Jump to content

Community Status Updates

Photo

unagi → Revan

[QUOTE=Revan;433075]Εγω εκανα kendo για περιπου ενα χρονο σε μια σχολη απεναντι απο την σταση Κασομουλη του τραμ, και ηταν μια χαρα αλλα επρεπε να σταματησω επειδη δεν προλαβαινα να διαβαζω.[/QUOTE] Χα εγώ κάνω εκεί aikido, δεν ξέρω αν το ξέρεις τώρα κάνουν και iaido στο ντότζο, έχω κάνει μερικά μαθήματα.
Sep 30 2010 17:53
Photo

Revan → RCkiller

ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ SIG ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΡΕ MAN :P
Sep 28 2010 21:37
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Revan

Whatever dude.:borednn9:
Sep 28 2010 09:23
Photo

monoRevan

Ναι προφανώς και κάνω λάθος. Είσαι αδικημένος και εγώ τρελή. Συμφωνούμε επιτέλους.Καληνύχτα :gotit:
Sep 28 2010 00:00
Photo

Revanmono

Ενταξει πλεον την εχεις χασει την μπαλα >Όσα posts σου έχω διαβάσει τα μισά επιτίθεσαι στον Kenny και στα άλλα μισά αισθάνομαι λες και κάνεις c/p ατάκες από το /a/ Εχω διαφωνησει με τον Kenny like what 3-4 times? wtf? και τι εχω κανει copy paste απο το /a/? Τεσπα ασε να ληξει εδω περα το θεμα δεν εχω ορεξη
Sep 27 2010 23:56
Photo

monoRevan

Το να κάνεις δύσκολη τη ζωή του Kenny, της Iristella και των υπολοίπων δεν είναι αυτό ακριβώς που θα αποκαλούσα προσφορά...Δηλαδή σκέψου το ως εξής. Αυτά τα παιδιά δουλέυουν εθελοντικά για να περνάμε όλοι καλά. Ακόμα και αν κάνουν λάθη, που άνθρωποι είναι θα κάνουν, το να τους περιμένεις μονίμως στη γωνία δεν είναι και το καλύτερο. Τώρα να σου πω ψέμματα? Όσα posts σου έχω διαβάσει τα μισά επιτίθεσαι στον Kenny και στα άλλα μισά αισθάνομαι λες και κάνεις c/p ατάκες από το /a/. Γενικά ρε παιδί μου αυτό το στυλάκι : "Τα χω με το σύμπαν και όλοι είναι κακοί και εγώ ο καλός και αδικημένος" το θεωρώ λίγο παιδιάστικο και αντιπαραγωγικό. Τέσπα δεν είμαι η μαμά σου να σου πω πώς θα συμπεριφερθείς, εσύ ξέρεις καλύτερα ;)
Sep 27 2010 23:37
Photo

Revan → Eleni~WaIKinG oN AiR~

μαλλον too bad για σενα ειναι κοπελια αν ειναι ετσι οι "husbandos" σου :kakaka:
Sep 27 2010 23:19
Photo

Revanmono

Πιστεψε με οταν μπαινω στο site αυτο που σκεφτομαι ειναι να κανω την πλακα μου οχι να την πω στο πρωτο τυχοντα... Απλα μερικες φορες trollαρομαι ευκολα και αρπαζομαι τι να κανουμε. Οσο για το οτι δεν προσφερω τπτ αυτο ειναι δικη σου αποψη νομιζω.
Sep 27 2010 23:16
Photo

monoRevan

Ξέρεις ποιά είναι η πλάκα? Ότι αυτά που σου είπα τα πιστεύω και σχεδόν ποτέ δεν λέω κάτι σε κάποιον για να τον αποστομώσω. Είπα την άποψη μου κρίνοντας από την συμπεριφορά σου. Από τότε που έχεις μπει δεν έχεις κάνει τίποτα παραγωγικό παρά μόνο να τη λες στον κόσμο χωρίς λόγο. Από κει και πέρα αν θες να το ανάγεις σε προσωπική βεντέτα για το ποιός θα πετάξει την καλύτερη ατάκα και θα την πει στον άλλο λες και είμαστε στο προνήπιο δικαίωμα σου ;)
Sep 27 2010 23:03
Photo

Revanmono

αυτο μου με ενοχλει ειναι πως νομιζεις οτι "μου την ειπες" τωρα... οτι με αποστομωσες και ετσι..... anyway stay out of my way and I'll stay out of yours, k?
Sep 27 2010 22:56
Photo

Revan → matassos

τοτε τι να πω good job με ειχες στειλει τελειως σε καποια φαση :P ten out of ten
Sep 27 2010 22:53
Photo

matassos → Revan

yes i do, αλλα ειναι μυστικο:hahaha:
Sep 27 2010 22:51
Photo

Revan → matassos

please πες μου πως trollαρεις
Sep 27 2010 22:47
Photo

koala21 → Revan

Απο την 12Χ ΜΠΟΥΚ ειναι.Προπερσινη