Community Status Updates
spartankid → Lucy Heartfilia
καλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω μεταξύ natsu gray άσε φοβάμαι ότι όπου να ναι θα αρχίσουν τα fillers γιατί έχει προχωρήσει πολύ η ιστορία
Feb 22 2010 22:54
Lucy Heartfilia → spartankid
:ureshii:lol ευχαριστω ... αλλα προσωπικα προτημω τον Natsu, Gray και Jerard
Feb 22 2010 22:50
Lucy Heartfilia → spartankid
:hmmm:Το ειχα δει πριν ενα μηνα περιπου με το σημα του alter αλλα πριν που το εψαχνα δεν το βρηκα...
Feb 22 2010 22:43
να σε ρωτήσω καλέ είδα οτι θυμάσαι καλά το ελληνικό one piece μήπως είχες δεί κάτι επεισοδιάκια στο youtube που δεν είχαν το σήμα του alter ;
Feb 22 2010 22:38
μην ξεχνάς ότι αυτός που έκανε τον black jack έκανε και τον μπαμπαστρούμφ και αυτή που έκανε τον dreik έκανε και τον ash(mpliax) και πολλούς άλλους πάντως η φωνή του zoro ήταν αρκετά καλή αλλά σαν την ιαπωνική δεν συγκρίνεται
Feb 22 2010 22:26
Angelcross → Lucy Heartfilia
καλα κανεις,μπραβο σου ,γτ αμα περιμενεις στη ελλαδα οπως λες δε...
Feb 21 2010 18:08
Lucy Heartfilia → Angelcross
:thatsit:βασικα θελω να ασχοληθω με digital animation game και design και στη ελλαδα, δε...
Feb 21 2010 18:03
χαχαχα σε ποια ταξη του λυκειου εισαι ?εγω ευτυχως τελιοσα με λυκειο και πανελληνιες και τωρα ειμαστε φοιτητες,τωρα το ποτε θα τελιοσω τι σχολη ειναι αλλο θεμα..χαχα
Feb 21 2010 17:42
Lucy Heartfilia → Angelcross
lol ισχυει γιατι και εγω εκτος απο εκεινα βλεπω και τα καινουργια επ. και κεφ. καθε ανιμε/μανγκα κα8ε εβδομαδα, οποτε πρεπει και εγω να αρχισω να συμαζευομαι λιγακι αλλιως δεν με βλεπω ουτε εμενα ναποφοιτω απο το λυκειο ουτε σε 20 χρονια :Crying2:
Feb 21 2010 17:31
ειναι πολλα ,αυτα που βλεπω αυτι τι στιγμη ..πχ dragonball ,durarara,fma ,διαβαζω αλλα τοσα ,μαλλον δε βλεπω να βγαζω τι σχολη αν συνεχισω ετσι...χαχαχα
Feb 21 2010 17:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed