Community Status Updates
Mad_Hatter → Anakin Skywalker
Συμφώνω με αρκετές προτάσεις σου διαφωνώ κάπως με άλλες.
Καταρχήν για να δεις πόσο fan του genre είμαι, δεν έχω δει mecha series που να μην μου αρέσει έστω και λίγο. Το μόνο που έχω on hold είναι το ZZ gundam εδώ και ~1 χρονο.
Από εκεί και πέρα το shin getter robo armagedon μου φαίνετε μόνο για μυημένους του είδους, κάποιον νέο ίσως τον ξυνήσει. Εμένα βέβαια μου άρεσε περισσότερο το σκέτο shin getter, μου έβγαζε πολύ περισσότερο hotbloodyness. Ίσως είναι βέβαια και γιατί απεχθάνομαι τα τέρατα με πολλά μάτια. Ήταν και λίγο αηδιαστικό ώρες ώρες εδώ που τα λέμε.
Το top wo narae επίσης δε με ξετρέλανε όπως θα περίμενα (λόγο evangelion), πέρα του φοβερού τέλους και μερικών καλών στιγμών. Ίσως να ήθελε λίγο περισσότερο ένταση, και το γεγονός ότι οι αντίπαλοι ήταν τα κλασσικά απρόσωπα τέρατα δεν βοήθησε. Still μου άρεσε όμως.
Για patlabor κάπως ανάμεικτα συναισθήματα, δεν είχα ιδέα περί τίνως επρόκειτο όταν το είδα, και περίμενα κάτι λιγότερο καθημερινό, το εκτιμώ πάντως.
Για macross και votoms συμφωνώ απόλυτα, αν και votoms έχω πάρει μόνο μια γεύση από το τελευταίο Ova που βγήκε πρόσφατα, αλλά με άφησε με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Τα macross ελπίζω να μην πεθάνουν πάντως, γιατί δε βλέπω και νέες σειρές να βγαίνουν μετά το frontier, που έκανε και πολύ καλές πωλήσεις.
Για τα gundam βλέπω διαφωνούμε. Με τις νέες σειρές μπορώ να καταλάβω όποια δυσαρέσκεια, βλέπουν το θέμα του πολέμου αρκετά συμβατικά, [SIZE=1]αν και ακόμα πιστεύω ότι έχουν good traits, να φανταστείς τις βλέπω όπως είδα το full metal alchemist[/SIZE]. Με τις παλιές όμως, γιατί διαφωνείς?
Τι άλλο έχεις δει?
[SIZE=1]Να ενημερώσω btw αν δε το έχεις πάρει χαμπάρι ότι βγαίνει σε remake το battleship yamato και το Ozma του Matsumoto φέτος. Ελπίδα για νέες sci-fi/mecha/space operas αν πάνε καλά σε πωλήσεις.[/SIZE]
Mar 03 2012 18:37
Anakin Skywalker → Mad_Hatter
Φυσικά και έχω όρεξη να μιλήσουμε φίλε μου! Θεωρώ αυτά και μερικά ακόμη ως πολύ καλά δείγματα του είδους! Απλά είπα να μην γράψω ολόκληρο κατάλογο. Αν ενδιαφέρεσαι να σου αναφέρω μερικά ακόμα πες μου. Θα βγει μια μεγαλούτσικη λίστα να ξέρεις! ;) Ακόμα μπορείς να μου προτείνεις κι εσύ κάποιο ή κάποια που έχεις δει! Καλό σ/κ εύχομαι!
Mar 03 2012 11:55
Mad_Hatter → Anakin Skywalker
Καλησπέρα, έχεις όρεξη να μιλήσουμε για το mecha genre in general?
Θεωρείς τους τίτλους που πρότεινες στο τελευταίο σου post τα καλύτερα δείγματα του είδους?
Mar 02 2012 22:16
Anakin Skywalker → Tea-chan
Αν μπορώ να σε βοηθήσω σε mecha series (ή γενικά σε παλιά anime) στείλε κανένα PM ή στο προφίλ μου για να μην κάνω και off topic σχόλια. Όπως σου λέει κι ο Kenny εδώ, αν δεν δεις UC Gundam και πιο πολύ την αρχική σειρά είναι λίγο fail και copy-paste τα υπόλοιπα...
Mar 01 2012 00:32
Anakin Skywalker → Radagast
Αργώ λίγο στο φόρουμ αλλά όλο και κάτι θα προτείνω! Lol... Απορώ που δεν πρότεινες και το Flag πάντως. Επίσης θα μπορούσα να της πω να δει και τις δύο πρώτες ταινίες Evangelion που είναι αρκετά καλές (αλλά μένουν άλλες 2 ακόμα...) και Bubblegum Crisis με Plawres Sansiro αλλά αυτά δεν είναι καθαρά mecha, όπως δεν είναι και το Tekkaman Blade αλλά δεν ήθελα να βγω και off topic τελείως... Ξέχασα να αναφέρω και το Panzer World Galient που είναι του δημιουργού του Votoms αλλά τέλοσπάντων...
Feb 29 2012 17:35
Anakin Skywalker → Petran79
Συνήθως τα manga είναι καλύτερα, γενικά μιλώντας, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου πιο πολύ anime fan. Θα μπορούσε το Slam Dunk να είναι ακόμα καλύτερο αν ήταν πιο προσεγμένο αλλά δεδομένης της εποχής που δημιουργήθηκε και πάλι καλά! Η παρατήρησή σου για μια ακόμη φορά ήταν εύστοχη πάντως φίλε μου! Αξίζει πάντως μια θέαση και η σειρά...
Feb 08 2012 14:34
Anakin Skywalker → Warchief
Χαίρομαι που έχεις τέτοιο επίπεδο και καταλαβαίνεις ότι λέω αερολογίες. Τελικά έχεις δίκιο, εγώ είμαι ο ανόητος... Είμαι τόσο ανόητος που δεν κάθομαι να δω 500+ επεισόδια από αυτό το αριστούργημα! Τώρα για το ύφος μου δώσε ότι ερμηνεία θες. Δεν νομίζω ότι γνωριζόμαστε ώστε να καταλάβει ο ένας τον άλλο. Έτσι γίνονται οι παρεξηγήσεις στο διαδίκτυο.
Να'σαι καλά και καλό σαβ/κο!
Nov 19 2011 14:08
Warchief → Anakin Skywalker
Επειδή το ύφος συνεχίζω να το εκλαμβάνω ειρωνικό και συγκαταβατικό, θα (προσπαθήσω να) σταματήσω την κουβέντα αφού επισημάνω τα εξής.
1) Από τον τρόπο που γράφεις αντιλαμβάνομαι δεν έχεις καν ασχοληθεί με το One Piece (αλλά ο μέσος όρος ηλικίας του κοινού του είναι μικρότερος, άρα είναι άμυαλο: μαθήματα λογικής).
2) Το μήνυμα σου ήταν μια σκέτη αερολογία χωρίς πραγματικά επιχειρήματα. Μάλλον υπάρχουν δηλαδή, αλλά είμαι πολύ μικρός για να τα καταλάβω.
3) Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.
Συνέχισε να νομίζεις ότι είσαι πολύ έξυπνος για εμάς τους μικρότερους.
Nov 19 2011 01:48
Anakin Skywalker → Warchief
Εγώ βλάκα δεν είπα κανέναν... Τώρα τα "εννοείται" και οι "ερμηνείες" που δίνουν άλλοι στα λόγια μου δε θα κάτσω να γράφω σε καθέναν ξεχωριστά. Δεν έχω να κρύψω κάτι εξάλλου στον Petran το έγραψα στο προφίλ του και δεν του έστειλα PM. Η ηλικία δεν κρύβεται... Από μένα είσαι μικρότερος ότι και να πούμε. Αυτά που είπα θα τα δεις στην πορεία... Κι εγώ ως έφηβος έβλεπα Dragonball αλλά δεν θα το βγάλω και αριστούργημα! Μάλιστα βλέπω αρκετά mindless action, είτε είναι anime, είτε ταινίες και τα ευχαριστιέμαι γι' αυτό που προσφέρουν. Αλλά μέχρι εκεί φυσικά. Δεν θα τα εκθειάσω! Το ότι είπα για το One Piece στο θέμα του LOGH δεν πιστεύω ότι είναι κακό. Το κακό θα ήταν να έγραφα στο θέμα του One Piece μειώνοντάς το, κάτι που δεν διατίθεμαι να κάνω καθώς δε με ενδιαφέρει κιόλας να δω ούτε καν τι λέγεται εκεί μέσα. Αν θεωρείς ότι σε προσέβαλα να ζητήσω συγνώμη αλλά θα σε παρακαλούσα να δώσεις μια ευκαιρία στο LOGH κάποια άλλη στιγμή. Θα το δεις και σε BluRay τυχερέ! ;)
Nov 18 2011 21:04
Warchief → Anakin Skywalker
Καλησπέρα.
