Community Status Updates
VampireGirlization → Lord Leon
χμμμμ...... θα το σκεφτω..ευχαριστω παντως.....!!!! αλλα με διαβεβαιωνεις οτι δεν θα βλεπω ενα ζωγραφιστο βρακι συνεχεια??
Feb 21 2011 23:48
Lord Leon → VampireGirlization
δεν εχει καμια σχεση σου λεω. Ειναι αλλη ιστορια τελειως. Το φανσερβις ειναι σχεδον ανυπαρκτο απο ενα σημειο και μετά, ο τσουκουνε εχει αρχισει να μεταμορφωνεται σε γκουλ επειδη αναγκαστηκε η μοκα να του δωσει απο το αιμα της για να τον σωσει τη ζωη, οι δυο μεγαλες αδερφες της μοκας ειναι δολοφονοι σε εγκληματικη οργανωση, ταξιδευουν στη χωρα του χιονιου για να σωσουν τη μιζορε, μετά στην κινα, αποκαλυπτονται οι ιστοριες τους κτλ. Αλλο μανγκα τελειως. Για να μην εμπιστευεσαι εμενα, μπες στο αντιστοιχο thread και δες τι λενε.
Feb 21 2011 00:36
VampireGirlization → Lord Leon
ναι για να βλεπω το βρακι ζωγραφιστο...... no way.....
Feb 20 2011 22:02
matassos → VampireGirlization
πρωτα με ψηφιζεις και μετα μου ζητας πληροφοριες? -_- δεν σου λεω!
*joking*
[I]The Melancholy of Haruhi[/I] Suzumiya
Feb 20 2011 21:42
Lord Leon → VampireGirlization
παρατα το το ανιμε. δες μανγα να φχαριστηθει η ψυχη σου. Εκει ειναι η ουσια του Rosario + Vampire.
Feb 20 2011 21:29
VampireGirlization → matassos
γεια σου...... εμ.. ειδα την υπογραφη σου στο '' η νυχτα πεφτει'' απο πιο ανιμε ειναι?????
Feb 20 2011 18:38
VampireGirlization → shinigami94
τι???? are u kidding me??? δεν το εκαψα!!!!!!!!!!!! εισαι χαζος... προσεχε καλα γιατι θα σου γραψω σε καθε σελιδα το ονομα σου.......
Feb 06 2011 21:07
shinigami94 → VampireGirlization
Δεν έπρεπε να διαβάσεις το Εκκρεμές του Φουκώ..
Το καψες...
Feb 06 2011 20:31
Περίμενες να σου πώ οτι θα πέθαινε,δηλαδή να πετάξω σποιλερς για το τέλος *facepalm*
Εξάλλου είχε πλάκα που νόμιζες οτι θα γίνει γάμος:hahaha:
Dec 24 2010 21:05
1. Your welcome
2. Το ξερω
3. Ανυπομονω
4. Γιατι δεν μου πες οτι πεθανε??
Dec 24 2010 20:56
1.Ευχαριστώ:)
2.Σου είχα πει πως θα σου αρέσει
3.Το έχω.Όταν σε πετύχω στο msn θα στο στείλω.
4.What s the matter?
Dec 24 2010 08:50
1. τελειο προφιλ....
2. ειδα το εργο... ηταν τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο εκλαψα λιγο...
3. θελω να μου βρεισ το τραγουδι του τελουσ... εκει που ειναι η Καθριν εξω απο την εκκλησια....
4. we need to talk.....
Dec 24 2010 01:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed