Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Scorpion → GhostPrince
Ναι καλα εκανες αξιζει πραγματικα αφου και γω που περιμενω να βγει το καινουργιο chap που και που διαβαζω καποια παλια αγαπημενα.Btw ΜΗν βιαστεις να το τελειωσεις γιατι τα chap του berserk βγαινουν οπωτε τους καπνισει θυμαμαι ειχαμε διαβασει ενα chap τον ιουλιο και μετα περιμεναμε μεχρι της 25 σεπτεμβριου για το επομενο οπωτε αμα δεν θες να περασεις αυτο το βασανιστηριο με το πασο σου :D
Φεβ 15 2010 21:04
VampireGirlization → GhostPrince
τιποτα μωρε....ευχαριστηθηκα το τριημερο....!!!εσυ???
Φεβ 15 2010 21:00
GhostPrince → Scorpion
Ναι...καλα με καταλαβες :kill4u: και οντος αυτα τα γεγονοτα ηταν..8α μπορουσα να πω τα πιο epic του OP :joyful::nanteee:
btw αρχισα να διαβαζω berserk επιτελους XD
Φεβ 15 2010 20:35
Scorpion → GhostPrince
Nαι καλο ειναι ειπα να βαλω ava Αce μετα τα τελευταια γεγονοτα του manga ξες τι εννοω γιατι απο οτι σε κοβω και συ manga reader εισαι ετσι;
Φεβ 15 2010 20:01
shinigami94 → GhostPrince
Όντως.Το Berserk είναι ένα πολύ καλό manga.Το είχα ξεκινήσει πρόσφατα.Το προχωράω όμως με αργούς ρυθμούς γιατί δεν θέλω να περιμένω πολύ ωστε να διαβάσω το επόμενο κεφάλαιο.
Φεβ 15 2010 16:20
GhostPrince → shinigami94
κι'εγω μια απο τα ιδια...τωρα αυτο το καιρο μονο naruto shippuuden kai onepiece blepw =) (οταν βγενουν) και κσεκινησα να διαβαζω το Berzerk(manga)...to οποιο τα σπαει ^^
Φεβ 15 2010 16:09
shinigami94 → GhostPrince
Είμαι μια χαρά:ureshii:
Απο anime,δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το είδος.Τα βλέπω όλα (εκτός απο hentai:kakaka:)!
Εσένα τι anime σου αρέσουν και ποιά βλέπεις αυτή την περίοδο?
Φεβ 15 2010 15:49
ChopperFan93 → GhostPrince
Np σε εχω κανει και στο youtube friend k subscribe εδω κ καμποσο καιρο...XD.Κανεις πολυ καλη δουλεια μπραβο!
Φεβ 15 2010 15:46
GhostPrince → shinigami94
np ^^ thx g to accept ;) τι γινεσαι?
btw τι ανιμε σ'αρεσουνε? ~:hiding_something:
Φεβ 15 2010 15:40

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται