Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → GhostPrince

ty! :) oyasumi nasai! :gn2:
Μάρ 17 2010 21:44
Φωτογραφία

GhostPrince → Lucy Heartfilia

thanks re, GL to you too ^^ :gn2:
Μάρ 17 2010 21:40
Φωτογραφία

το λατρευω το death note οποτε μαλλον θα μου αρεσει και αυτο... Συγνωμη αλλα πρεπει να κλεισω τωρα... :( ΑΑΑ και καλη επιτυχια για την Δευτερα :)
Μάρ 17 2010 21:29
Φωτογραφία

xaxa ti n pw? XD ναι ειναι πολυ καλο.....ειναι στο σκεπτικο του death note βεβεα...αλα πολυ διαφορετικο :) υμμ...bleach 8ελς πολθ να αρχισω ....γιατι μου την εχει βαρεσει το ανιμε με τα over 9000 fillers XD αλα το βλεπς για πιο μετα :\ διαβαζω berserk kai akumetsu idi ayto to kairo.. xaxa...tespa
Μάρ 17 2010 21:26
Φωτογραφία

hahahaha επισης!!! φυσικη :terror2: σημερα εγραψε σταθμιστηκο ολη η 1 λυκειου στης θετικες επιστημες σε οτι εχουμε κανει απο την αρχη της χρονιας και στην φυσικη οι μισοι δεν μπορεσαν να λυσουν μιση ασκηση, ολοι μας βλεποντας την μια ασκηση σκεφτομασταν, αντε παμε στην επομενη κατι θα καταλαβω συνεχιζοντας ετσι με ολες καταληγοντας να μην γραψουμε σχεδον τπτ :Crying2: Αλλα γενικα καλα (τροπος του λεγειν) Οταν διαβαζα το ΟΡ επινα χυμο και στην τελευταια σελιδα πνιγηκα και μονο το καλαμακι δεν καταπια... Το akumetsu λεω να το αρχισω και εγω, αφου τελιωσω bleach πρωτα... kalo einai?:hmmm:
Μάρ 17 2010 21:12
Φωτογραφία

axax....suliphtiria XD an kiegw dn paw pisw....fisikh kateu8hnshs grafw th deytera omos :\-- anyway kala OP xamos ginete an kiexw faei xenera p pe8anan arketoi char p maresan :\ ala apth alh ena soro epic pramata eginan XD anyway ...εγω διαβαζω το akumetsu εδω και κατι μερες που λεει αγρια :D
Μάρ 17 2010 20:58
Φωτογραφία

hehehe μολις διαβασα τα συγκλονιστικο ΟΡ chapter ακουγοντας μουσικη, τωρα με βλεπω να χαζεψω καμια μιση ωρα γενικα εδω στον υπολογιστη και μετα μαλλον θα ξαναριξω καμια ματια στη αλγεβρα γιατι γραφω τεστ αβριο... :( (εφιαλτης)
Μάρ 17 2010 20:44
Φωτογραφία

τπτ....βαριεμαι....ζωγραφιζω....ακουω κατι ανιμε ost...xD e ayta....πριν καμια ωρα τελιωσα απτα fro :P (και χαλαρωνω) hah anyway τι κανεις εσυ? ^^
Μάρ 17 2010 20:31
Φωτογραφία

Απ'τα ιδια, τιποτα το σπουδαιο.... εσυ;
Μάρ 17 2010 20:15
Φωτογραφία

μια χαρα ^^ τι λεει΄? κανα νεο?
Μάρ 17 2010 13:45
Φωτογραφία

hi!! Μια χαρα ευχαριστω εσυ;; :)