Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

ryu → Putin

ο ζορο ειναι απιστευτα γριγοροσ μπορι να κοξι σφερεσ που ειναι γριγορεσ
Ιαν 15 2012 03:40
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Putin

:o αυτό το combo με το cancelled j214D το είχα δει εδώ και καιρό στα videos από τους ιάπωνες masters και όλλο έλεγα να ψάξω πως σκατά γίνεται, και όλλο το ξέχναγα. Τώρα έχει να πέσει κάψιμο στο practise. Θα πάρει βέβαια κάαααμποσο καιρό να μάθω τι είναι optimal Και τι όχι με Haz γιατί lol secondary (και εδώ και με την λ είμαι μέτριος από άποψη combo) αλλά οκ, που θα πάει θα έρθει η μέρα που θα κάνω κάτι παραπάνω από τα πρώτα combos των challenges στα match! sorry κιόλας για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά λολ τρεχάματα/διαβάσματα
Ιαν 14 2012 20:36
Φωτογραφία

Putin → Mad_Hatter

And [URL="http://youtu.be/31cFBw0akOQ?t=3m59s"]here[/URL] it is, προφανώς ισχύει και για άλλα combos που καταλήγουν σε air juggle.
Ιαν 13 2012 18:39
Φωτογραφία

Putin → Mad_Hatter

Ναι το Crescent. Αν πατήσεις C during its animation τότε γίνεται cancelled και αν το κάνεις σωστά μπορείς να κάνεις όπως είπα ακόμα ένα σετ DDDD spam πριν κάνεις το τελευταίο jc>j5DD>j2DD>Crescent, κανονικά αυτή τη φορά για ender. Το είχα πετύχει μερικές φορές αλλά δεν ασχολήθηκα παραπάνω και ούτε θυμάμαι με σιγουριά πια σε πιο συγκεκριμένο κομμάτι του κόμπο μπορείς να το χώσεις. Αλλά ΝΟΜΙΖΩ είναι πριν το τελευταίο jc όπως έγραψα. Look it up, άμα βρω κι εγώ κάτι θα στο στείλω. Αν όταν λες από 6C εννοείς Houtenjin>dash 6C τότε ναι, θα κάνεις λίγο dmg λιγότερο αλλά δεν τρέχει κάτι. Επίσης είναι optimal να πας γι' αυτό όταν έχεις ξεκινήσει από lousy starter και θες να κάνεις relaunch (βλ. 2A/5A starters, chain hit confirms etc). Αν σε αυτές τις περιπτώσεις βάλεις και zaneiga μέσα θα είναι πολύ δύσκολο έως και αδύνατο να λινκάρεις το 7j8 D~A, που είναι απαραίτητο για το relaunch. Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν ξεχνιέμαι και κάνω zaneiga because lol autopilot, πάω αναγκαστικά για το απλό 6D~A>4D~A>Jakou>63C>ender or 6D~A>4D~D>aerial stuff to Hirentotsu. Επίσης, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=zpy5VZrBo3k#t=03m05s"]CSEX Haz[/URL] is [URL="http://www.youtube.com/watch?v=yO36R8q2L5Y"]CS1 Lambda[/URL]!
Ιαν 13 2012 17:53
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Putin

j214D as in crescent saber? Αυτό το είχα για combo finisher lol και με μπέρδεψες τώρα Τα combos απο το 6C κατά κύριο λόγο βγάζουν μικρότερο dmg από αυτά απο το janiega, ε?
Ιαν 13 2012 13:52
Φωτογραφία

Putin → Mad_Hatter

Ε οκ, έχει όλους τους DLC+Relius, κάποια επιπλέον modes και το story του CT. Σε αρκετά αν όχι όλα τα air juggles σου νομίζω πως μπορείς να χώσεις ένα j214D~C που σου επιτρέπει να κάνεις ακόμα ένα σετ j5DD>j2DD. Αν σε δυσκολεύει το zaneiga pickup μπορείς να πας κατευθείαν σε dash 6C το οποίο το βρίσκω ευκολότερο και ορισμένες φορές και απαραίτητο. Το βρίσκω ακόμη ευκολότερο να κρατάω το 6 μετά το dash και μέχρι και το τέλος του 6C. Περπατάει λίγο μπροστά και είσαι σε πιο safe απόσταση για τα followups. Και κάμποσα κόμμεντς στο subbed true ending είναι δικά μου. :P
Ιαν 12 2012 19:53
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Putin

Ακόμα δε βγήκε και βιάστηκαν και μου πέταξαν όλλα τα [CS2] threads στο archive του dustloop?:mad: Το money grabbing της Arc sys δικαιολογήτε πάντως κάπως, αν σκεφτείς ειδικά ότι της έκλεψαν το guilty gear με τα δικαιώματα κλπ, αλλά ελπίζω να ρίξουν και τπτ άλλο μέσα στο πακέτο των αλλαγών για να δικαιολογήσουν τα 40 ΛΟΛ για το ava, και το σκεφτόμουν κιόλας ότι ήταν αυτός! btw το combo που σου είπα από 4B είναι αυτό [URL="http://www.youtube.com/watch?v=5zzxMUWvQ9w#t=10m22s"]εδώ[/URL], στο 10:40, για 2300 dmg με έκανε να αισθάνομαι καλά αυτό το Vid, δεν είμαι ο τελικά μόνος που χάνει zaniega μετά απο houtenjin also πριν λίγο πρόσεξα ότι [URL="http://www.youtube.com/watch?v=FwS2vsJveAM"]perfect true ending [/URL]got subbed. Τεράστιοι υπότιτλοι, αλλά cool as hell
Ιαν 12 2012 12:59
Φωτογραφία

Putin → Mad_Hatter

Σε actual matches τα airthrows σχεδόν ποτέ δεν τεκάρονται, ακόμα και σε [SIZE=1]jp[/SIZE] high level play. To CSEX στις κονσόλες βγήκε μόνο στην Ιαπωνία, Αμερική θα πάει το Φεβρουάριο, σε΄μας δεν ξέρω πότε. Και θα είναι retail, μάλλον γύρω στο 40ευρο. Το κακό είναι πως μάλλον θα το δώσω το 40ευρο. : < Στο άβαταρ είναι αυτός που σε δυσκολεύει
Ιαν 12 2012 04:44
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Putin

Τις προάλλες το έμαθα αυτό από ένα challenge, αλλα δεν έτυχε ποτέ να με βοηθήσει, καθώς δεν πιάνω εύκολα air throw σε match, και όταν πιάνω, απλά φεύγουν xd Προτιμώ να στέλνω το heat μου σε 5d-d-236b-rapid-κλπ, η σε calamity sword counters, αν και τα δεύτερα συνήθως σε κακό μου βγαίνουν, αλλά είναι γαμάτα :) Το 6A το δοκίμασα, δε μπορώ να το τραβήξω πολύ μακρυά ακόμα το combo αλλά Thanks, είναι καλή αρχή :) Γύρισες τελικά εσύ σε BBCSEX? Σας το άφησαν τζάμπα? Και ποιός είναι αυτός στο ava?
Ιαν 12 2012 04:27
Φωτογραφία

Putin → Mad_Hatter

Μάλλον το διατύπωσα λάθος. Βασικά σβήσε το defensive και κράτα μόνο το chain-spamming. Και ναι, όσο συνεχίζει με αυτό το playstyle δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο αν θες όντως να νικήσεις. Σε random chain-ins μπορείς να δοκιμάσεις και air throw. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τη λ, pretty much όλοι κάπως έτσι πρέπει να παίζουν, απλά κάποιοι προφανώς τη βγάζουν ευκολότερα. Από 4B παίζει να μη μου έχει τύχει ποτέ με μου ξεκινήσουν combo, όχι επειδή κάνω συνέχεια ταρζανιές αλλά επειδή η λ έχει αδύναμο pressure οπότε αν αποτύχουν να κάνουν land κοντινό hit κάνουν το γαμάτο backdash τους και back to zoning. 236C ναι έχει τύχει σε random hit, αλλά μια φορά θα πιάσει, τη δεύτερη θα μπλοκάρεις. Btw αν θες δοκίμασε το αγαπημένο μου: air throw>rapid πριν αλλάξεις μεριά>236C>your combo of choice.
Ιαν 12 2012 03:48
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Putin

By "defensive Hazamas" you mean?Έχω δει μόνο την μία ταχύτητα του cpu Δηλαδή running around και να πιάνουν combo μόνο μετά από μη Blockarησμένη αλυσίδα, backdash, και repeat? Αυτό παίζει αν κουράσει πρώτα εμένα (ώρες ώρες αναρωτιέμε αν η λ ήταν όντως ο σωστός παίχτης για το playstyle μου, αλλά damn those air jugles have me sold) Εναλλακτικά πιο επιθετικό παιχνίδι, δηλαδή combos που αρχίζουν απο 4B ή 632C κλπ έχεις δει να έχει αποτελέσματα, η το σταματάς εύκολα?
Ιαν 12 2012 03:32
Φωτογραφία

Putin → Mad_Hatter

Σε defensive σπασαρχίδιδες Hazamas play defensive as well, and anti-air their shit. Από απόσταση δουλεύει το 6DD που συχνά μπορείς να κάνεις confirm σε 2DD>(S)JC>j5DD>etc. Σε κοντινές αποστάσεις, say when he chains in μετά από blocked αλυσίδα, anti-air με κάτι γρηγορότερο, για τη Lambda το close-range AA tool της πρέπει να είναι το 6A. Για να εξακριβώσεις το optimal anti-air για chain ins κάνε record κάτι του στυλ blocked chain in>j2C>5C και early j5B>2A και δούλεψε από εκεί. Σε πολλούς αξιόπιστο ΑΑ είναι το 5Α, αλλά δε νομίζω να ισχύει για τη λ. Μετά δοκιμάζεις/googlάρεις optimal combos από το starter που βρήκες. Πάντως γενικά να χρησιμοποιείς το D σου έξω από κόμποζ μόνο σε ασφαλή απόσταση, μιας και όλα τα Ds έχουν μπόλικο recovery. Και γενικά αν βλέπεις chain spam περίμενε μέχρι να κάνει το λάθος και να πατήσει D αφού έχεις μπλοκάρει την αλυσίδα[SIZE=1] ή μέχρι να βαρεθεί σε actual matches[/SIZE]. Και online μάλλον θα ντροππάρουν τα hountenjin combos midscreen. :P Εναλλακτικά παίρνεις Hakumen and you Yukikaze his chains to death
Ιαν 12 2012 03:11
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Putin

μπας και έχεις κάνα tip να βοηθήσεις τα Matchups μου vs Hazama? το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω ένα αξιόπιστο good damage combo, καθώς μου βγάζει ότι αρχίζω με 214D (τα σπαθάκια από το έδαφος) άκυρο, και λόγο του high mobility δυσκολεύομαι και με αυτά από 5D. Λίγο λίγο καταφέρνω και του τα βγάζω με 5D~D~236B κλπ Δε ξέρω και κατά πόσο viable είναι αυτά από 6A στο matchup και αν πρέπει να κάτσω να τα μάθω Και ok, το cpu με απώλειες αλλά το καταφέρνω στο ζόρι, το πρόβλημα είναι ότι δεν χρησιμοποιεί τα houtenjin 50 meter combos που θα μου πετάξουν όταν βγω online :(
Ιαν 12 2012 02:56
Φωτογραφία
Φωτογραφία

ryu → Putin

ωο ωο ωο με παρακολουθεις χθες το κατεβασα
Ιαν 11 2012 19:40