εσυ ε το BBF οπωσδηποτε ειναι υπερβολικα τελειο!!!:joyful: Αχ ναιι το εχω δει το Hello Baby και ειχα ρίξει πολυ γελιο!!Ηταν ολοι τους τοσο kawaii:kawaii:!!Να φανταστεις δεν μπορούσα να κρατηθω και καθε τρις και λιγο φωναζα ΑΧΟΥΤΑΑ και η αδελφη μου με κοροιδευε!!XDD Θα γίνουν ολοι τους τελειοι μπαμπαδες και φαίνεται*ειδικα ο Jonghyun ειχε τρελαθει με το παιδακι:blingeye2:* Ούτε εγω εχω δει το αλλο*ντροπη μου* αλλα εχω ακουσει οτι ειναι κορυφαιο και θα το δω συντομα!!*μολις τελιωσω με εξεταστικη:cry5:* TAEMINNIE'S DANCE= PERFECTION!!:kill4u:
Αύγ 28 2010 17:11
Φωτογραφία

xkristinx → Eleni~WaIKinG oN AiR~

ευχαριστω για το link! θα κατσω να το δω! καλο ειναι και αυτο αν σε ενδιαφερει για korean,japanese,taiwanese dramas/movies: [url]www.mysoju.com[/url] αχ ναι ειναι ολοι τελειοι!!!μου αρεσαν πολυ στο hello baby :wooi2: αλλα θελω να δω και το shinee's yunhanam! ναι το καινουργιο cd ειναι παρα πολυ ωραιο ,εκαναν πολυ καλη δουλεια!οπως και με το video του lucifer! :moeee: Taemin dancing :kyaaa:
Αύγ 27 2010 03:17
Φωτογραφία

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → jun

NyaaaxaxaXaxa δεν το πιστεύω!!ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!Ντροπη μου ειμαι και yaoi fangirl!!Omg εχεις δίκιο(ειδικα εκει στο σημειο με τον GD ειναι σαν να ερχομαι *cough* πολυ κοντα*-*now i have crazy yaoi fantasies*-* Τελίως αλλά έτσι είναι ο Heechul και γιαυτό δεν του αντιστεκόμαστεΧDD!! Πάρε την να την έχεις και κινούμενη!;);)(μόνο μην πάθεις κανα καρδιακο οπως επαθα εγω the first time!!XDD [IMG]http://static.allkpop.com/wp-content/uploads/old/2009_stories/20090105_suju.gif[/IMG]
Αύγ 26 2010 16:26
Φωτογραφία

jun → Eleni~WaIKinG oN AiR~

thank you for the accept ^_^. και σεναα!! omg heechul sig *_* [SIZE=1](ασχετο μια που βλεπω φαν yaoi. στο new pv big bang γιατι σε μια φαση εχεις παρατηρησει τραγουδανε στον taeyang the other 2 from the band "kiss my lips" "kimi ha my beautiful hangover" το ξερω δεν θα εχει καμια σχεση αλλα το μuαλο μου παει εντελως yaoi xDD[/SIZE]) [SIZE=1]επισης ο heechul κατι δεν μου ταιριαζει μοιαζει πιο γκομενα απο τιs κοπελεs in the pv xDD αλλα *_*[/SIZE] :awww::kill4u: [SIZE=1]σε ζαλισα αλλα εσκασα ηθελα καπου να τa πω XDD[/SIZE]
Αύγ 26 2010 16:12
Φωτογραφία

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → jun

Arigatou για το add jun!!Θεικα και το avatar και η sig σου!!:blingeye2:
Αύγ 26 2010 15:56
Φωτογραφία

Nαι το έχω δει!!ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟΟΟ!!Το αγαπημένο μου Kdrama ever!!Πρέπει οπωσδήποτε να το δεις αν σου αρέσουν τα Kdramas θα το λατρέψεις!!Here's the link [url]http://www.dramacrazy.net/korean-drama/boys-before-flowers/[/url] Axoυ διάλεξες τον Onew με το υπέροχο χαμόγελο!!Και μένα μου αρέσουν όλοι τους βασικά*ο καθένας και για άλλο λόγο*:blingeye2: Kαι βέβαια το έχω δει!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ*είναι πολύ hot όλοι τους σαυτό το videoclip!Και έχω ακούσει και όλο το καινούργιο τους cd και έχω απλά να πώ πώς ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! HER WISHPER IS THE LUCIFERRRR!!XDDD
Αύγ 25 2010 16:04
Φωτογραφία

δεν το έχω δει ακόμα :if: εσυ το εχεις δει ?? αλλά το stand by me είναι το πρώτο τους τραγούδι που άκουσα, τώρα μου αρέσουν όλα ! αγαπημένος?? αχ , δεν ξέρω, μου αρέσουν όλοι :blush2: !!!! μμμ, θα έλεγα leader Onew ! :awww: το εχεις δει το καινουριο video lucifer?
Αύγ 25 2010 00:05
Φωτογραφία

To Stand By me??!!!OoOoO Έχεις δει το boys over flowers να υποθέσω??!! Αστειεύομαι, κάθε Shinee fan δικαιούτε και ένα κομμάτι..:hihi2: Ποιός είναι ο αγαπημένος σου?? Εγω λατρεύω τον Minho!! Kάλα όλους τους λατρεύω αλλά αυτός είναι η αδυναμία μου!!:kawaii:
Αύγ 24 2010 23:23
Φωτογραφία

χαχαχα!!!! οκ!!!:hihi2: αχ, ναι και εγω ερωτευμένη με τους Shinee <3 :blush2: από όταν κατά τύχη άκουσα το stand by me!!!!! :angelr:
Αύγ 24 2010 21:49
Φωτογραφία

Hello!!Σ'ευχαριστώ πολύ, πολύ χαίρομαι που σου αρέσει*βασικά οι Shinee το κάνουν ωραίο* Και συ ερωτευμένη σαν και μένα μαζί τους??!! Να σε πληροφορίσω απο τώρα τότε πως δεν τους μοιράζομαι τους άντρες μου!!:hihi2::hihi2: [IMG]http://i193.photobucket.com/albums/z16/starflower135/618996c8e36309cb902919fnt5.jpg[/IMG] Αφιερωμένο:gotit:
Αύγ 24 2010 14:43
Φωτογραφία

γεια σου!! :hi: μου αρεσει πολυ το προφιλ σου, με τους ....... SHINee...........:awww::lovulovu: <3<3<3
Αύγ 24 2010 10:53