Community Status Updates
愛情のある中心 → ChopperFan93
:blush2::if::joyful: Νιώθω σαν στο σπίτι μου!!!! Δεν έχει πολλους ανιμε-μανγκα φαν εδώ κοντά οπότε το να βλέπω όλους εδώ έτσι ακριβώς όπως είναι μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΟ!!!! :wooi2::awww::lovulovu::Blissfull:
Jun 02 2010 16:51
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Εγω just chillin...Αυριο γραφω εκθεση οποτε πολυ χαλαρα:PΜεθαυριο γραφω κ γω θρησκευτικα να δω τι θα γραψω αφου ολη τη χρονια εξω ημουν χεχε! Πως σου φαινεται το forum τωρα τις πρωτες μερες?
Jun 02 2010 16:42
愛情のある中心 → ChopperFan93
:bahhh:Καταραμμένα μαθήματα. . . Βιολογία γράφω αύριο και μεθαύριο Θρησκευτικά. . . Εν τω μεταξει όλο το χρόνο δεν είχα ανοίξει βιβλίο γιατι είπα να κρατήσω το έθιμο της δευτέρας: "διαβάζω μόνο για τα μαθήματα που μ'ενδιαφέρουν" οπότε είναι λιγουλάκι σκούρα τα πράγματα. . . :blurah5: Καλά πάω όμως.:x3: Εσύ?
Jun 02 2010 16:25
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Hi!Ελεεινα καθυστερημενη η απαντηση αλλα χτες ειχα βγει απο νωρις απ το forum καθως διαβαζα Αντιγονη :S Πως τα πας?
Jun 02 2010 14:35
ChopperFan93 → iris 生活 kurosaki
Αααχ ξερω τι εννοεις...Τα χω περασει κ γω αλλα ας μην το σχολιασω.Νομιζω σε κουρασα αρκετα.:)
Jun 01 2010 18:58
iris 生活 kurosaki → ChopperFan93
χαχαχα εγω νταξ αρκετα παιδια π ξερω ασχολουντε!!!
αλλα ειναι μερικοι (ιδιαιτερα μια "φιλη" μ ) π βλεπουν ενα επεισοδειο απο κανενα ανιμε(και συνηθως τα πολυ γνωστα) και το παιζουν καποιοι....παπαρια μη χεσω -.-
Jun 01 2010 18:53
Lucky you!Εμενα μονο απο την παρεα μου βλεπουμε anime οι μισοι ενω στο σχολειο να μην σου πω τι σερνουνε...Καταλαβαινεις.
Jun 01 2010 18:51
πιστεψε με αν δεν ηταν ο αδερφος μ δεν θα βλεπα ανιμε ....
Jun 01 2010 18:47
Α εχεις δηλαδη ατομα κ απο τον περιγυρο που βλεπουν anime?
Jun 01 2010 18:46
μαλιστα..νταξ μωρε ιθα τ δω...κ πιστευω ν δν θα μ ξενερωσει διοτι ειχα πετυχει μια φορα τν αδερφο μ ν τ βλεπει κ εριξα πολυ γελιο XD
Jun 01 2010 18:42
+αλλος ενας π θα σε πρηξει εγω:hahaha:Πραγματικα πρεπει να το δεις.Εμενα ειναι το αγαπημενο μου απο την εποχη ακομα π το δειχνε στο alter κ ακομα δν εχω βρει καποιο αλλο π να μ αρεσει πιο πολυ.Βεβαια να μ πεις γουστα ειναι αυτα αλλα αντικειμενικα εχει πολυ μεγαλο βαθος σαν υποθεση κ ηθος χαρακτηρων.
Jun 01 2010 18:41
χαχα ναι οντως!!! εγω λεω (μετα απο πολυ πρηξιμο απο πολλους) να ξεκινησω το one piece...
Jun 01 2010 18:36
Τουλαχιστον ερχεται καλοκαιρακι κ θα χουμε απειρο χρονο γ καψιμο.Εχω βαλει στο wishlist Trigun κ Gungrave!Προβλεπεται πορωτικο!
Jun 01 2010 18:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed