Community Status Updates
Kenny
→
Revan
[QUOTE]αν θελετε να σας σεβεται το userbase του forum πρεπει να το σεβεστε και εσεις[/QUOTE]Λίγη τροφή για σκέψη: Δεν το βρίσκεις κάπως ενδιαφέρον που η πλειοψηφία του userbase του forum όντως μας σέβεται;
... επειδή όντως τους σεβόμαστε κι εμείς;
Που θέλω να καταλήξω: Όλα τούτα τα χρόνια έχουμε σβήσει τόνους και τόνους spam, από αμέτρητα μέλη, with no hard feelings at all. Σχεδόν κανείς δεν μας ζήτησε το λόγο έτσι όπως τον ζητάς εσύ, διότι σχεδόν κανείς δεν εξέλαβε ότι το κάνουμε από αντιπάθεια. Μόνος σου δημιουργείς το πρόβλημα για το οποίο διαμαρτύρεσαι.
Sep 26 2010 21:36
Fingolfin
→
Revan
Δεν ξέρω για ποια άλλα post λες. Αυτό που σου έσβησα εγώ στο είπα. Τα άλλα δεν ξέρω ούτε που τα έκανες και σβήστηκαν, ούτε ποιος moderator τα έσβησε.
Sep 26 2010 21:24
iristella
→
Revan
Aν βρίσκεις κάποιο post το οποίο θεωρείς προκλητικό/προσβλητικό μπορείς ανά πάσα στιγμή να το κάνεις report. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο κάτι να έχει διαφύγει της προσοχής της ομάδας.
Από την άλλη το συγκεκριμένο post που αναφέρεις είναι απάντηση σε ερώτηση μέλους που προηγήθηκε (αν και θα μπορούσε να ήταν και πιο ουσιαστικό) και είναι μέσα στα όρια.
Η κοινότητα υπάρχει εδώ και κάποια χρόνια και αν και σίγουρα δεν μπορώ να πώ ότι η team είναι αλάνθαστη, δεδομένου ότι συνεχίζει να υπάρχει και να αναπτύσσεται είναι ασφαλές να πούμε ότι γίνεται decent δουλειά. Αν κάποιος διαφωνεί μπορεί κάθε στιγμή να απευθυνθεί σε κάποια κοινότητα που να τον εκφράζει. Θα ήταν καλό όμως να ενημερωθεί καλύτερα για το τι είναι χούντα.
Sep 26 2010 19:16
Revan
→
iristella
το εκανα ηδη αυτο αλλα δεν πηρα καμια απαντηση
[QUOTE=matassos;431540]/facepalm
αφου το θες ετσι..
Ναι, πρεπει να σταματησει το bleach, οσο παραπανω συνεχιζετε τοσο παραπανω υποτιμα τη νοημοσυνη των λιγων φαν που απεμειναν..:canthelp:
(δεν εχω προβλημα να σβησει καποιος admin αυτο το ποστ σαν σπαμ, δεν μπορεσα να κρατηθω..)[/QUOTE]
Τωρα θες να μου πεις οτι αυτο το post πηρε απαντηση, δεν ηταν spam, και δεν προσεβαλλε κανεναν?
αν θελετε να σας σεβεται το userbase του forum πρεπει να το σεβεστε και εσεις
δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με την χουντα του anime.gr καντε delete ο,τι θελετε αφου δεν εχετε humor
Sep 26 2010 18:51
iristella
→
Revan
[QUOTE=Revan;431716]Γιατι εγιναν delete τα post μου, ενω τα posts των Matassos και Mikami εμειναν αθικτα? Εριξα τοσο πολυ το επιπεδο με το να πω στο Matassos οτι του κολλαει ενσιμα ο Oda? Ας μου απαντησει καποιος υπευθυνος πως γινεται ο Matassos να βγαινει και να λεει πως οποιος παρακολουθει Bleach εχει χαμηλη νοημοσυνη και οτι προσβαλλει και ολους τους υπολοιπους με το να ειναι fan του και να την βγαζει λαδι, ενω οποιος αστειευεται να διαγραφονται τα posts του.[/QUOTE]
Στον matassos δόθηκε απάντηση μέσα στο thread σε αυτά που έλεγε. Τα δικά σου post δεν ήταν προσβλητικά ήταν απλά spam. Παρόλαυτά το thread δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να διατυπώσεις παράπονα. Next time pm/vm μέλος της ομάδας να σου εξηγηθεί.
Sep 26 2010 18:45
Revan
→
Fingolfin
τοσα χρονια τωρα εγω με αυτην παιζω ping-pong μια χαρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενoχλησε τοσο πολυ [trolling mode off]
αλλα νταξει αυτο παει στο καλο ολα τα υπολοιπα posts μου γιατι εγιναν delete? τοσο προκλητικα ηταν πια? εχω δει ανθρωπους να γραφουν τις ****κιες και κανεις δεν τους λεει τιποτα...
Sep 26 2010 18:29
Revan
→
didimakia
Το wallpaper ειναι απλα μια μαυρη εικονα. το effect με την σπασμενη οθονη και οι φρασεις διπλα ειναι "skins" απο ενα προγραμμα που λεγεται [B]Rainmeter. [/B]Η μπαρα κατω με τα εικονιδια ειναι ενα αλλο προγραμμα που λεγεται [B]Objecktdock. [/B]Αν κανεις ενα google search θα τα βρεις και τα δυο (ειναι δωρεαν). Καλα skins για το Rainmeter εχει στο deviantart.
Sep 26 2010 18:27
Fingolfin
→
Revan
Πρόσεχε λιγάκι την συμπεριφορά σου σε παρακαλώ. Το τελευταίο ατόπημά σου ήταν να ποστάρεις μία μπάλα του μπέιζμπολ και να γράψεις ότι είναι μπαλάκι του πινγκ πονγκ στο θέμα "The posers thread".
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σου εξηγήσω γιατί έσβησα το συγκεκριμένο post...
Sep 26 2010 17:50
didimakia
→
Revan
Οντως εχεις το καλυτερο desktop wallpaper. may i have a link please? :3
Sep 26 2010 16:45
Kenny
→
Revan
Αυτό το τελευταίο δεν το έσβησα εγώ.
Όπως θα καταλαβαίνεις, έχεις γίνει αξιαγάπητος στην .aNiMe//GR Team.
Sep 26 2010 03:39
Revan
→
Atridis
1. Χαρτονι απο κωλοχαρτο
2. Κολλητικη ταινια
3. COMBINE
4.?????????
5. PROFIT
Sep 26 2010 02:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed