Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kenny → eyl

Έχεις διαβάσει κι εσύ τα παλιά έργα του Higashiyama, ε; I'm not alone, λοιπόν.
Νοέ 26 2011 22:07
Φωτογραφία

KennyKai

Να σου πω... τα manga πότε να σου τα επιστρέψω; Αν τα θες μέσα στα Χριστούγεννα, πρέπει να σου τα δώσω από πιο πριν. :P
Νοέ 26 2011 17:17
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Kenny

Συγγνώμη κατ' αρχήν, δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, απλά δεν γνώριζα τη δομή των forum. Η Ιριστέλλα με παρέπεμψε σ' εσένα. Δεύτερον, είμαι και άσχετος με τα html και παρόμοια, δεν πολυκατάλαβα και τις οδηγίες, και δεν ήξερα πως υπήρχε το συγκεκριμένο plugin. Προσπάθησα διάφορα πριν ζητήσω βοήθεια. Συγγνώμη και πάλι για την ενόχληση, τον κόπο και όσα θεωρήθηκαν προσβλητικά. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, έτσι κι αλλιώς στο συγκεκριμένο ζήτημα είμαι ο άμπαλος της υπόθεσης, με ποιο δικαίωμα να το έκανα;
Νοέ 26 2011 00:41
Φωτογραφία

Kenny → OdyMonaxos

I hate to sound like this, αλλά με αναγκάζεις να το πω: Αν θες να τα πάμε καλά, μην προσβάλλεις τους συναδέλφους μου. Η iristella σου έδωσε σωστές συμβουλές, τις οποίες δεν δοκίμασες. Επίσης, δεν έχει edit privileges στο Community Bar, μόνο στο anime/manga section. Δεν φταίει γι' αυτό. Έχουμε προσθέσει στο forum ένα vBulletin plugin το οποίο μετατρέπει αυτόματα ένα youtube URL σε embedded thumbnail. Αν δεν θες αυτό το plugin να "πιάσει" το URL σου και να το μετατρέψει σε thumbnail, πρέπει να το μετατρέψεις σε hyperlink. Ο εύκολος τρόπος είναι όπως ακριβώς σου το περιέγραψε η iristella. Άμα δεν σου αρέσει να το κάνεις με αυτή τη μέθοδο, ορίστε πως γίνεται και γραπτά: [noparse][[/noparse]url=[b]your URL here[/b]][b]your text here[/b][/url] Μπορείς όπου [b]your text here[/b] να βάλεις ξανά το URL, αν θέλεις.
Νοέ 26 2011 00:28
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Kenny

Κύριε mod, επειδή οι συνάδελφοί σου είναι περιορισμένης ευθύνης, διόρθωνε κατά βούληση, εγώ δεν κατάφερα να το 'φτιάξω. [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=544431#post544431[/url]
Νοέ 25 2011 23:25
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Kenny

Τόσο πολύ το κυνηγάνε πλέον το θέμα; Δεν είναι πως δεν το έχω (κατεβασμένο), απλά δεν το βρίσκω ανεβασμένο (τουλάχιστον σε ανεκτή ρετρό ποιότητα, βρίσκω κάτι παλιά λάιβ (βαβούρα) και κάτι καινούργια (μοντερνίλα). Blue Cheer
Νοέ 25 2011 20:24
Φωτογραφία

Kenny → OdyMonaxos

Έχω, αλλά δεν ρισκάρω να ανεβάσω video με copyrighted material. Ό,τι θες, άμα το έχω, ευχαρίστως να στο ανεβάσω στο mediafire άμα θες.
Νοέ 25 2011 20:17
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Kenny

Απλά πάντα θεωρούσα το Karn Evil πολύ φλύαρο. Δε μου λες ρε, έχεις λογαριασμό στο Youtube; Κάνεις μια τεράστια χάρη; (Όχι για μένα, για τη ρημάδα τη μουσική)
Νοέ 25 2011 20:14
Φωτογραφία

Kenny → OdyMonaxos

Λατρεύω το Tarkus, αλλά εξακολουθώ να προτιμώ το Karn Evil 9 από τα έργα των ELP. Oh well, τέτοιες συζητήσεις δεν βγάζουν πουθενά. Οι fans των Yes τσακώνονται για το αν το Close To The Edge είναι καλύτερο από το Fragile, οι fans των Genesis τσακώνονται για το αν το Foxtrot είναι καλύτερο από το Selling England By The Pound, οι fans των Pink Floyd τσακώνονται για το αν το The Wall είναι καλύτερο από το Dark Side Of The Moon και πάει λέγοντας. :hihi2:
Νοέ 25 2011 20:08
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Kenny

Για τον Emerson μισή ώρα; Δύσκολα. Tarkus και μόνο Tarkus, μετά ξέφυγε. Και ο SRV έπαιζε με 13άρες αλλά ένα ημιτόνιο κάτω νομίζω, στο στάνταρ θα 'χε μάλλον ένα θεματάκι.
Νοέ 25 2011 19:39
Φωτογραφία

Tenshi → Kenny

Χαχαχαχα!! Θα ρθουν και οι Ozric με τη σειρά τους!! Στο Vol.2 ;) DID YOU SAY THE "B" word? ????}} BBBOUGAAAATSA!!! Θέλω τόσο πολύ. Μια φόρα έχω φάει εδώ όλη και όλη. όΤαν θα μαζευτούμε για ολονύκτιο θα πάρουμε και 2 κιλά μπουγάτσα!! O καθένας!! ;)
Νοέ 25 2011 16:35
Φωτογραφία

Kenny → Tenshi

Εντωμεταξύ είδα και τη δική σου playlist. Me likes a lot. Αλλά η αλήθεια να λέγεται, περίμενα να βάλεις μουσική τύπου Ozric Tentacles etc. :P Στο αεροδρόμιο θες να σου κρατάω και μια ζεστή μπουγάτσα για καλωσόρισμα; :hihi2:
Νοέ 25 2011 16:20
Φωτογραφία

Tenshi → Kenny

Παρασκευή 2/12/2011 ώρα 12 το πρωί. Άφιξη στο αεροδρόμιο Μακεδονίας. Θέλω μαυροκόκκινα χαλιά και drum roll καθώς κατεβαίνω. Progressive rock την λατρεύω!!! <3
Νοέ 25 2011 15:49
Φωτογραφία

Kenny → OdyMonaxos

Heh. :'D Δεν φταίω εγώ, είναι από τα χαρακτηριστικά του είδους. Τουλάχιστον αξίζουν το χρόνο τους στο ακέραιο. ;)
Νοέ 25 2011 15:45
Φωτογραφία

Kenny → Tenshi

Progressive rock fan κι εσύ; Έτσι, να αυξανόμαστε. ^^ BTW, πότε ακριβώς ανεβαίνεις;
Νοέ 25 2011 15:43