Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → Erisadesu

*puppy eyes* oeeeee τι έκανα;;;; ορίστε ένα βιντεάκι για να επανορθώσω! (Warning: nosebleed may occur!!) [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z08p2OrzN-w&feature=related[/youtube]
Μάρ 01 2011 00:25
Φωτογραφία

Erisadesu → Lucy Heartfilia

έτσι ε; αλλού τρως και πίνεις και αλλού πας και τον δίνεις ε καλά!!! καλά ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ.
Φεβ 28 2011 22:59
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → Kamen Tantei Zura

o.o !!! Lol Thanks!!!! (τα ελληνικά μου είναι χάλια οπότε ναι...) θανξ!
Φεβ 28 2011 22:23
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Lucy Heartfilia

Σόρρυ για το άσχετο ποστ, αλλά πάει το ζωώδες, και όχι το ζωίσιο. Για να μην σε πούνε τίποτα, όχι τίποτα άλλο. :)
Φεβ 28 2011 21:42
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → Azathoth

-.-' ???:borednn9:
Φεβ 26 2011 13:53
Φωτογραφία

Azathoth → Lucy Heartfilia

genius
Φεβ 26 2011 13:49
Φωτογραφία

Εγώ τρομαχτικό ανήλικο;;; :blingeye2: Doujinshi: [QUOTE]A fan-produced manga, anime, or video game[/QUOTE] Δηλαδή είναι μερικοί που πέρνουν χαρακτήρες από οριτζιναλ μανγκα και ανιμε και με αυτούς κάνουν διάφορες ιστοριουλες, και μερικά yaoi Doujin είναι ΠΟΛΥ καλά! :riiight: Ο! μπάι δε ουέι χθες το βράδυ διάβασα μερικά yaoi της[URL="http://myanimelist.net/people/3142/Reibun_Ike"] Reibun Ike, [/URL] και τα βρήκα ακρετα καλα και kinky κιας μερικά είναι λίγο περίεργα και έχει και μερικά (2-3) super natural...
Φεβ 23 2011 12:35
Φωτογραφία

Erisadesu → Lucy Heartfilia

ρε τρομακτικό ανήλικο τι είναι το Doujin?
Φεβ 22 2011 23:52
Φωτογραφία

:hihi2: Το έχω αλλάξει το δωμάτιο τώρα και δεν μπορώ να πω αν είναι και σε καλή κατάσταση xD Ααα και για το Yaoi είναι απλώς ένα Doujin ZoroxSanji! :) Αν θες να διαβάσεις doujin μπορώ να ξετρυπώσω κάτι links αν θες! :)
Φεβ 22 2011 23:13
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → didimakia

:hihi2: Σωστόοοοος!!! θανξ! :)
Φεβ 21 2011 18:44
Φωτογραφία

didimakia → Lucy Heartfilia

[QUOTE=Lucy Heartfilia;473707]Καλό: από σήμερα αρχίζω 5 μέρες αποτοξίνωσης, 3 μέρες μόνο φρούτα και 2 μέρες μόνο ρύζι.! Κακό: δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αλλά Fightinggggggg! [/QUOTE] ΝΕVER GIVE UP ΡΕ! τοσο καιρο τι μας μαθαινουν τα shonen? :hahaha:
Φεβ 21 2011 15:31
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Lucy Heartfilia

Χα χα, ευχαριστώ που με σκέφτεσαι! :)
Φεβ 20 2011 17:16
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → Fallen_Mpougatsa

ξέχασες να ψηφίσεις, κάντο πριν σε μαστιγώσουν! :D jk :P
Φεβ 20 2011 16:07
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → iristella

χαχαχα όχι σεξουαλικά ανώμαλη αλλά ψυχολογικά ανώμαλη!!! Γιατι ο Chiaki έπρεπε να ξαναγυρίσει στο era του;;; :nanana: Ανώμαλοι αυτοί που το φτιάξανε!!! :Crying2: Chiakiiiiii! :nanteee:
Φεβ 20 2011 03:26
Φωτογραφία

iristella → Lucy Heartfilia

Ανωμαλία; Nα και κάτι που δεν έχω ξανακούσει γι αυτήν την ταινία. Γιατί καλέ; xD Χαίρομαι που σου άρεσε. ^_^
Φεβ 20 2011 03:18