Community Status Updates
Stefi-chan → GhostPrince
Yooosh, gambatte ne ^^
Αυτή την περίοδο... βλέπω One Piece, να φτάσω και στο anime up-to-date αφού τελείωσα το manga, και λέω να αρχίσω το Great Teacher Onizuka (manga). Μου έχουν πει ότι είναι πάρα πολύ καλό :3
Mar 09 2010 22:00
GhostPrince → Stefi-chan
haha....;P εγω απο α8ληματα δν κανω τπτ φετος :P ala 8arxisw logika kendo aptou xronou :L tespa...ti ala? ti vlepis i diavazeis ayton ton kairo esy? ^^ η εχεις σκοπο =P
Mar 09 2010 15:55
Stefi-chan → GhostPrince
Προπόνηση karate *nods* Δίνω εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα και πρέπει να λιώσω ;_;
Και φυσικά τα anime είναι μέσα στο πρόγραμμα, ho cares about homework anyways :P
Mar 09 2010 14:42
GhostPrince → Stefi-chan
ειναι πολυ καλο ^^ το 3το καλο mecha π βλεπω XD ~btw proponish...? ti a8lhma? XD
ummm...νεα ...μπα :canthelp: το σπουδεο....τα σινι8ισμενα....schooll...fro...diavasma.... diavasma manga ....anime =P
Mar 09 2010 13:07
Stefi-chan → GhostPrince
Χμμ.... Το έχω ακούσει κάπου, αλλά δεν έχω ιδέα για το plot/characters κτλ...
Νέα... Εκτός από το ότι λιώνω στο pc και στην προπόνηση πιο πολύ απ' ότι συνήθως, τίποτα δεν έχει αλλάξει :3 Εσύ τι νέα έχεις?
Mar 07 2010 20:54
GhostPrince → Stefi-chan
oh nice...μια χαρα ^^ εγω τελιωσα τα fairy tail πριν λιγες μερες (=
και βλεπω eurika 7 ....το κσερεις? ^^ εσυ τι νεα?
Mar 07 2010 20:42
Stefi-chan → GhostPrince
I'm super this week *thumbs up* :D Έφτασα up-to-date στο manga του One Piece και είμαι pumped up :3 Εσύ τι κάνεις?
Mar 07 2010 13:16
Stefi-chan → GhostPrince
Ναι, στην αρχή είναι το ίδιο. Αλλά μετά από λίγα επεισόδια η διαφορά φαίνεται πολύ, έχει διαφορετικό σκοπό και πολλούς νέους χαρακτήρες.
Feb 25 2010 22:44
GhostPrince → Stefi-chan
ειχα δει το παλιο perisi XD mmm....0k 8a checkaw k t new....an k eixa di to proto ep prin kairo...k m fanhke sa n panlamvane tn istoria t paliou =o tespa....
Feb 25 2010 21:37
Stefi-chan → GhostPrince
Χμμ... Fullmetal Alchemist έχεις δει? Αν όχι, το προτείνω, είμαι must *nods* Είτε το παλιό είτε το Brotherhood, και τα δύο είναι πολύ καλά, το brotherhood ακολουθεί την πλοκή του manga περισσότερο μόνο, ενώ το απλό από ένα σημείο και μετά το αλλάζει, αλλά και πάλι είναι πολύ ενδιαφέρον
Feb 25 2010 21:34
GhostPrince → Stefi-chan
καλα.....εγω cosplay...το βλεπω να χαναρομε το καλοκαιρι...(αν γινει τπτ) XD αν και σε 1 cosplay exw paei mono :P
& τπτ το σπουδεο...εδω ....diabazw ligo berserk XD .....psaxnw g kn kalo anime....mipos εχεις τπτ να μ προτινεις? XD
Feb 25 2010 13:41
Stefi-chan → GhostPrince
Konban wa~ ^^ Ααα, τα ίδια, τρέχουμε και ψάχνουμε bishonen για το επόμενο group cosplay :P Εσύ τι κάνεις, τι νέα?
Feb 24 2010 20:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed