Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Botsun → Fallen_Mpougatsa
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=KaqC5FnvAEc&feature=share[/YOUTUBE]
Για όλα φταίει η Kai,που μου κόλλησε το τραγούδι !

Botsun → Dorothy
Ακολούθησα την συμβουλή σου κι έκατσα σήμερα κι έμαθα τα katakana!
[SIZE=1][I]~Βέβαια μου πήρε ένα χρόνο,αλλά τεσπα...~[/I][/SIZE]

Botsun → Kamen Tantei Zura
χαχαχα!!!
Με πετάξανε στην γωνία και με ξέχασαν οι κακούριες !! :P
Άσε,χτες άρχισε η σχολή και απ'ότι φαίνεται,ούτε εγώ θα'χω χρόνο για οργανωμένο rp.... (T__T)

Kamen Tantei Zura → Botsun
Έχω συνηθίσει στο καμένο :P Αν φανταστείς ότι με την Dorothy και την αδερφή μου κάναμε τέτοιου τύπου rp παλιότερα με Reborn και πολύ πιο καμένο. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε εκείνα. Γι' αυτό και το είχε αναφέρει η αδερφή μου στην Μαρία και εκείνη προώθησε την ιδέα. Απλά οι περισσότεροι δεν έχουμε και το χρόνο για ένα πιο οργανωμένο rp. Το συγκεκριμένο νομίζω είναι καλό.
Επίσης έχω διαβάσει και ένα σωρό ιστορίες του Nozomu στο one piece rpg :P (Τον λυπήθηκα τον καημένο εν τω μεταξύ που δεν μπορούσε να χωθεί άνετα στην ιστορία.)
Για το rp~
Καημένος ο χαρακτήρας σου :P Δεν του δίνανε ιδιαίτερη σημασία.
Και η Μαρία είναι λες και γουστάρει το Fabio xD Τον αναφέρει σε κάθε ποστ της. Αλλά ο Fabio ανήκει σε όλους. Όπως μου είπε και η αδερφή μου θα τον κάνει bisexual και ακόμη πιο ψωνάρα.
Όλοι είναι ό,τι να ναι όμως εκεί μέσα. Μακάρι να γράψει και ο Night Wizard Seal.

:OMG3:
Πως άντεξες και το έκανες αυτό ; Εγώ δεν την παλεύω να διαβάσω πάνω απο δυο σελίδες μαζεμένες.Είναι πολύ καμμένες για μένα!!

Kamen Tantei Zura → Botsun
Δεν χρειάζομαι πρόσκληση εγώ :P Είμαι πάντα και παντού.
Μα αυτό είναι το καλό~ ότι είναι ό,τι να ναι.
Ναι τις διάβασα.

Δεν θυμάμαι,να σας κάλεσα δεσποινίς,να συμμετάσχετε ! :P
Ρε,παραείναι καμένο και ο,τι να'ναι.Αντε να δούμε πως θα προχωρ'ησει η ιστορία....
Να σου πω,διάβασες τις προηγούμενες σελίδες ;

Jorg → Botsun
(εντωμεταξύ εννοούσα "πέρασα και πιο πριν" οπότε corrected.) :P
Πιστεύω δεν έβγαλα όλο το συναίσθημα που ήθελα σε αυτό το ποστ για αυτό το έσβησα και έγραψα ένα άλλο, στο οποίο πιστεύω ότι γνώμη μου ακούστηκε και ήρθε για να μείνει.

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Your argument...is valid! xD Ναι ναι, δεν έχω παράπονο. Μα τι στο καλό γίνεται σ'αυ΄το το RP? Χα χα ότι ναι.
Επίσης, δες τα YGO TAS... :hypno:
Και τώρα με συγχωρείτε πρέπει να αποχωρίσω απο το pc...

Ωστέ έτσι...μας κατηγορείς γι αυτό,μας κατηγορείς για το SID απαπα...

Χα χα! Όντως σε πειράζει το Gamaran αν αυτή είναι η μόνη ατάκα που θυμάσαι και θες τον Iori να μας απειλεί με όπλο! xD

Botsun → Fallen_Mpougatsa
:hahaha:
[I]
"Κι όλα τα κύτταρα του μπήκαν σε battle mode!"[/I] XD
Όσα,manga κι αν έχω διαβάσει,αυτή παίζει να'ναι η μόνη ατακα που θυμάμαι.:sadist: