Community Status Updates
meidei → Night Wizard Seal
το καλό πρέπει να λέγεται...
και τώρα που είπα καλό... καλά Νευτωνούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος έτος :-P
Dec 25 2011 10:02
Hanzo → meidei
Αν θες να δωσω x-men προτασεις παντως πες μου.
Δεν ειναι τοσο χαος οσο φανταζεσαι.
Dec 24 2011 21:58
Night Wizard Seal → meidei
Thank you Meidei-san for your good words about my thread :)
Dec 24 2011 11:18
meidei → Hanzo
θα το ψάξω, γιατί οι y.a. τελειώνουν και γρήγορα.
και θέλω να διαβάσω και xmen αλλά δεν ξέρω από που να το αρχίσω.
Dec 24 2011 09:36
Hanzo → meidei
Kαλη φαση οι Young Avengers.Τους διαβαζα πριν δυο χρονια και μου χει μεινει ακομα ο Patriot του οποιου οι δυναμεις ηταν...steroids.
Να προτεινω Avengers Academy επισης,σχεδιαστικα μετρια πραγματα αλλα το γραψιμο ειναι πολυ σωστο και νομιζω θα σαρεσουν ορισμενοι χαρακτηρες.
Α και τα παντα απο Daken αν και μαλλον θα τον ξερεις τον κυριο.
Dec 23 2011 05:47
Kaidou → meidei
Sig"[SIZE=5][COLOR=Red][B][SIZE=2][COLOR=Black]Είμαστε όλοι μεταλλαγμένοι[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=Black]"...
Εχεις αποδειξεις;;;[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]:chigau::nosey:
Nov 18 2011 01:03
meidei → Kenny
δυνατά features πράγματι. αλλά τι τα θες, και windows only, και κλειστού κώδικα ώστε να μην μπόρεις να το κάνεις port. αλλά βλέπω έχουν και android app. πιο χρήσιμο εδώ που είμαι.
Oct 12 2011 18:00
Kenny → meidei
Απάντηση σε παλιό post.[QUOTE=meidei;532488]Ξέρετε κανένα καλό πρόγραμμα για να διαβάζεις εύκολα webcomics?[/QUOTE][url]http://comicrack.cyolito.com/[/url]
Μόλις ξεκίνησα να το δοκιμάζω, και μάλλον θα γίνει ο αγαπημένος μου comic reader. Έχει και webcomic support, αν και δεν το έχω ψάξει ακόμα.
Oct 12 2011 13:10
phm → meidei
wtf... Αυτόν που έχεις στο wallpaper σου μοιάζει πολύ με έναν γνωστό που είχα κάποτε (μικρότερης ηλικίας κάπως) από την γειτονιά. :oo:
Sep 29 2011 12:21
meidei → Kenny
Okay, you win. Μόνο ένας στους 5 το κατάλαβε. Κι ένας κατάλαβε "ή οι υιοί, ή η γη".
Αν υπήρχε context όμως...
Sep 24 2011 20:14
Kenny → meidei
Αν είσαι τόσο σίγουρος, γιατί δεν κάνεις ένα πείραμα; :P Εγώ αυτή τη φράση τη σκαρφίστηκα στην 3η Λυκείου. Έβαλα 12 συμμαθητές μου, έναν-έναν, να με ακούσουν να προφέρω αυτή τη φράση και τους προκάλεσα να καταλάβουν τι λέω. Από τους 12, μόνο 2 το βρήκαν, και κανείς με την πρώτη προσπάθεια. Οι περισσότεροι νόμιζαν μέχρι το τέλος ότι απλά τους δούλευα.
Sep 23 2011 22:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed