Community Status Updates
Stefi-chan → GhostPrince
Oooh, πρόσφατα ήταν ^^ Χρόνια πολλά :D Α, τώρα δηλαδή είσαι 18... Lucky~ :3
Feb 23 2010 22:33
GhostPrince → Stefi-chan
nai 3th...:) kiegw sta(noris ime) 20 fevrouriaou eixa gene8lia....:)
Feb 23 2010 21:46
Stefi-chan → GhostPrince
Code Geass έχω δει (γαματόοοοοοο). Από αυτά κάποια τα έχω δει, κάποια σκοπεύω :3
Πάω δευτέρα λυκείου, απλά είχα νωρίς γενέθλια, τον Ιανουάριο :3 Εσύ είσαι 3η έτσι?
Feb 23 2010 20:25
GhostPrince → Stefi-chan
τωρα δεν βλεπω τπτ bleach xenerosa edelws....mono manga diavazw(twra ksekinhsa dld) το χεσανε εδελως με τα fillers...(2ro season) :\ τεσπα....μονο οπ βλεπω το επ της βδομαδας.....
twra apo anime το codegeass 8a s sinistousa an dn to xis di akoma XD τα σπα....μμμ welcome to the NHK ine kalo....clannad....deathnote...fairytail...gurren lagann...neon genesis evangelion....macross...ε αυτα ειναι καπια γαματα ανιμε....π χω δει....;) an dn ta xis dei 8a sta sunhstousa XD
btw απο τι ιδα 17 ισε ....3τη λικιου κιεσυ δλδ ε? :P
Feb 22 2010 23:03
Stefi-chan → GhostPrince
Όντως, το anime του Naruto έχει χαλάσει τώρα τελευταία...
Τώρα βλέπω διάφορα ongoing, Naruto, One Piece, Bleach, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Axis Power Hetalia (<3). Έχω αφήσει μερικά στη μέση για να τα συνεχίσω μετά το One Piece (δεν είμαι Up-to-date ακόμα :(), όπως Kuroshitsuji. Και πολύ καλά τελιωμένα είναι Code Geass, Neon Genesis Evangelion, Death Note, Lucky Star. Επειδή έχω τελιώσει αρκετά, αν θες να τα δεις όλα, go to my anime planet ^^
Εσύ τι βλέπεις τώρα (ή έχεις δει γενικά και σου έκαναν εντύπωση)?
Feb 22 2010 22:23
GhostPrince → Stefi-chan
μμμ...nice ;) ε αυτου του ειδους romance oute emena amresoun :P protimo kati p an xi tropophhsh apto clasiko..... story....plokh(an kd nta romace dn polyexoun) ala daxi elaxista romace mareosun dn poly ime fan XD το naruto τα σπα....αν κιεχω κσενεροσει με το anime και διαβαζω μονο το manga τους τελευτεους μινες :hihi2:
εκτος απο naruto k OP τι αλο βλεπεις? ^^
Feb 22 2010 22:16
Stefi-chan → GhostPrince
Χμμ, θα έλεγα αυτά που έχουν αρκετό story, αρκετά καλούς χαρακτήρες (στιλ, προσωπικότητα) και δεν είναι το κλασσικό "σε είδα με είδες, έρωτας με την πρώτη ματιά και ας πεθάνουν όλοι μπροστά στην αγάπη μας" (3 most love stories)
Πέρα από αυτό βλέπω από mindf*ck ψυχολογικά μέχρι happy-go-lucky slice of life. Αγαπημένα είναι One Piece και Naruto ^^
Feb 22 2010 22:07
GhostPrince → Stefi-chan
απο ειδη δν εχω prob ολα τα βλεπω εκτος απο ecchi...;)
κιριως μαρεσουν τα ανιμε π χουν πλοκη και καλο story....και να χουν βεβεα κατι που να με τραβηκσει....:)
μμμ αγαπημενα μ ινε 8αλεγα το code geass kai to onepiece ;) esy?
Feb 22 2010 00:09
GhostPrince → °•πίΟu-πίΟu•°™
μμμμ...nice ^^ to clannad to xw di ...τα σπα ^^ to alo dn to xerw...:P
εγω γενικοσ δν εχω προβλημα με τα ηδη.....τα βλεπω ολα σκεδον...μονο τα ecchi dn maresoyn toso....αν κ γενικος σ'ενα ανιμε πσαχνω καλο στορυ πλοκη....αλαγες....δν μαρεσουν τα απλα ανιμε.....tupou fighting....kai tetia :P τα αγαπημενα μ ινε το one piece to code geass , deathnote....;)
anyway τι αλα εσυ? btw τι ταχη πας? (αν πας)
Feb 21 2010 17:49
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GhostPrince
Καλα.... Ε και shounen βλεπο και τα παντα... Αλλα προτιμw ιδιαιτερα τα romance και τα drama... . Μπορω να πω οτι εχω δει πολλα τετοιου ειδους, με αγαπημενα μου το Clannad και το Full Moon wo sagashite!
Feb 21 2010 15:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed