Community Status Updates
愛情のある中心 → ChopperFan93
Ναι και διάφορα άλλα που μπορεί κάποιον άλλο να μην πείραζαν κανονικά. . . Είμαι λίγο περίεργη σε κάποια πράγματα. . . :nod:
Επίσης το monster που λες τ έψαξα κ δν θ τ δω. Στη μαμά μου μπορεί ν'αρέσει όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, αλλά δεν. . . :yellowcard:
Κ elfen lied επίσης. . .
Jun 02 2010 18:11
愛情のある中心 → ChopperFan93
χαχαχα! :hot: Σου λεω, εγώ έκανα κανα μήνα να συνέλθω (και σταμάτησα να βλέπω και οτιδήποτε)! Οχι οτι φαίνεται τίποτα τρομερό, μια σχολική ιστορία είναι, ωραία στην αρχή, αλλά καταλήγει σε φόνους. . . Κ έχει κ διάφορα ενδιάμεσα οπότε εμένα με πείραξε. Δε λες πάλι καλά που δε σταμάτησα εκείνη τη στιγμή να βλέπω ανιμε για πάντα! :frozen: Είμαι πολύ επιρρεπής σε κάτι τέτοια οπότε τα αποφεύγω.
Όντως γούστα είναι αυτά. . . :bahhh:
Jun 02 2010 18:05
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Χαχα ΟΚ θα το εχω υπ οψιν μου αν και αυτα ειναι γουστα.Εμενα μ ελεγαν ολοι ποσο τρομερο ειναι το Monster (μυστηριου) και οτι ειναι σε στυλ Death Note κ τετοια.Ε λοιπον το αρχισα κ με το ζορι το φτασα στο 10 επισοδειο!ισως να το ξαναδω σε καμια 10αρια χρονια αν βλεπω ακομα animes γτ αλλα 40 τετοια επισοδεια δν θα αντεξω :S
Jun 02 2010 17:57
愛情のある中心 → ChopperFan93
Ξεκίνησα Lelounch of the rebellion, gundam, neon genesis evangellion και κάτι άλλα, αλλά είναι λίγο βαρειά. . . :dazed: Έκανα το λάθος να δω το school days και θέλω να το διαγράψω απ'τη μνήμη μου γιατι κατατρόμαξα και γενικά του στύλ αυτού δν νομίζω οτι θα μ άρεσαν. . . :scared:δν ξέρω. . . Μην το δεις πάντως αυτό αν δεν το έχεις δει.:golgo:
Jun 02 2010 17:51
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Οτι κατσει τωρα ειμαι στο ψαξιμο...Κυριως με φτιαχνουν τα shonen:One piece,Bleach,Soul Eater(τρισμεγιστο)Shaman King κ.α. Αποφευγω πολυ τα βαμπιρικα κ το μονο π εχω δει κ μ αρεσει ειναι τα Hellsing Ultimate OVAs.Τωρα βεβαια καλα ειναι και τα ecchi αφου ειναι τιγκα στο fanservice αλλα μετα απο καποιο σημειο τα βαριεμαι...:nosey:Θελω μανιωδως να δω καποιο mecha οπως Gundam η NGE αλλα δν βρισκω χρονο:roar:
Jun 02 2010 17:43
愛情のある中心 → ChopperFan93
Κατι έχω ακούσει θα το ψάξω. . . blood+ με τίποτα έχει πολύ αίμα μου είπαν.
Jun 02 2010 17:39
愛情のある中心 → ChopperFan93
:bike:Ξεκίνησα να κατεβάζω τη σειρά μαζί με το candy-candy για δυο καθηγήτριες στα φροντιστήρια που τις ήθελαν, το candy-candy δεν μπορώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να το δω γιατι είναι πολύ κοριτσιστικο και είναι χάλια ο ήχος, το sailor moon κάτι λέει αλλά δεν ξέρω ακόμα. :borednn9:
Το d gray man μ'άρεσε πάρα πολύ αλλά μ'άφησε με την απορία στο τέλος περιμένω ταινία(μακάρι):lovulovu:, το 07-ghost αλλά με χάλασε το 26. . . Vampire knight, shaman king (κλασικά). Εσύ δηλαδή τι στυλ βλεπεις?
Jun 02 2010 17:37
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Βεβαια υπαρχουν και οι σαμουραι ετσι π δινουν πολυ υλικο.Ποιος ξεχναει το Rurouni Kenshin?Η τα επισης καλα Samurai Champloo και blood+(αν κ αυτο παει προσ το θριλερ)
Jun 02 2010 17:32
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Κοιταξε εγω δν ειμαι πολυ αυτου του στυλ οποτε δν μπορω να σου πω πολλα αλλα απ οσο εχω δει καλο ειναι το Rosario+Vampire που ειναι ecci με μαγεια.Φυσικα μπορεις να δεις και SailorMoon μιας κ π θες να δεις κ παλια...ΧΡ
Jun 02 2010 17:27
愛情のある中心 → ChopperFan93
Ουτ'εγώ έχω δει νάρουτο αλλά είναι γιατι προτιμώ το μανγκα. . . στο ανιμε έχουν ψιλογελοιοποιήσει τους χαρακτήρες και τσατίζομαι! :madtodeath:
Το καλοκαίρι θα τελειώσω τα υπόλοιπα επ. Bleach και λέω να δω καμιά παλιά σειρά στύλ inuyasha που δεν έχω τελειώσει ακόμα ή την πρώτη σεζόν digimon και naruto θα κάνω μια προσπάθεια. :hero: καμιά πρόταση? δεν είμαι πολύ του θρίλερ ούτε του ρομποτικού. προτιμώ σειρές σε στύλ ninja με μαγεία ή κάτι τέτοιο. :borednn9:
Jun 02 2010 17:16
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Οχι ρε κ γω αυτο κανω με το One Piece κ γενικα τωρα μονο Bleach τα καινουρια βλεπω.Το καλοκαιρακι θα βαλω μπρος γ Naruto (π ακομα δεν το χω δει ντροπη μ) και Gungrave.Οταν τα βλεπεις ολα μαζι τα επισοδεια δε πορωνουν πιο πολυ απ οτι ενα-ενα.
Jun 02 2010 17:11
愛情のある中心 → ChopperFan93
Μμμμ. . . Είμαι λίγο πίσω στη σειρά εν γνώση μου γιατι κάνω οικονομία στα επ. :hot:
Είχα πει οτί δεν θα δω κανένα μέσα στις εξετάσεις γιατι θα κολλήσω και δν θα σταματάω αλλά δν μπόρεσα ν τ κρατήσω. . . :emptyonexg1: Χθές είδα 10 μαζεμένα. . . Είχα σταματήσει στο 205 για να ξέρω οτι έχω ακόμα κάποια κ οτι δν θα περιμένω πως και πως τ τελευταίο επ. κάθε μέρα όπως στο durarara!! Μαρτύριο είναι να σε κρατάνε σε αγωνία! :unlucky: Είμαι σε πολύ χάλαι κατάσταση ε? :stubborn:
Jun 02 2010 17:06
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Χεχε σαν παιδι σε ψιλικατζιδικο σε κτλβαινω:riiight:Πω σημερα ειδα κ το καινουριο ep Bleach.Τα σπασε κανονικοτατα!
Jun 02 2010 16:57
愛情のある中心 → ChopperFan93
Αν μπείς στο "Ξέρεις οτι βλέπεις πολλά ανιμε-μάνγκα όταν. . ." θα καταλάβεις τι εννοώ ειλικρινά. 'Εχω ξετρελαθεί. :riiight:
Jun 02 2010 16:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed