Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy Heartfilia → didimakia

:hihi2: Thanks!!!! :)
Aug 11 2010 01:03
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

:hihi2: same here! (for the τεμπελίσιον κομμάτι) :)
Aug 11 2010 01:02
Photo

didimakia → Lucy Heartfilia

Το λατρευω το avatar σου. Way too cute :3
Aug 11 2010 00:42
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Χαχα, χίλια ευχαριστώ^^ Πλάκα πλάκα δεν ξέρω και ο ίδιος πως θα διαβάσω... Είμαι τεμπέλης 100%. Αλλά θέλω πολύ να περάσω, είναι ο μόνος τρόπος...:)
Aug 11 2010 00:39
Photo

:dazed: LOL σε παραδέχομαι!!! (ααα ναι έχεις και πανελλήνιες εσύ) Το καλό κουράγιο ταιριάζει περισσότερο στην δική σου κατάσταση :) Δεν θα μπορούσα ποτέ να διαβάσω για πανελλήνιες, I admire you! :nod:
Aug 11 2010 00:09
Photo

Να πω καλό κουράγιο?:P Έλα μωρέ. Τί να πω και εγώ που αρχίζω 1/9 φροντιστήρια? *πατ* Θα περάσει^^
Aug 11 2010 00:07
Photo

:) Νομίζω αρχές Σεπτεμβρίου (Το ξέρω έχω ακόμα ταλαιπωρίες να περάσω :sadist:) και μετά αρχίζει και το σχολείο :deadga6:
Aug 10 2010 23:59
Photo

Who doesn't?:P Αλήθεια πότε γυρνάς από την Ξενέραland? (I keed I keed):)
Aug 10 2010 22:40
Photo

:hihi2: I love melted ice-cream!!!! :P
Aug 10 2010 22:23
Photo

Ναι είναι ωραίο δροσερό. Και πράσινο:) Αγαπάμε πράσινο:P Α οκα, θεμιτόν. Νόμιζα ότι 4 πήγατε:P Το καλύτερο ήταν το πρωινό που έφαγα χτες. Παγωτο λιωμένο από χτες βράδυ. OH YEAH!:P
Aug 10 2010 22:03
Photo

kiwi me spite ???? :hahaha: Lol!!! Nice one!!! (Στις τεσσερις τελιώναμε)
Aug 10 2010 21:46
Photo

Lol@picture:P Καλά 4 είναι ψιλοαργά και για εδώ. Αλλά άμα τρως μεσημέρι στις 2 εκεί σε παίρνουν με τις πέτρες. Τους διαστρέφετε, όντως? ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ:P Εμείς στο RESORT (τρομάρα μου) που πήγαμε το καλοκαίρι ήταν ένα παλικάρι μόνο αυτός μας σέρβιρε, τον ζήταγε ο πατέρας μου^^ Σε κάποια φάση άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια μετά τα μεσημεριανά:) Τελευταία μέρα που είπαμε μετά το δείπνο να πιούμε κάτι μου πρότεινε ωραίο ποτάκι, kiwi με sprite:P
Aug 10 2010 21:19
Photo

LOL!!!!! εμείς πέρσι είχαμε πάει να φάμε σε εστιατόριο για μεσημερινό κατά τις τέσσερις και είχαμε κάτσει έξω, μόνο εμείς (όπου όταν ερχόμαστε εγώ και ο αδελφός μου τους "διαστρέφουμε" όλους και παππούδες και θείους να τρώνε αργα) και κάτι ισπανοί ενώ οι περαστικοί μας κοιτούσαν λες και ήμασταν έτσι [SPOILER][IMG]http://izismile.com/img/img3/20100713/640/strange_people_640_01.jpg[/IMG][/SPOILER] :sadist:
Aug 10 2010 19:49
Photo

Για κάποιο λόγο έδωσα και του Cambridge, είχα του Μίτσιγκαν.:) Άσε αυτό των ευρωπαίων είναι μεγάλη διαστροφή. Βραδυνό στις 7 οι αθεόφοβοι. Ελβετία ήμασταν 12 η ώρα και είχε ανοιχτό ένα fastfoodάδικο, και αυτό έκλεινε! Χαχα καλό διάβασμα:) Εγώ μόνο στις 10 μέρες των διακοπών διάβασα το Lisey's Story του Stephen King, το Stalingrad του Anthony Beevor και το Μπαρούτι και Μέλι του Πολίτη. Κυρίως γιατί δεν είχα PC να λιώνω μέχρι τις 2^^
Aug 10 2010 14:56
Photo

:kakaka: 2 Proficiency??? Wow! Εγώ μόνο του Michigan έχω αλλά λέω να πάω και για του Cambridge του χρόνου αν επεισης αξιωθω να στρωθώ στο διαβασμα :P Λέω να πάω για ύπνο τώρα γιατί στην Ελβετία υπάρχει και το βίτσιο, πρωινό στις 8, μεσημεριανό στις 12. και βραδινό στις 6-7 :sigh2: Το πολύ πολύ μπορεί να διαβάσω το βιβλίο που έχω για το σχολείο "The House of the Spirits" όπου έχω διαβάσει μόνο 10 σελίδες 'ολο το καλοκαιρι :P tespa, Καληνύχτα!!!:gn2:
Aug 10 2010 00:05