Community Status Updates
GhostPrince → VampireGirlization
:kakaka:axa...nice...well ...good luck...αυτο εχει υψηλη βαση ε?? =o
Oct 21 2010 22:26
VampireGirlization → GhostPrince
αχ εισαι πολυ τυχερος..... εγω θελω να μπω στην παντειο στο διπλωματικο σωμα...
Oct 21 2010 20:58
:kakaka:χαχα, nice...αρχισες απτη 2ρα εσυ ε? προετημασια XDD εγς στη τριτη διαβασα μονο..."γαμισετα" XDD so, Που στοχεβεις να περασεις?? anyway...βιομηχανικος σχεδιασμος...εχει σχεση με το animation , αλλα ειναι περισοτερο παραγογης...making 3d figures, px...ειναι γενικα το design αντικειμενων,...αν και με graphic animation η8ελα να ασχολη8ω...ειναι αρκετα σχετικο αυτο ^^ αλλα τι να κανεις...η πιο σχετικη σχολη που υπηρχε ητανε XDD ειμαι κολος που καταφερα να περασω...χαχαχα XDD (με τοσες λιγες σχολες που χα δηλωσει..περασα σε μια απαυτες που 8ελα) :hihi2:
Oct 21 2010 00:08
τι ειναι ο βιομηχανικος σχεδιασμος???? εγω διαβασμα....εχω αγχωθει....πολυ για τις πανελλαδικες αν και δινω του χρονου και για το πανεπιστημιο...
Oct 20 2010 21:50
XD...βιομηχανικο σχεδιασμο =] δεν υπαρχει και που8ενα αλου...2 σχολες σολη την Ελλαδα...:kakaka::smokingg:...νταξει μια χαρα περναω...καλη φαση ^^ anyway...τι λεει εσυ? κν νεο? =ο:thatsit:
Oct 20 2010 00:07
καλα και εγω...κοζανη??? ωραια...σε ποια σχολη????
Oct 19 2010 21:02
yooo~ μια χαρα...χαχα...ναι οντος..^^ well..γενικα...εχω χα8ει >_> δν ειχα net για αρκετο καιρο...περασα "Κοζανη" και εγαταστ8ηκα...λογο σχολης...και δν εχω νετ...σημερα καταφερα και μπηκα ;p..anyway...κατα τ'αλλα μια χαρα ειμαι...καλα περναω..yohoho xD τι λεει εσυ? =] τπτ νεα? ^^
Oct 19 2010 19:44
VampireGirlization → °•πίΟu-πίΟu•°™
i will....... i will stay alive for u my cute zero :kawaii:
Oct 17 2010 11:28
°•πίΟu-πίΟu•°™ → VampireGirlization
Ofc i was innocent.. Meh.. Αφου ο μεσος ορος παιχτων ειναι 15 χρονων να πουμε και επηρεαζονται απο τους δολοφονους.
Oh well... U have to stay alive baby! :**
Oct 17 2010 00:41
:nanteee: σε φαγανε....... :run:
οταν το δα ημουν καπως ετσι----> :roar: :OMG3: :unlucky: :zetsubou: :Crying2: :sadist: :cry5:
αδικια............ u were innocent....
Oct 16 2010 23:21
any time...... κανενας δεν πειραζει τον zero....
Oct 16 2010 23:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed