Community Status Updates
Anakin Skywalker → Petran79
Ηχητικά είναι καλό όσον αφορά τους spooky ήχους θα συμφωνήσω. Γενικά καλή σειρά απλά πολύ blury image βλέπω και το παρακάνανε λίγο νομίζω... Σου γράφω εδώ για να μην βγω και πολύ off-topic. Καλό βράδυ!
Nov 16 2011 01:09
Anakin Skywalker → giota83
Άρχισε με όποιο σου κάνει "κλικ" πιο πολύ! Τα παλαιότερα Gundam είναι καλύτερα όμως να ξέρεις κατά γενική ομολογία!
Mar 12 2011 17:41
giota83 → Anakin Skywalker
σε ευχαριστω πολυυυυυ!!! το εψαχνα και δεν εβρισκα ακρη ακομα και στο wikipedia.Αργησα να απαντησω γιατι ημουν αρωστη. αν και βρηκα ενα Θεμα εδω που αφορα το συγκεκριμενο ανιμε αλλα αφου μπορω να τα δω ξεχωριστα ωραια!!! δεν χρειαζεται να κατεβασω το αρχικο. αρχιζω με Gundam Seed ή Gundam 00?
Mar 11 2011 23:48
Anakin Skywalker → giota83
Για τα Gundam υπάχουν πολλοί τρόποι να τα δεις. Τα πιο πολλά έχουν βγει στην Universal Century εποχή οπότε αν θες να δεις το αυθεντικό πρέπει να ξεκινήσεις από εκεί. Τα δύο πιο πρόσφατα Gundam το Seed και το 00 τα βλέπεις κι ανεξάρτητα καθώς δεν χρειάζεται να έχεις δει κάτι άλλο. Να σου δώσω και 2 link να σε βοηθήσουν λίγο. Αν θες κάποια διευκρίνηση ρώτησέ με σε παρακαλώ. Καλό Σ/Κ!
[url]http://ezinearticles.com/?Timeline-Of-Mobile-Suit-Gundam&id=471609[/url]
[url]http://gundam.wikia.com/wiki/Universal_Century[/url]
Feb 26 2011 15:31
Anakin Skywalker → Botsun
Να'σαι καλά! Παρακαλώ πολύ!
Να προσθέσω ακόμα το Grave of the Fireflies και το Barefoot Gen, δύο ταινίες που θα πρέπει να τα δεις. Ειδικά το πρώτο! Αν μου έρθει καμία άλλη αναλαμπή θα σου γράψω κανένα ακόμα...
Jan 24 2011 16:39
Botsun → Anakin Skywalker
Σε ευχαριστώ παααρα μα παααρα πολύ !!
Δεν σου διευκρίνισα τι είδος anime θέλω να δώ,καθώς με ενδιαφέρει περισσότερο να "γνωρίσω" τα anime αυτών των δεκαετιών,εν συνόλω.
Jan 22 2011 18:34
Anakin Skywalker → Botsun
Να σε βοηθήσω φίλε μου, αλλά θα με βοηθούσες αν μου έλεγες τι είδους anime θες να δεις κιόλας...
Αν θες να δεις κάποια απαραίτητα, σίγουρα θα έλεγα τα εξής (για αρχή...): Legend of the Galactic Heroes, Area 88 (το παλιό OVA εννοώ), SDF Macross & Macross: Do You Remember Love (που είναι η ταινία της σειράς με καλύτερο animation φυσικά και συνοψίζει σε 2 ώρες ότι μπορεί), Rose of Versailles, Bubblegum Crisis, Captain Harlock, Galactic Express 999, Queen Millennia, Hokuto no Ken, Nausicaä of the Valley of the Wind, Laputa: Castle in the Sky, Akira, Wicked City, Demon City Shinjuku, Hi no Tori: Uchuu Hen (δες και τα υπόλοιπα αν σου αρέσει, απλά το θεωρώ το καλύτερο εκ των ταινιών του φοίνικα), They Were 11, Terra e..., Choujin Locke.
Ελπίζω για αρχή να είναι καλά. Όποια διευκρίνηση ή ερώτηση θες να μου κάνεις, μην διστάσεις. Καλό Σ/Κ!
Jan 22 2011 15:31
Botsun → Anakin Skywalker
Μήπως,μπορείς να μου προτείνεις κάποιες αξιόλογες σειρές anime των 70's-80's ?
Jan 21 2011 00:41
Anakin Skywalker → Radagast
Μα καλά δεν βλέπεις ηλικία; Θα μπορούσε να είναι παιδί σου! Χαχαχαχα....
Oct 27 2010 18:38
Radagast → Anakin Skywalker
HAha δεν είδα ηλικία!
Αλλά δε πειράζει αυτό πάει σε όλους που το λένε κορυφαίο!
Oct 27 2010 18:35
Anakin Skywalker → Radagast
Πας και λες στο 13χρονο για anime.... Μπράβο που κάθεσαι κι ασχολείσαι με παιδάκια προσχολικής ηλικίας! Βέβαια η απάντησή του ήταν ακόμα πιο κορυφαία. Αν σε πετύχω στο msn θύμησέ μου να το συζητήσουμε.
Oct 27 2010 16:10
Anakin Skywalker → iristella
Ναι πιστεύω πως αξίζει το manga του Sanctuary. Ευχαριστώ για το reccomendation!
Jul 27 2010 15:15
iristella → Anakin Skywalker
Sanctuary διάβασε και το manga του. Είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις.
Jul 26 2010 15:28
Anakin Skywalker → iristella
Πω πω!! Τον έχεις καταθάψει τον κακομοίρη!!
Τελειώσα και το Ludwig Κakumei δε σου είπα. Αρκετά καλό θα έλεγα αλλά θα το προτιμούσα σε κάφρικης μορφής anime.
May 19 2010 13:38
iristella → Anakin Skywalker
Ε ντάξει όσο να ναι που και που θύμιζε λίγο "ανθρωπο της βροχής" με τη συμπεριφορά του. XD
May 19 2010 12:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed