Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Serperoth → Kalamaris

Είναι τόσο γαμάτο που σε άφησε άφωνο. 'Nuff said
Μάρ 25 2011 20:34
Φωτογραφία

Kalamaris → Serperoth

...........................
Μάρ 25 2011 18:13
Φωτογραφία

Serperoth → Kalamaris

Επειδή το Magikarp είναι ΓΑΜΑΤΟ. Αγαπάμε Karp.
Μάρ 24 2011 16:38
Φωτογραφία

Kalamaris → Serperoth

Μια μικρη ερωτηση...Γιατι εβαλες για avatar ενα magicarp?????
Μάρ 24 2011 10:04
Φωτογραφία

Serperoth → Yo! Master

Μια χαρά:) Λόγω σεξετάσεων δεν ξέρω κατά πόσον θα έχω χρόνο, αλλά τα προς το δύναμην:) ΥΓ: Ναι αλλά δεν είναι η αγαπημένη σου. Second place is for losers, and 3.5 IS NO LOSER:P
Φεβ 10 2011 17:15
Φωτογραφία

Yo! Master → Serperoth

Πάντως, όπως είπα & στο thread, άμα θέλεις καμία φορά να κανονίσουμε κάνα παιχνίδι. :) Υ.Γ. Hey, η 3.5 εξακολουθεί να είναι η 2η αγαπημένη μου έκδοση του D&D! ;)
Φεβ 10 2011 17:00
Φωτογραφία

Serperoth → Yo! Master

Thanks for the infoz:P Θα πόσταρα, αλλά δεν έχω χρόνο αυτήν την στιγμή:P Κανονικά θα έπρεπε να σου κρατάω μούτρα... 3.5 FOREVER!:P :P :P
Φεβ 09 2011 16:36
Φωτογραφία

Yo! Master → Serperoth

Για ρίξε μία ματιά στο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=716"]CCG thread[/URL]. ;)
Φεβ 08 2011 23:58
Φωτογραφία

Serperoth → Adventurer

Touché:) Άρα την Παρασκευή θα είμαι στις 250? Yay:)
Οκτ 17 2010 17:12
Φωτογραφία

Adventurer → Serperoth

[QUOTE=Serperoth;437644]Μόνο 2000? Εγώ είμαι μέλος λιγότερο από 200:( [/QUOTE] 243 actually :P
Οκτ 16 2010 15:50
Φωτογραφία

Serperoth → Azathoth

Στο ότι εγώ δεν τα έχω με κοπέλα περίπου 6 χρόνια μικρότερή μου? Στο ότι εγώ δεν τα φτιάχνω με κοπέλα approx. 20 ώρες αφού την γνωρίσω? Στο ότι ποτέ δεν έχει κάνει ότιδήποτε με άλλον κοπέλα μου? Στο ότι όλες μου οι σχέσεις με είχανε στα σοβαρά? Στο ότι δεν ανησυχώ για τίποτα (in the long run) αλλά πιστεύω στον εαυτό μου και δεν χρειάζεται να κάνω τον καμπόσο σε παιδιά 5 χρόνια μικρότερά μου για να χαρώ? Εσύ το άρχισες. Αν θες τέλειωσε το. Αλλιώς, θα περιμένεις λίγο έχω μάθημα, οι σοβαρές σχολές δεν είναι εύκολες. Τώρα κάτι κωλοπτυχία που κάνουν για κωλόχαρτο είναι πιο εύκολα.
Οκτ 08 2010 16:01
Φωτογραφία

Azathoth → Serperoth

gia anikse ta xartia sou ke pes mas akrivos se pia simia ime pio miserable apo esena? sto oti den ime 1.50m tall? sto oti exeis pei sxedon katharotata pos me zilevis? sto oti oli tin ora les poso thes gomena ke den vriskis? i sto oti ego pernao telia ti zoi mou ke den exo parapono apo tpt? :D failord? :D perimeno me pathos na mu to peis ke apo konta stin paraskev sto party. tha erthis etsi den ine? :D
Οκτ 08 2010 15:55
Φωτογραφία

Serperoth → Azathoth

Said the failord. Trust me mate, you ain't.
Οκτ 08 2010 15:52
Φωτογραφία

Azathoth → Serperoth

I may be miserable but at least i aint alone. :D so probably the most miserable one is the peftulas one that tries to be with every girl he gets to know and gets akiro stin mapa by all of them, not me. i am sorry mate ala dialekses lathos pragma gia na mou tin peis. to mono siguro ine pos ime ligotero miserable apo esena :D
Οκτ 08 2010 15:49
Φωτογραφία

Serperoth → Azathoth

Well I had people who matter to talk with. I hope they're not offended by me being polite and keeping your miserable existence some company.
Οκτ 08 2010 15:44