Μιλάς στον Πέτραν για μαγκιές του διαδικτύου και παιδάκια, αλλά η πιο προσβλητική δημοσίευση ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι ήταν η δικιά σου, και σε αυτήν αναφέρθηκε και στις δικές τις δημοσιεύσεις η iristella.
Δεν ανέχομαι, όπως νομίζω και κανένας άλλος, να υπονοείται ότι είμαι "μικρός" ή "βλάκας". Μυαλό έχω, κριτήρια έχω. Μπορείς να πιστεύεις ό,τι νομίζεις ότι σε δικαιώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα βέβαια και δε θα σταθώ εκεί.
Αφού σου αρέσει η συζήτηση επί της ουσίας, είχα κάνει ένα post στο θέμα του LoGH με τα παράπονα μου από τα πρώτα επεισόδια. Με ιδιαίτερα ευγενικό ύφος, εξήγησα γιατί με έκανε να βαρεθώ και παρέθεσα τα λάθη που βρήκα. Ποτέ δεν υπονόησα, όπως έκανες εσύ για το One Piece και τις άλλες σειρές, ότι όσοι δεν τα εντόπισαν ή δεν έδωσαν την απαραίτητη, σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια, σημασία σε αυτά τα λάθη είναι ανόητοι ή κάτι άλλο.
Αναρωτιέμαι ποια συμπεριφορά είναι πιο ώριμη.
Έχει πλάκα πάντως που κανείς δεν μου απάντησε σε αυτό το post.
Nov 18 2011 17:38
Κι εγώ ως παιδί έβλεπα Candy-Candy και σαν έφηβος Dragonball αλλά δεν θα πω ότι είναι καλύτερα από το LOGH! Παιδάκια είναι γιατί περάσαμε κι εμείς από εκεί και σε κάποιο σημείο μπορώ να τους καταλάβω. Mindless και action βλέπω κι εγώ και τα απολαμβάνω μπορώ να πω γι'αυτό που προσφέρουν αλλά σιγά μην τα βγάλω και αριστουργήματα! Σε λίγα χρόνια θα τα έχουν παρατήσει και αν θα ασχολούνται ακόμα με τα anime θα ψάχνουν τις ποιοτικές σειρές με το κιάλι!
Φυσικά βεντέτα δεν έχω όρεξη να ανοίξω με κανέναν! Πολλώ δε μάλλον λόγω της "μαγκιάς" του διαδικτύου όπου ο καθένας που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο μπορεί να σου πει διάφορα. Άρα για να μην χαλάω την διάθεσή μου απέχω... ;)
Nov 17 2011 22:45
Petran79 → Anakin Skywalker
δε βαριεσαι ας εχουμε και κατι να λεμε. το πολυ πολυ να σβηστουν τα σχολια. βεντετες δεν ανοιγουμε
δεν ειναι παιδακια. μια χαρα επιχειρηματα εχουν.
Nov 17 2011 20:01
Πάντως μου αρέσει που πάτε να ανοίξετε συζήτηση με τα παιδάκια σε κάτι topic... Δεν καταλήγεις πουθενά, μου έχει διδάξει η εμπειρία μου, οπότε δεν κάθομαι να το συζητήσω. Είδα πχ. στο LOGH τι έγινε με αυτό που έγραψα αλλά δεν θα ασχοληθώ να βάλω μυαλό σε κανέναν... Μετά από καμία δεκαριά χρόνια, άμα θέλουν κι υπάρχει το forum ακόμα, το ξανασυζητάμε... Καλό απόγευμα και να είμαστε καλά πάνω απ' όλα!
Nov 17 2011 16:20
Petran79 → Anakin Skywalker
ναι οντως. Παντως τα master που στειλαν οι Ιαπωνες παραγωγοι στους Αμερικανους για μεταγλωττιση δεν ηταν και απο τα καλυτερα στην εικονα.
Ισως να χρειαζεται η σειρα ξανα κωδικοποιηση απο τα ιαπωνικα DVD. H' να βγει σε Blue Ray!
Nov 16 2011 19:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed