Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → Kenny

Να σου πω, έχω ποστάρει ένα topic για ένα καινούριο παιχνίδι που μπορούμε να παίξουμε στο Play by Post subforum. Μπορείς να το approve μια στιγμή? Αν θέλεις :p
Jun 29 2012 22:56
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Ναι, μια στιγμή να το δω πρώτα. Έχω να μπω στο forum από χθες και με περιμένουν εκατό πράγματα.
    Jun 29 2012 22:58
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Approved. Κάποια μέρα θα πρέπει να μάθω Risk.
    Jun 29 2012 23:01
Photo

iristellaKenny

Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σου στείλω στο msn. Σου μιλάω και μου εμφανίζει ότι δεν στα στέλνει. :(
Jun 12 2012 20:14
Photo

Lord Leon → Kenny

Ρεσυ, μ' αρέσει που μου απαντάς σοβαρά XD. Προφανως και σε πείραζα στο MP thread!
May 26 2012 06:08
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    Ισχύουν φυσικά και τα δύο: Και τετοιου ειδους ινφο τα βρισκει οποιος δε βαριεται να ψαξει, αλλά και μπορεις να το πουλησεις ακομα και αν υπαρχει. ΑΛλά εννοείται οτι δεν σε εχω για τετοιο τυπο.

Αλλά το πείραγμα ήταν ένας άλλος τρόπος να πω ευχαριστώ, χαζούλη!
    Ηξερα αμεσως οτι θα χει διαφορα στο παιχνιδι μου, οπως και ειχε.
    May 26 2012 06:11
Photo

Kenny → QueenofHearts

Σε κάθε σπίτι ένας τρελός και στο δικό μας όλοι. ← Tell me about it.
May 25 2012 01:04
  • QueenofHearts's Photo
    QueenofHearts
    xaxaxa, όταν το άκουσα σκέφτηκα πως είναι το γνωμικό που περιγράφει παντού τα πάντα. Είναι το γνωμικό που έγινε σύνθημα!
    May 25 2012 05:28
Photo

KennyKai

Profile Views: 1000 <- Με τις υγείες σου. XD
May 24 2012 12:57
  • Kamen Tantei Zura's Photo
    Kamen Tantei Zura
    Αι ρε από 'κει. Ψωνάρα.
    May 25 2012 11:39
  • Kai's Photo
    Kai
    Posted Image
    May 25 2012 12:03
  • Kamen Tantei Zura's Photo
    Kamen Tantei Zura
    Posted Image
    May 25 2012 12:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

"Αλλά δεν χρειάζεται να νιώθετε άσχημα. Η δικιά μου η κρίση δεν είναι πιο σημαντική από τη δική σας επειδή τυχαίνει να είμαι administrator — είναι δε αυστηρά προσωπική. Δεν πρόκειται να φάτε ban or anything επειδή είπατε πως θα χρησιμοποιούσατε Death Note."
May 24 2012 10:01
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Wait, what? Where is this coming from?
    May 24 2012 10:01
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Είδα μερικούς να ανησυχούν υπερβολικά για το τι εντυπώσεις σχηματίζω για άλλα άτομα (ή ακόμα και για τους ίδιους) και θεώρησα καλό να ξεκαθαρίσω το τι συνέπειες ΔΕΝ έχουν αυτές μου οι εντυπώσεις.

Αν πιστεύεις ότι δεν απευθύνεται σε σένα, κατά πάσα πιθανότητα έχεις δίκιο.
    May 24 2012 10:17
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Απλώς φάνηκε λίγο από το πουθενά μέσα στη συζήτηση...
    May 24 2012 10:24
Photo

Trivia Spitting Monster → Kenny

Ή τα ρολόγια του forum δεν πάνε καλά ή εγώ τρελάθηκα. Τι ώρα είναι τώρα και τι ώρα γίνονται τα posts; Μήπως το forum πάει μια ώρα πίσω; Ή μήπως εγώ και το λαπιτόπ μία ώρα μπροστά;!
May 14 2012 20:43
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Το forum όντως πηγαίνει μια ώρα πίσω. Το θέμα είναι ότι οι ρυθμίσεις ώρας στο AdminCP είναι σωστές, το οποίο πάει να πει ότι μάλλον δεν δουλεύει σωστά το DST detection.

Great, more work for me.
    May 14 2012 21:29
  • Trivia Spitting Monster's Photo
    Trivia Spitting Monster
    Λίγος ζήλος δεν βλάπτει! Don't give up your (night and) day job κτλ...!
    May 14 2012 21:35
Photo

Kenny

Walking the fine line between bliss and insanity.
Locked Status May 14 2012 19:06
Photo

OdyMonaxos → Kenny

Το forum δεν υποστηρίζει αρχεία xls ως attachments. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, και αν όχι, γίνεται ν' αλλάξει αυτό;
May 11 2012 23:33
Photo

Kenny → Napster

Yeap, θα είναι μια πρόκληση για τον Watsuki. ← Γέλασα δυνατά μ' αυτό το post. Δεν ήθελα να spammάρω μέσα στο thread, γι' αυτό στο λέω εδώ.
May 11 2012 21:09
  • Napster's Photo
    Napster
    Thanks. Δεν μπορούσα να μην το γράψω. Ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε όταν το διάβασα. xD
    May 11 2012 22:33
Photo
Photo

Kenny → Itachi Akatsuki

Δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει αν βρίσκεσαι εδώ για «"«"«trolling»"»"» (πενταπλά εισαγωγικά διότι οτιδήποτε λιγότερο δεν αρκεί) ή όχι, εγώ πάντως θα σε αντιμετωπίσω σαν legit μέλος, και θα σου ζητήσω να χαλαρώσεις λίγο με τα posts που δεν έχουν τίποτα να προσθέσουν στη συζήτηση, όπως, έτσι για ένα τυχαίο παράδειγμα, το σημερινό άχρηστο bump στο Fanmade Anime thread.
May 07 2012 13:24
  • Itachi Akatsuki's Photo
    Itachi Akatsuki
    δεν το κανω για τρολλινγκ φιλε απλως θελω να βρω καλα Fanmade anime.Γιατι νευριασεςς δεν καταλαβα .Και που αλλου βρισκεις τρολλινγκ???Πες οκ το comment στο Fanmade ανιμε οκ...αλλα που αλλου.Αν σε πειραζει τοσο πολυ μην βλεπεις τα comment μου
    May 07 2012 13:52
  • Itachi Akatsuki's Photo
    Itachi Akatsuki
    αντε πες μου κιαλο παραδειγμα τι εγινε?Μαλλον θες να πεις το ΜΟΝΟ τρολλινγκ που εχω κανει μπορει να θεωριθει αυτο
    May 07 2012 14:00
Photo

Kenny → Napster

Στην πρώτη θέση φυσικά έβαλα την καλύτερη μπάντα που έβγαλε η Αγγλία. Και όχι δεν είναι οι The Beatles. <- Ναι, αλλά δεν είναι ούτε οι The Smiths. Είναι ισοδυναμία μεταξύ Pink Floyd και Queen. Θα έλεγα και King Crimson, αλλά η μουσική τους δεν είναι για όλους.
May 05 2012 08:47
  • Warchief's Photo
    Warchief
    radiohead
    May 05 2012 13:22
  • Napster's Photo
    Napster
    Θα διαφωνίσω μαζί σου Kenny όσο και αν τους λατρεύω τους Punk Floyd και Queen. Μου αρέσουν και οι Radiohead και άμα μπορούσα να κάνω λίστα με top 10 bands της Αγγλίας, θα ήταν 100% μέσα στη λίστα. Άλλες υπέροχες μπάντες είναι οι Oasis (ειδικά στην αρχή, είχαν βγάλει φανταστικά albums)...
    May 05 2012 13:45
  • Napster's Photo
    Napster
    ...Zed Zeppelin, The Stone Roses, Black Sabbath, Muse, Joy Division, Doves, και The Special AKA.

Σίγουρα θα έχω ξεχάσει να αναφαίρω και άλλες μπάντες.
    May 05 2012 13:51
Photo

Kenny → Trivia Spitting Monster

Lorem ipsum test (1000 characters)
May 03 2012 20:51
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus a sem ligula, iaculis scelerisque eros. Nulla adipiscing, arcu et condimentum fermentum, neque mi posuere nibh, sed facilisis turpis mauris a enim. Morbi consequat imperdiet placerat. Donec magna libero, rutrum ut viverra vel, sollicitudin eu eros. Praesent vehicula diam vitae mauris rhoncus iaculis. Donec vitae lacus et nisi ultrices eleifend. Vestibulum egestas pharetra augue eget porta.

Quisque nisl augue, eleifend sit amet blandit sit amet, viverra nec sem. Praesent ut erat sit amet odio ornare rhoncus in in dui. Maecenas placerat tellus non turpis mattis sed adipiscing ligula tincidunt. Pellentesque tempor leo et velit posuere quis adipiscing leo lobortis. Vestibulum scelerisque placerat semper. Mauris aliquet vestibulum leo, consectetur luctus risus convallis eu. Quisque sit amet arcu sed tortor porta tempor eget quis lacus. Morbi vel sapien mauris, vel tempor sapien. Curabitur a metus quam, at gravida risus metus.
    May 03 2012 20:51
  • Trivia Spitting Monster's Photo
    Trivia Spitting Monster
    Θα έγραφα "YAY" ξανά και ξανά για να το γιορτάσω, αλλά βαριέμαι! Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν!
    May 03 2012 20:53
Photo

Kennyiristella

Testing... :wis:
May 03 2012 07:42
  • Kenny's Photo
    Kenny
    SPOILER BUTTON

Spoiler

May 03 2012 07:51
  • Kenny's Photo
    Kenny