Jump to content

Community Status Updates

Photo

VagelioAnelis

Thank you my dear :3. Έχουν φύγει ήδη οι πρώτες σαράντα σελίδες.
Oct 20 2012 22:50
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Εγώ θα σου έλεγα είτε να δώσεις ένα ευρώ παραπάνω για να το έχεις στα Αγγλικά με το γαμάτο εξώφυλλο http://www.bookdepository.com/Wyrd-Sisters-Terry-Pratchett/9780552134606 , είτε να δώσεις ένα ευρώ λιγότερο για να το έχεις στα Αγγλικά http://www.bookdepository.com/Wyrd-Sisters-Terry-Pratchett/9780061020667 (θυμήσου ότι το bookdepository δεν έχει καθόλου μεταφορικά!). Τα λογοπαίγνια και οι αναφορές στον Μακμπέθ σε αυτό το βιβλίο είναι απίστευτα καλογραμμένα. Join the fun!
    Oct 20 2012 23:20
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    Jeez, με βάζεις σε σκέψεις νυχτιάτικα... είναι πανέμορφο το εξωφυλλάκι! *_*
    Όσο για την ελληνική μετάφραση δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα γιατί μου έδωσαν την εντύπωση προσπάθησαν να κρατήσουν όσα περισσότερα μπορούσαν από χιούμορ και λέξεις, αλλά εφόσον το προτείνεις θα το τσιμπήσω στα αγγλικά *saves the link*.
    Και ναι, αγαπάμε bookdepository, είναι υπόδειγμα αξιοπρεπούς online βιβλιοπωλείου.

Oct 20 2012 23:53
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Ναι ρε συ αλλά είναι και κάποια πράγματα που είναι αμετάφραστα. Ειδικά όταν quotarουν και αλλάζουν το κείμενο του Shakespeare σε κάνει να λιώνεις από τα γέλια.

Δεν έχω βρει πάντως πουθενά πιο χαμηλές τιμές από το bookdepository. Το μόνο μελανό σημείο είναι ότι αργούν λίγο (1 μήνα ή και περισσότερο), αλλά αν γίνει βλακεία με την παραγγελία συνήθως σου ξαναστέλνουν το βιβλίο!
    Oct 21 2012 10:31
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Το κομμάτι είναι χαρακτηριστικό γενικά για το παιχνίδι. Οι γορίλλες θα ήταν πιο συγκεκριμένοι XD
Oct 20 2012 21:08
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    Do it. Αυτά και η Χάλο Κίτι ενισχύουν την γεύση στο κείμενο.
    Oct 20 2012 23:00
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Επίσης, δεν είδες το καρφί που σου πέταξα στην τρύπα;
    Oct 20 2012 23:07
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    Το είδα, αλλά έκαψα πολλά εγκεφαλικά κύτταρα από το βιβλίο και τα πόκεμον. Δεν το έπιασα.
    Oct 20 2012 23:53
Photo

DoB → Vagelio

~Ο άλλος ο μπάμιας πιστεύει τα περί imouto, κοντεύει να βάλει τα κλάματα!!!! DOB, κράτα με, θα λιποθυμήσω!
Oct 12 2012 22:10
  • DoB's Photo
    DoB
    Σε κρατάω! Μη μ' εγκαταλείπεις! ΧD (Κάτι μου λέει ότι θα το γλεντήσουμε με το Κ φέτος!)
    Oct 12 2012 22:11
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    *squeezes her hand around DoB's wrist* Ι WON'T!!!! Together we will outreach teh ordeal of K! Καλά, αυτή η σειρά δεν υπάρχει, μακράν από τα πιο γελοία άνιμε που έχω πετύχει, βασικά το βρίσκω must see μόνο και μόνο για τους τόνους ridiculousness που δείχνει τόσο ξεδιάντροπα. Είναι σαν cult ταινία στο ύφος και στην λογική χωρίς το cult XD.

Oct 13 2012 16:59
  • Keito's Photo
    Keito
    Θα συμμετάσχω και εγώ σε αυτόν τον αγώνα. Η μαζοχιστική μου πλευρά ξυπνάει όταν ακούω Κ.
    Oct 14 2012 00:40
Photo

VagelioKai

Δακρύζω με τα ποστ σου στο SAO :'). Please, γράφε πιο συχνά αν είναι εφικτό.
Oct 11 2012 14:36
  • Kai's Photo
    Kai
    Φυσικά! Άλλωστε η σειρά προσφέρεται για συζήτηση!
    Oct 11 2012 14:53
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    *tear of joy*
    Oct 12 2012 12:50
Photo

Lord Leon → Vagelio

Προσκυνω το ποστ στο Κ
Oct 08 2012 20:34
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    Ah, stop it, you~ *blush*. Εγώ προσκυνώ το ποστ της Trivia, μπορεί να ανέφερα τα καλά του πρώτου επεισοδίου, αλλά εκείνη τα πήγε σε τελείως άλλο επίπεδο.
    Btw, αν το βλέπεις έλα να μαζοχίστείς μαζί μας στο thread, the more the better.

Oct 09 2012 01:14
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    Σορυ, δελεαστικη προταση, αλλα πολυ λιγος ο ελευθερος χρονος μου για να μαζοχιζομαι. Και ειναι τοοοοοσα πολλα τα καλα που δεν εχω δει ακομα οποτε μαλλον δεν παιζει.

Σας νιωθω ομως, οι εποχες καψιματος εχουν τη δικια τους γλυκα!
    Oct 15 2012 19:15
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    Don't worry, it's okey. Mας φτάνει που κάνουμε τους περαστικούς να γελάνε με τους εκλεπτυσμένους σχολιασμούς μας ^_^
    Oct 20 2012 01:18
Photo

Vagelio → Keito

Μόλις δεις το μύνημα έμπα Dropbox. Το Κοno Danshi ανέβηκε επιτέλους.
Oct 07 2012 09:41
  • Keito's Photo
    Keito
    To κατεβάζει!!!! :D :D :D Νιώθω συγκινημένη θα το δω σε υψηλή ανάλυση. Και πάλι thanks Vag.
    Oct 07 2012 09:51
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    Μην το συζητάς, απόλαυσέ το. Μπορείς να μου πεις περίπου πόσο χρόνο χρειάστηκε για να κατέβει;

Oct 07 2012 10:22
Photo

AnelisVagelio

Δεν ξέρω τι είναι το ds αλλά ευχαριστώ :3
Oct 05 2012 16:16
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    No worries, δεν χάνεις και τίποτα. Πάντως αν υπήρχε παιχνίδι που να σου μάθαινε πως να σχεδιάζεις τον πατατοκέφαλο τζίσους βήμα προς βήμα θα πέταγα τα λεφτά μου.
    Καθώς πόσταρα το εξωφυλλάκι στην τρούπα, βρισκόμουν στον πειρασμό να εκφέρω την άποψη μου για το πόσο πιο κοντινός στο real thing είναι ο πατατοτζίζους από όλους τους άλλους τζίζους που δημιουργήθηκαν κατά την αναγεννησιακή περίοδο αλλά λέω άστο XD.
    Oct 05 2012 18:08
Photo

Vagelio → Theodore :D

Μόλις συνειτποίησα από που είναι εμπνευσμένο το αριστερό κομμάτι της sig σου http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/50/Munch_The_Scream_lithography.png
Oct 04 2012 22:53
  • Theodore :D's Photo
    Theodore :D
    Μάλλον, κλασικός πίνακας αυτός.
    Oct 05 2012 09:07
Photo

Vagelio

Mooaaaar art meetings!
Sep 30 2012 02:54
Photo
Photo

Vagelio → SkullKaizer

"καναμε κ ενα collaboration... πολυ γελιο (χειραγογηση καλων προθεσεων Τ__Τ κλαψ)" ανυπομωνώ να το ανεβάσει. 'Ηταν θεϊκό.
Sep 30 2012 00:56
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    Ρίξε και στον Six winged το μισό φταίξιμο, έδωσε στον δαιμονόγκομενο μια εξαίρετη δυναμική σύγχρονη και σωματικά ανθρώπινη προσέγγιση την οποία ποτέ μου δεν περίμενα να δω στο τελικό αποτέλεσμα. 10/10 από 'μένα.

Sep 30 2012 03:06
  • SkullKaizer's Photo
    SkullKaizer
    indeed...
    ας δουμε ομως το τελικο...
    Sep 30 2012 12:19
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    Θα του ζητήσω και το ασπρόμαυρο version. Αν και είναι επαγγελματίας, δεν είμαι σίγουρη για το πως θα βγει το χρώμα αυτού του πράγματος.

Sep 30 2012 12:56
Photo

VagelioNight Wizard Seal

"Τελείωσε η σειρά κι έχει μέσα και Shonagon;;;;!!!!!" I am so f*cking jealous. Έχει Shonagon, και της δίνει και μπόλικο χρόνο.
Sep 28 2012 11:56
Photo

Vagelio → Keito

"Sees Demon Lord στον τίτλο, it must be Vag xD " Μην μου κολήσεις τον τίτλο και στο forum Keito, δεν έχω τελειώσει ακόμα το evil overlord training μου XD. Όσο για τα κεφάλαια του manhwa, φεύγουν νεράκι <3. Σε μια μέρα διαβάζονται και τα 34
Sep 26 2012 14:28
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    Να σε ρωτήσω, μήπως η παρουσίαση φαίνεται λίγο αποτρεπτική ως προς τους ενδιαφερόμενους; Ήθελα να της βάλω μερικά lulz για να υπονοήσω ότι δεν πρόκειται για τίποτα deep an' serious business μην απογοητεύσω κόσμο και φοβάμαι αν το παράκανα. Σου έβγαλε τίποτα τέτοιο καθώς την διάβαζες;
    Sep 26 2012 14:34
  • Keito's Photo
    Keito
    Όχι παιδί μου πολύ ωραία είναι η παρουσίαση! Keep going! Θα το διαβάσω και εγώ όταν βρω χρόνο.
    Sep 26 2012 14:34
Photo

SkullKaizer → Vagelio

O_O' αλαξες avatar;;;; τελικα ερχετε... το τελος! για να αλλαζει η vag avatar... ΧD
Sep 24 2012 12:11
  • SkullKaizer's Photo
    SkullKaizer
    οχι.. αλλα ναι.. το εχω σκεφτοι Ο///Ο
    αλλα δεν ειναι κ τοσο κακια ιδεα σε ενα μελοντικο σεναριο...

thousand souls trying to find the egg oh reanimation to become a demon or a angel..
    Sep 26 2012 01:20
  • SkullKaizer's Photo
    SkullKaizer
    indeed 8imame to boutiro k th marmelada... alla to ala3es fast :P and back to old :P
    Sep 26 2012 01:21
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    Δεν με χαλάει για σενάριο, μόνο μην το κάνεις πολύ obvious και βγει τίποτα σε στιλ ο admiral-san γέννησε ένα αυγό.

Ναι, και αυτήν την φορά το σετάκι μου είναι πακέτο με αυτό του Jorg, οπότε δεν θα το κρατήσω παντοτινά. Το nekomimi μου θα επιστρέψει, και μαζί μια νέα sig, μάλλον με shin megami tensei.

Sep 26 2012 14:58
Photo

Jorg → Vagelio

Γεια
Sep 22 2012 14:30
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    Έχω τρελαθεί με τις sig. Τις λατρεύω και τις δυο.

Sep 22 2012 14:42
  • Jorg's Photo
    Jorg
    "Eπί τι ευκαιρία μήπως είδε κανένας τίποτα περίεργους τύπους σημαδεμένους με αυτό το tattoo?"
    Οκ έλιωσα. XD

Sep 22 2012 14:45
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    Είναι θέμα ζωής και θανάτου Ossan! Πρέπει να avenge τους γονείς μου!
    Sep 22 2012 14:50