Jump to content

Community Status Updates

Photo

meidei → Night Wizard Seal

Επιτάφιο (και Πρωταγόρα, του Πλάτωνα). Το άγνωστο ήταν τραγωδία, τόσο που ξέχασα και το περιεχόμενο.
May 29 2011 14:48
Photo

Night Wizard Seal → meidei

Είναι στην ύλη του γνωστού σας ο Θουκυδίδης; Επιτάφιο κάνετε; Και στο άγνωστο είναι λίγο ζόρικος τωόντι.
May 29 2011 14:45
Photo

Θουκυδίδη, γνωστό και άγνωστο :/ Είναι ο πιο ακαταλαβίστικος από τους αρχαίους...
May 29 2011 14:43
Photo

Σ'ευχαριστώ και πάλι. Όχι δεν το είχα πάρει είδηση(αν και τους περισσότερους τίτλους του blog τους ξέρω γιατί έχω ασχοληθεί αρκετά με αυτόν τον τομέα :P) Έχω και κάμποσα από'δαύτα. Τι σας έβαλαν στα αρχαία;
May 29 2011 14:38
Photo

Βρήκα κι αυτό btw: [url]http://jp-literature.blogspot.com/[/url] ίσως το ξέρεις ήδη βέβαια Ακόμα 9; Οο Κουράγιο και καλές επιτυχίες. Εμένα απομένουν Μαθηματικά αύριο και Ιστορία στις 2/6. Έχω την εντύπωση ότι τα σκάτωσα λίγο στα αρχαία προχτές :/
May 29 2011 14:28
Photo

Thank you so much for the link. Θα το προμηθευτώ το συντομότερο δυνατόν. :) Όλα καλά φίλτατε, διαβάζω για εξετάσεις. 9 Ιουνίου τελειώνουμε και έχω ακόμα 9 μαθήματα να δώσω. :) Εσύ πώς τα πας με τις εξετάσεις; Τι έχεις δώσει; Εντυπώσεις;
May 29 2011 14:23
Photo

Πήρα [URL="http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/meta-to-sismo.product"]αυτό[/URL] επιτέλους. Και μετά πήρε το μάτι μου [URL="http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/to-tsekuri-to-koto-ke-to-hrisanthemo.product"]αυτό[/URL]. Ενθουσιάστηκα. Εσύ, τι νέα;
May 29 2011 14:14
Photo

meidei → Kenny

Ναι έχεις δίκιο και βασικά αυτό είναι πρόβλημα με τα πιο πολλά kb layouts. Είτε δεν την έχουν καθόλου (όπως αυτά των Windows), είτε την αντικαθιστούν με την μέση τελεία. Γενικά, θα έπρεπε να σχεδιαστεί ένα νέο kb layout για τα ελληνικά, είναι απαράδεχτη η θέση του ελληνικού ερωτηματικού τόσο ψηλά στο Q, ενώ όλη η στίξη συγκεντρώνεται κάτω δεξιά. Και τα τριγωνικά εισαγωγικά «» είναι εξορισμένα από τα πιο πολλά πληκτρολόγια.
May 27 2011 22:24
Photo

Kenny → meidei

Βλέπω χρησιμοποιείς κι εσύ την άνω τελεία στον ηλεκτρονικό γραπτό λόγο. Παρ' όλα αυτά πρέπει να πω ότι χρησιμοποιείς το λάθος σύμβολο (·). Το συγκεκριμένο λέγεται interpunct. Η άνω τελεία είναι το σύμβολο "·". Yeah, I know I'm splitting hairs here, αλλά αφού είμαστε και οι 2 nerds σε τέτοια θέματα, thought you'd want to know.
May 27 2011 21:57
Photo

meidei → Ajairisu

Για ένα διάστημα το έκανα :P
May 27 2011 18:21
Photo

Ajairisu → meidei

Έφυγα για τώρα. Over, and out.
May 27 2011 18:16
Photo

Ajairisu → meidei

Φαντάσου τα μούτρα της/του καθηγήτριας/τή σου στα Θρησκευτικά, όταν λέει κάτι με το οποίο δεν συμφωνείς, έπειτα από ένα ηχηρό "OBJECTIOON" του Wright :P.
May 27 2011 18:02
Photo

meidei → Ajairisu

Στο DS φυσικά. Και κυρίως η απόλαυση αυτή γίνεται μέσα στην τάξη, εν ώρα θρησκευτικών ή παρομοίου μαθήματος.
May 27 2011 17:54
Photo

Ajairisu → meidei

Έχεις handheld DS και παίζεις, η τα παίζεις μέσω emulator ; Δεν λέω, καλό το emulation, άλλα είναι εντελώς διαφορετική η αίσθηση να κρατάς της "μαούνα" (όχι πλέον) στα χέρια σου και να το απολαμβάνεις όπου και αν είσαι (στην τουαλέτα, ας πούμε :kakaka: ).
May 27 2011 17:48
Photo

meidei → Ajairisu

Το Ace Attorney είναι από τα καλύτερα, ειδικά αν σου αρέσει να κάνεις deducing και να παίζεις τον ντετέκτιβ/δικηγόρο.
May 27 2011 17:31