Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vegetasmate → GhostPrince

hellooooooooooooo!!!! den imoun sto meeting alla imoun sto party ^^
Feb 18 2010 23:38
Photo

GhostPrince → Vegetasmate

γιαα ^^ τι γινεσαι? btw στο meeting ειχες ερθει ? :P
Feb 18 2010 23:21
Photo

GhostPrince → ZeLiGa

χαχα οχι νταξι σε 8ημη8ηκα XD και Γιαννη με Λενε ;) (εγω κα8ομουν διπλα στον κοστα(το παιδι με τα μαλλια)xD μαζι με τα κοριτσια....anyway....πιστευω εχεις καταλαβει ποιος ειμαι :if: btw δεν 8υμαμαι να σε ειχα ροτησει ...΄=) ...τι anime σαρεσουνε? :P
Feb 18 2010 22:08
Photo

ZeLiGa → GhostPrince

Εγώ είμαι εκείνος που ελεγε πως το dragon ball δεν ειναι ωραιο και που έκανε drop το death note. xD Αλέξανδρο με λένε αν δε θυμάσαι. Εσένα; Σίγουρα είσαι αυτός που νομίζω ε; Στην καφετέρια που καθίσαμε καθόμουν στο δίπλα τραπέζι στη γωνία. Ελπίζω να μην εχει γινει κανα μπερδεμα και λέμε λόγια του αέρα τόση ώρα. xD
Feb 18 2010 21:58
Photo

GhostPrince → VampireGirlization

Το cardcaptor sakura με τι ειναι?:hiding_something:
Feb 18 2010 21:34
Photo

:blush2: nice ;)
Feb 18 2010 18:39
Photo

VampireGirlization → GhostPrince

χμμμ.......το vampire knight......zero no tsukaima...chobits,cardcaptor sakura...(το πρωτο anime που ειδα)και αλλα......τωρα τελευταια ειχα ή ακομα επιρρεαζω εναν φιλο μου και βλεπει romance.....και δεν εβλεπε στην αρχη!!!!!!χοχοχοχ....(σατανικο γελιο υποτιθετε..)
Feb 18 2010 17:20
Photo

χαχα....εγω αντι8ετος σπανια βλεπω romace....αν κ τελευτεα εχω δει αρκετα...L0L.... anyway...για πες κν αγαπημενο σου ;)
Feb 18 2010 17:15
Photo

εγω παλι νομιζω οτι το elfen lied ειναι αντιγραφη του chobits....αλλα δεν ξερω πιο βγηκε πρωτο....!!! εμενα μαρεσουν τα anime που εχουν romance....:awww: οταν θελω να ξεσπασω ή εχω διαθεση για κατι βαρυ τοτε βλεπω συνδιασμο romance,drama,tragedy & comedy!!!!:blush2: σπανια βλεπω κατι χωρις romance!!!!!
Feb 18 2010 17:07
Photo

Ναι το χερω το anime....αλα δν μπορεσα να το δω ολο.....μ φανηκε βαρετο....και εμιαζε σαν αντιγραφη του elfen lied : P παδος γενικα απο τετιου ιδους anime τα μονα που μου τραβηκξαν τη ππροσοχη ηταν αυτα τα 3 ^^ που μπορω να πω οτι ηταν γαματα ;) γενικοσ τα robotika dn me en8ousiazoun toso pados =P btw εσενα τι anime σαρεσουν? εκτος απο vampire knight που αποτι βλεπω ισε fan :P
Feb 18 2010 17:02
Photo

βασικα απο αυτα που ειπες......δεν ξερω κανενα:hihi2: αλλα εχω ειχα δει αμα σε παρηγορει αυτο το Chobits που ειναι παλι με robots..:blush2:
Feb 18 2010 16:42
Photo

mecha anime.....me robot ειναι.....αν και δεν μου πολυ αρεσουν τα mecha...αυτο και το gurren lagann τα σπανε ^^ οπος και το macross (αν το ξερεις):thatsit:
Feb 18 2010 16:33
Photo

αυτο το genesis...τι ειναι?????
Feb 18 2010 16:12
Photo

e? well...polla kai diafora........kapoia p maresoun perisotero ine to code geass one piece fairy tail naruto gurren lagann vampire knight , neon genesis evangelion FMA darker than black...welcome to NHK...ε και αλλα...=)xD εσυ?
Feb 18 2010 16:08
Photo

ωραια.......!!! εκτος απο το death note πιο αλλο anime εχεις δει??
Feb 18 2010 16:03