Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Serperoth → Lucy Heartfilia

Forsooth, je ne parle pas Francais:P Ναι του στυλ "JA JAWOHL" και τέτοια. Κυρίως για χαβαλέ με τον πατέρα μου^^ Πςςς καλή επιτυχία! Εγώ Γερμανικά είπαμε C1 και τέλος. Αγγλικά για κάποιον λόγο έχω 2 Proficency:P Αγαπάμε Αγγλικά:)
Αύγ 09 2010 22:39
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → Serperoth

:hahaha:!!!! "je ne parle pas le francais" Wow! Κάνεις προφορά στα γερμανικά;;;; Εγώ μέχρι το Β1 έχω κάνει και μετά τα σταμάτησα.. αλλά μου έχει μίνει ακόμα το Ich habe keine Ahnung :) Ενώ τα γαλλικά θα τα πάω μέχρι τέλους, του χρόνου με βλεπω για C2 αν αξιωθω να στρωθώ στο διαβασμα :P...
Αύγ 09 2010 22:33
Φωτογραφία

Oh yeah. Αλλά ντάξι καταλάβαιναν Αγγλικά. Αν και είχαν το ύφος το γνωστό το "I'm Fwench and you are an inferior human being for not knowing my language. Psh. I'm being snooty right now.":P Και ναι όντως έχω γαλλική υπηκοότητα και δεν ξέρω Γαλλικά. Πρώτη μέρα έστειλα μήνυμα στον πατέρα μου (τα μιλάει όπως μιλάω εγώ Αγγλικά) να μου στείλει πως είναι το "Δεν μιλάω Γαλλικά", στα Γαλλικα:) Γερμανικά ξέρω. Κάνω και προφορά αν θες xP
Αύγ 09 2010 21:26
Φωτογραφία

Lol!!!! :hihi2: καλ'α πάμε!!! P.S Λολ όντως έχεις γαλλική υπηκοότητα και δεν ξέρεις γαλλικά;;; Αλλά μην ανησυχείς ούτε εγώ ξέρω καλά γερμανικά κιας οι περισσότεροι Ελβετοι μιλάνε γερμανικά :)
Αύγ 09 2010 21:14
Φωτογραφία

Αχου ωραία:) Εγώ όταν είχα πάει ήμασταν στο francophone. Από όλη την εκδρομή (30-40 άτομα+5 συνοδοί) μίλαγε γαλλικά ακριβώς ΕΝΑ παιδί:) Και δεν ήμουν εγώ. Και δεν σου λέω ότι έχω γαλλική υπηκοότητα, γιατί θα γίνω ρεζίλι:P
Αύγ 09 2010 18:59
Φωτογραφία

:hihi2: Στο ιταλικό κομμάτι, λολ δεν έχω καν ακούσει κελτικα (η τουλαχιστον δεν τα αναγνωριζω) και μιλάω την γλώσσα γιατί ο μπαμπάς μου είναι ελβετός και μαζί του μιλάω ιταλικά :) Αλλά γένικα ούτε εμένα με συγκλονίζει η Ελβετία :P
Αύγ 09 2010 17:30
Φωτογραφία

Έλεος. Ακόμα και εκεί ο καιρός... Τί να πω... Χαίρομαι που περνάς καλά^^ Αλήθεια μιλάς την γλώσσα? (βασικά σε ποιό κομμάτι της Ελβετίας είσαι:P) [αν μιλάς τα κέλτικα σε παντρεύομαι:P] {note: joke}
Αύγ 09 2010 12:36
Φωτογραφία

Thanks for the blanket! :) Αλλα σήμερα κάνει ζέστη :heat: ο καιρός είναι ανώμαλος αλλά γενικά και εδώ όλα καλά προςτοπαρών. Τώρα θα πάω στο φεστιβάλ του Locarno να δω κανένα εργο :) Αρχισα και ένα καινούργιο ανιμε :x3: και έχω αρχίσει να κάνω παρέες εδω οπότε κάπως καλύτερα :ureshii:
Αύγ 08 2010 15:37
Φωτογραφία

*gives blanket* Exw paei Elvetia, omologw den enthousiastika:) den htan asxhma omws ntaksi:) Kala pernaw pantws, einai wraia:P Esy kala?
Αύγ 08 2010 13:18
Φωτογραφία

Ηι!!!!! Λολ μην ανησυχεις :ureshii: Thanks γαι τα comments :) Ελπίζω να περνάς καλά!!! Εγώ τώρα είμαι στου μπαμπά μου στην Ελβετία και κάνει ψοφόκρυο :colddd: ...... Τώρα λογικά θα βγώ για καμία βόλτα γιατί αλλιώς με βλέπω να σαπίζω εδώ μέσα :)
Αύγ 07 2010 14:21
Φωτογραφία

Hello! I'm on holiday, logging via the hotel's Wi-Fi:) that is also the reason I didn't see yout message earlier, and why I'm writing in English, as my phone does not have a Greek keyboard.:) I'm very well, all is good. You? How you doin'?, as Joey Tribiani would say:P I'm sorry for being so brief, but the phone, useful as it might be is not the ideal device for verbose communiques. I'll be more proper come Moon's Day, when I will be back in my beloved Athens^^ (I love the pink colour scheme by the way:) )
Αύγ 06 2010 13:58
Φωτογραφία

愛情のある中心 → Lucy Heartfilia

:kakaka:
Ιούλ 28 2010 13:02
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → 愛情のある中心

:kakaka: Εννοιειται!!!!
Ιούλ 28 2010 10:41
Φωτογραφία

愛情のある中心 → Lucy Heartfilia

:hihi2::hihi2::hihi2: Νομίζω οτι τους έχεις σε μεγάλη εκτίμηση!!!
Ιούλ 28 2010 10:01
Φωτογραφία

Hi!!! Πως πάει;;;
Ιούλ 28 2010 01:39