Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Βασικά όταν το λέω RL,ακούγεται καλύτερα,αλλά τεσπά! xD
Dec 30 2011 00:24
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Δε θα φύγεις εσύ! Όχι! -->δεν έχω ιδέα αλλά ελπίζω να μείνεις! xD
Dec 30 2011 00:23
Photo

Όταν φύγω ,θα καταλάβετε πόσο awesome ήμουν....:unlucky:
Dec 30 2011 00:22
Photo

T^T Sorry, lately είμαι such food for trolling.
Dec 30 2011 00:17
Photo

Ξέρω τι σημαίνει η έκφραση..... -.- Seriously,δεύτερη φορά που το κάνεις σήμερα αυτό.
Dec 30 2011 00:16
Photo

xD English expression fail indeed!
Dec 30 2011 00:14
Photo

Α,γιατί αν ξεκινήσω τώρα με το άλογο σε κανα μήνα θα'μαι πάνω κι έτοιμος για ξύλο! xD
Dec 30 2011 00:09
Photo

Hold your horse there botsun; everything will be fine... //πολύ κουλ-i!
Dec 30 2011 00:00
Photo

Θα μαζευτεί η οικογένεια και θα χυθεί αίμα ! :burningbe3: /Μα πόσο cool-οι είμαστε ;
Dec 29 2011 23:56
Photo

Ναι ναι, αλλά είδες έκανα edit και σε βαλα μέσα! Κοίτα, κι εγώ ψιλοεκνευρίστηκα γιατί στην ουσία κατηγορεί ότι κλέβει κι εγώ μαζί της και για τι? Για ένα παιχνίδι στο internet. Χαλαρά δηλαδή, πόσο χαζοί είμαστε? Με εκνευρίζει για τον τρόπο που το αντιμετωπίζει όχι για τίποτα άλλο.
Dec 29 2011 23:52
Photo

Του αξίζει,του αξίζει.... :unlucky: Ρε,πες στην μικρή να μην εκνευρίζεται χωρίς λόγο. Τα ίδια ποστ με εκείνη διάβασα,με την διαφορά ότι,αντί να θυμώσω,γελούσα.
Dec 29 2011 23:42
Photo

Ε, σαν δολοφόνος σωστός που θέλει να παίξει καλά το παιχνίδι τη βοηθούσε να ελίσσεται μέσα από τις κατηγορίες. Και επαναλαμβάνω καλά έκανε γιατί έτσι είναι το παιχνίδι αλλά αφού το κατάφερε δεν του αξίζει? Χα χα, δεν χρειάζεται να ρωτήσω!
Dec 29 2011 23:39
Photo

Κατ'αρχήν,μου αρέσει πως δεν ρώτησες ποιο είναι "το πιο awesome άτομο που ξέρεις !" xD Για εξήγα,γιατί δεν θυμάμαι τι παίχτηκε....
Dec 29 2011 23:37
Photo

Wait botsun, wait; κατάφερε να κρατήσει την [B]Πίου Πίου μόνος του[/B] τόσους γύρους, του αξίζει. Μετά εσύ. Λίγη διαφάνεια...
Dec 29 2011 23:34
Photo

Το ξεκατίνιασμα είναι ο,τι καλύτερο στο παιχνίδι! Επίσης,ανασκέυασε την δήλωσή σου,περί mvp του παιχνιδιού κι άρχισε να στηρίζεις το πιο awesome άτομο που ξέρεις !
Dec 29 2011 23:32