Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Nighteyes → Getekid

Nαι μου είχες πει για τα πρώτα 2. Αυτό με την μουσική είναι το Nodame. To d gray man έχει στην αρχή τα fillers μην απογοητευτείς. Το lulubell arc καλύτερα να το κάνεις skip. Από το 50+ και μετά είναι 100% πιστό στο manga και απογειώνεται. Μου άρεσε πολύ από κει και πέρα.
Απρ 29 2010 23:01
Φωτογραφία

Getekid → Nighteyes

Θα τα τσεκάρω αυτά που μου έγραψες (τα περισσότερα τουλάχιστον). Τo Death Note το έχω δει και τα Rurouni Kenshin με το D-Gray.man τα έχω ξεκινήσει ενώ τα ergo proxy με το cowboy bepop είναι καιρό στα υπόψιν μου. Ευχαριστώ πάντως (αν με ξέχναγες θα στο θύμιζα εγώ...). Α, μπορείς να μου θυμίσεις πιο anime λέγαμε με τη μουσική;
Απρ 29 2010 22:54
Φωτογραφία

Getekid → FunkyFisch

Ok τότε. Καλή επιτυχία με τις Πανελλήνιες και για τις φωτογραφίες αν είναι να τις βελτιώσεις με το photoshop με το πάσο σου. Αν είναι να βγουν καλύτερες περιμένουμε. Το καλό αργεί να γίνει....
Απρ 29 2010 21:16
Φωτογραφία

Nighteyes → Getekid

Δεν σε ξέχασα.:P Λοιπόν εμένα τα αγαπημένα μου είναι αυτά; Gintama, FMA brotherhood, Baccano, Seirei no moribito, Rurouni Kenshin-Trust&Betrayal, Hikaru no go, Death note, Nodame cantabile, Mushishi, Kino no tabi, Aoi Bungaku ... Είναι και πολλά άλλα που κάποια τα θεωρώ και καλύτερα από κάποια από την λίστα αυτή αλλά αυτά παραπάνω μου αρέσουν πιο πολύ. Τα έχω σε τυχαία σειρά btw. Πιθανόν να σου αρέσουν λοιπόν και τα monster, terra e, ergo proxy, casshern sins, speed grapher, samurai champloo, michiko to hachin, cowboy bepop(την ταινία την βλέπεις πριν τα τελευταία 10 επεισόδια), karas, d-gray.man (εκτός των filler) Αυτά τα λίγα:P αν τα τελειώσεις σε κανα δυο χρόνια να μου πεις αν σου άρεσαν.:P
Απρ 29 2010 18:47
Φωτογραφία

FunkyFisch → Getekid

Χαχα ναι και αυτο σωστό!Πάντως μάρεσε πάρα πολύ η φάση με το photoshoot και σκέφτομαι να οργάνωνω που και που ξεχωριστά από πάρτυ γιατί ο χρόνος δεν φτάνει πάντα! Τώρα για το θέμα των φωτογραφιών.Θα σε απογοητεύσω αλλά θα αργήσουν αρκετά να ετοιμαστούν γιατί πρέπει να τελειώνω με τις πανελλαδικές πρώτα και μετά να ρίξω ενα κιλό σουλούπωμα στο photoshop σε ορισμένες!Πάντως υποσχομαι ότι θα ειναι πολύ ωραιες όλες!
Απρ 29 2010 11:05
Φωτογραφία

Getekid → FunkyFisch

Ναι, σε θυμάμαι!!! Ευτυχώς που έχουμε και άτομα που το παίζουν φωτογράφοι αλλιώς δεν θα είχαμε ούτε τις μισές φωτογραφίες από cosplay:D!!! Θα τις ανεβάσεις κάπου αυτές που τράβηξες την Παρασκευή;
Απρ 28 2010 21:16
Φωτογραφία

FunkyFisch → Getekid

Αχά για τότε μιλάω!Ε ήμουν ενας μακρυμάλλης που το έπεζε φωτογράφος και χαιρόταν :Ρ οταν ακόμα είχες πρωτομπει στο μαγαζι ημουν εκει με την φωτογραφικη!
Απρ 28 2010 14:57
Φωτογραφία

Getekid → FunkyFisch

Ναι εγώ ήμουν και φαντάζομαι λες για στις 23/4 στο Cofix, έτσι; Εσύ ποιός ήσουν;
Απρ 27 2010 15:06
Φωτογραφία

FunkyFisch → Getekid

Γειά χαρά!Εσύ πρέπει να είσαι ο τύπος που έκανε cosplay τον Brooke,έτσι;
Απρ 26 2010 20:28
Φωτογραφία

IreneTheCardcaptor → Getekid

xD Σωστό! Ποτέ μη λες ποτέ!! xD
Απρ 22 2010 17:27
Φωτογραφία

Getekid → IreneTheCardcaptor

Εννοείτε για την πλάκα μας απλά κι εγώ που ασχολούμε με τη μουσική (όχι με το τραγούδι) περίμενα πιο πολλά από εμένα. Τέλος πάντων, νομίζω πως με 3 χρόνια ψυχανάλυση θα το ξεπεράσω. (Όλοι από ένα μπάνιο ξεκίνησαν.......)
Απρ 18 2010 23:16
Φωτογραφία

Όχι, μόνο στο μπάνιο και το δωμάτιο μ! xD Μια χαρά τραγουδήσες κι εσύ. Ούτως ή άλλως εκεί δεν πήγαμε για επείδηξη αλλά για τη πλάκα μας!
Απρ 18 2010 20:31
Φωτογραφία

Getekid → IreneTheCardcaptor

Ναι, σε θυμάμαι τραγούδησες πολύ ωραία. Εγώ ήμουν ο ψηλός με την περούκα (είχα ντυθεί Brook - One Piece). Αν θυμάσαι είχα πει και ένα άλλο μόνος μου μετά αλλά μετά από One Piece και Digimon που να βγει φωνή και το κατακρεούργησα. Πάντως πρέπει να ασχολείσαι με το τραγούδι, έτσι;
Απρ 14 2010 01:36
Φωτογραφία

Hellooooooo! Είμαι η Ειρήνη που τραγούδαγε Haruhi! Είδα ότι ήσουν κι εσύ στο καραόκε, και αφού τραγούδησες Digimon (HikariAngel5) άρα είσαι ή ένα από τα δυο αγόρια που τραγούδησαν one piece ή ο ψηλός με τη περούκα! xD
Απρ 13 2010 22:30
Φωτογραφία

HikariAngel5 → Getekid

:D!!!!Βασικα επιδη δεν ειμουν κ πολλυ σιγουρη για το αν θα εβγαινε καλα το αλλο κομματι π ειπα το ειχα ζητησει κ αυτο για εναλακτικο!!!αλλα δν μ ειπε κανεις πως το ειχε ζητησει αλλος!!!Ναι οντος ειχε πολλυ πλακα οπως κατεληξε τελικα!!Βρεθηκαμε ενα καρο ατομα να τραγουδαμε!!!:D
Μάρ 24 2010 18:03