Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serperoth → Serestrum

Epic avatar is epic. Pyro FTW.
Jul 21 2011 20:10
Photo

ZeD → Serperoth

Κωσταντινε, το summoner name ειναι zed22...cheers
Jul 04 2011 11:10
Photo

Serperoth → Getekid

Ξέρω κόσμο, παρέα για να πάω δεν έχω:P Αυτό είναι το σπαστικό
Jun 20 2011 18:27
Photo

Getekid → Serperoth

Χαχα, οκ τότε!! Ψήστο πάντως να έρθεις. Κι εγώ είχα πάει χωρίς να ξέρω κανέναν αλλά δεν ήταν άσχημα, χαλαρά ήμουν με τα παιδιά εκεί!!!
Jun 20 2011 16:47
Photo

Serperoth → Getekid

Σήμερα δεν ξέρω. Με έχουνε κλάσει όλοι και δεν έχω παρέα. Αλλά μπορώ να το δω άλλες 55 φορές, no sweat.
Jun 20 2011 16:42
Photo

Getekid → Serperoth

Λοιπόν, μην νομίζεις ότι επειδή δεν έχω κάνει τίποτα όλες αυτές τις μέρες σε έχω ξεχάσει!!! Η εξεταστική μπορεί μόνο να σου δώσει λίγο χρόνο!!! Σήμερα θα έρθεις, έτσι;; Μπορεί να μην προλάβω σήμερα επειδή κάτι προέκυψε και δεν θα κάτσω πολύ αλλά you are still on my list of people to torture!!! Αν δεις το βιντεάκι 55 φορές ακόμα και σιχαθείς το winking τότε οκ!!
Jun 20 2011 16:09
Photo

Serperoth → Ramona

Happy belated birthday! Εγώ εκνευρίζομαι γιατί όποτε πάω Ευρπίδη: α) Το έχουν με παιδικά β) Δεν μου περισσεύουν gil Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τα τσιμπήσω και τα 6. (όχι ότι δεν τα έχω κατεβασμένα, αλλά αλλιώς είναι το real deal)
Jun 12 2011 23:20
Photo

Ramona → Serperoth

Χεχεχε! ας ευχηθούμε ο ένας στον άλλο έστω και ετεροχρονισμένα.. :) Το κομιξ του χα ρίξει μια ματια στο public, μου φάνηκε win και μένα.
Jun 12 2011 23:05
Photo

Serperoth → Ramona

Hahaha:P Να διαβάσεις και το κόμικ, είναι εξίσου win. Να πω χρόνια πολλά ή θα είναι ετεροχρονισμένα?
Jun 12 2011 21:10
Photo

Ramona → Serperoth

Ohhh! indeed αν και έχω δει την ταινία δεν το είχα συνδυάσει..Το χρησιμοποίω το συγκεκριμένο πολύ καιρο αλλα για άλλο λόγο.. Ασχετο αλλα μόλις είδα οτι έχεις γενέθλια την προηγούμενη μέρα από μενα :)
Jun 12 2011 20:27
Photo

Serperoth → Ramona

Scott Pilgrim fanboi^^
Jun 12 2011 19:31
Photo

Ramona → Serperoth

Thanks! But why so enthusiastic about it? :)
Jun 12 2011 18:59
Photo

Serperoth → Getekid

Μα το είδα το vid. Το είδα 2 φορές κιόλας... Μου φαίνεται ότι κάποιος παραβαίνει έναν από τους βασικούς κανόνες, δείχνοντας ΕΛΕΟΣ!
Jun 12 2011 17:54
Photo

Serperoth → Ramona

Epic username:)
Jun 12 2011 17:43
Photo

Getekid → Serperoth

-1ον είναι 56!!! -2ον εφόσον δεν είχες το [B]φιλότιμο[/B] να αποδεχτείς την τιμωρία σου και να δεις τα winkings του Ρακιτζή τότε το να στο ξαναποστάρω πιο πολύ θα κουραστώ εγώ παρά εσύ. Άρα χάνετε το νόημα!! :smokingg: Όμως όχι ο πόλεμος:burningbe3:!! Νομίζεις ότι κάνω άδειες απειλές:erk:!! Δεν θα έρθεις στην προβολή:orly:;; Προετοιμάσου γιατί μετά θα βλέπεις winking και θα αλλάζεις 5 χρώματα!!! Mwahahaha!!! :kakaka::kakaka:
Jun 12 2011 17:40