Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Τέλειο,το δικό μου είναι: [I]Ambrogio Calderone[/I] Κράτησα το Α,από το Ανδρόνικος για λόγους συνήθειας! :P
Sep 30 2011 23:48
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ε ναι, λογικά. Εγώ θα βάλω ψεύτικο σ'αυτό εννοείται γιατί το δικό μου είναι άκρως Ελληνικό κι ακατανόητο για μη-Έλληνες αλλά ναι τα χρειαζόμαστε. Βέβαια θα είμαστε ευρέως γνωστοί ως οι "Pestoallagenovese" αλλά πρέπει να έχουμε και τα δικά μας ονόματα. Κι αυτό ήρθε σε συζήτηση με την Kai -μην κλέψω και τα εύσημα- το όλο θέμα με τα ονόματα εννοώ. Maria Tellucioni. Το βρήκα εγώ. Εσύ τι λες?
Sep 30 2011 23:46
Photo

Ψάχνουμε και για επίθετο ;
Sep 30 2011 23:41
Photo

Lol, I trust you with that. Το κατέβασα να σε πω την αλήθεια αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο να το διαβάσω. Παρόλαυτα, το "Μαρία" σε εμένα πάει και για Ιταλικό όνομα...Λέω να το κρατήσω...
Sep 30 2011 23:38
Photo

Χαχαχαχα!! Τρομερή ιδέα ! Δώσ'μου,10 λεπτά και θα βρώ ένα cool-o όνομα. Υ.Γ Διάβασες το τελευταίο manga που ανέβασε ; Είναι γαμάτο !
Sep 30 2011 23:32
Photo

Exactly! Κι όπως λέγαμε σήμερα με την Kai εκεί δε μπορούν να μας σβήσουν και posts επειδή αυτά που λέμε είναι πάντα σχετικά με το τελευταίο chapter οπότε τους την φέρνουμε. Χα. Χα. Χα. Παρεπιμπτόντως, πρέπει να βρούμε cool Ιταλικά ονόματα για την Familia. Δε νομίζεις?
Sep 30 2011 23:25
Photo

Δεν πειράζει,θα έχουμε πάντα το Gama-το thread....
Sep 30 2011 23:23
Photo

Όντως. Άσε. Μέχρι και την επική συζήτηση για τους spouses μας έσβηασαν από το Beelz thread. Ε, η Ιρις δουλεύει ακούραστα φαίνεται! xD
Sep 30 2011 23:12
Photo

Εκεί που θες,σε αγνοούν και σ'άλλα,επικά ζητήματα,σου διαγράφουν τα posts ! (T_T)
Sep 30 2011 23:08
Photo

Xαίρομαι που τυγχάνουμε τέτοιας αμέριστης προσοχής από τους moderator μας. xD
Sep 30 2011 23:02
Photo

Κοίτα,έτσι όπως έχει η κατάσταση,αν βγάλουμε ΑΦΜ και πληρώνουμε κανονικά φόρους,κανένας δεν θα μας πει τίποτα,μην σου πω,ότι θα πάρουμε και επιχορήγηση,σαν νέοι επιχειρηματίες! :dazed: Α! Ο Πάπιος,μ'έγραψε κανονικότητα,για το sub-forum....
Sep 30 2011 22:54
Photo

Eμ τι τώρα, μισά πράγματα? Θα το κάνουμε σωστά και με τον νόμο. Μόνο ελπίζω να μην το πάρει κανείς στα σοβαρά! Πω πω το φαντάζεσαι?
Sep 30 2011 22:49
Photo

ΧΑχαχαχα !! Όντως έχεις δίκιο,στο FB θα γίνουν,τα επίσημα αποκαλυπτήρια,της οικογένειας ! XD
Sep 30 2011 22:44
Photo

A, ήθελα και να σε πω για το FB. Λέω να το βγάλουμε εκεί μόνο αφού οριστικοποιήσουμε εδώ το καταστατικό έτσι ώστε να ναι κι εκεί ολοκληρωμένο.
Sep 30 2011 22:41
Photo

Καλό κουράγιο~!
Sep 30 2011 12:29